20 υπέροχες ιδέες για το πρώτο σου (διακριτικό) τατουάζ

20 υπέροχες ιδέες για το πρώτο σου (διακριτικό) τατουάζ

Τα τελευταία χρόνια, η μόδα των τατουάζ έχει μπει στη ζωή μας και δεν λέει να φύγει. Αν κι εσείς σκοπεύετε να πάρετε το βάπτισμα του πυρός σύντομα, η συμβουλή μας είναι να πειραματιστείτε πρώτα με ένα διακριτικό, λιτό κι απέριττο σχέδιο έτσι ώστε να κάνετε τη μετάβαση στον κόσμο των τατουάζ πιο ομαλή. Οι καλλιτέχνες του είδους, οι tattoo artists, βάζουν όλη τη μαεστρία τους.

Τα μικρά τατουάζ στον αυχένα έχουν ένα πλεονέκτημα: μπορείτε να τα κρύψετε όποτε θέλετε αφήνοντας κάτω τα μαλλιά σας αλλά και να τα αναδείξετε όταν θέλετε το τατουάζ σας να κλέψει τις εντυπώσεις. 

Το ίδιο ισχύει και για το σημείο κάτω απ' το αυτί. Δεν ξέρουμε αν η διαδικασία είναι επίπονη, όμως το αποτέλεσμα είναι σίγουρα θηλυκό και sexy- ειδικά αν το συνδυάσετε και με τα κατάλληλα σκουλαρίκια. 

Τα μικρά λουλουδάκια είναι από τις πρώτες επιλογές των γυναικών που κάνουν τατουάζ για πρώτη φορά στη ζωή τους και όχι άδικα. Είναι ρομαντικά, χαρούμενα και διακριτικά. Και φυσικά, μπορείτε να τα διανθίσετε με ένα έντονο χρώμα. 

Εναλλακτικά, διαλέξτε το αγαπημένο σας... μπουμπουκάκι και ζητήστε απ' τον tattoo artist να το ζωγραφίσει το πάνω σας. 

Αν αναπολείτε συχνά τα παιδικά σας χρόνια ή νιώθετε ακόμα παιδί, ένα διακριτικό αλλά χρωματιστό μπαλονάκι στο πίσω μέρος του μπράτσου, σας ταιριάζει απόλυτα. 

Για πολλούς το σημείο της κλείδας (ή αλλιώς το στέρνο) είναι από τα πιο sexy σημεία του γυναικείου σώματος. Τονίστε το με ένα απλό, μακρόστενο τατουάζ όπως αυτό της φωτογραφίας:

Τα διακριτικά κλαδάκια - είτε με χρώμα είτε ασπρόμαυρα- ταιριάζουν σε κάθε εποχή και σε κάθε... χέρι. 

Μπορείτε να τα κάνετε από την εσωτερική πλευρά του καρπού.

 Ή, αν θέλετε να είναι πάντα σε κοινή θέα, από την εξωτερική πλευρά του χεριού. 

Αντί να βάζετε και να βγάζετε σκουλαρίκια, μπορείτε να φοράτε πάντα τα... τατουάζ σας. 

Τον χειμώνα δεν θα φαίνεται ποτέ. Το καλοκαίρι, όμως, θα τραβάτε τα βλέμματα στον αστράγαλό σας με ένα μικροσκοπικό αλλά καλαίσθητο τατουάζ που μοιάζει με μικρή ζωγραφιά. 

Ένα προσωπικό σας χαρακτηριστικό, όπως για παράδειγμα το αν αγαπάτε τα βιβλία μπορεί να γίνει το σήμα- κατατεθέν στον καρπό σας. 

Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα σχέδιο... ονειροπόλο που όμως μπορεί να σημαίνει κάτι ξεχωριστό για εσάς και να συμβολίζει κάτι «δικό» σας. 

Έχουμε συνδέσει τα τατουάζ με ζώα με μεγάλα χρωματιστά σχέδια με λιοντάρια ή τίγρεις που συνήθως καλύπτουν όλο το μπράτσο ή το πόδι. Δεν χρειάζεται, όμως, να είναι έτσι, αν δεν σας αρέσει. 

Φήμες λένε ότι πολλοί ιδιοκτήτες κατοικιδίων προτιμούν τατουάζ όπως αυτό της φωτογραφίας για ευνόητους λόγους. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να το κάνετε κι εσείς αν δεν είστε ιδιοκτήτης σκύλου ή γάτας

Τα ανεξίτηλα κοσμήματα είναι η νέα τάση στα τατουάζ που αρέσει πολύ, ειδικά στις γυναίκες, γιατί είναι διακριτικά και φαίνονται σαν πραγματικά αξεσουάρ. 

Κι όμως ένα τατουάζ μπορεί να είναι τόσο μικροσκοπικό. Κάτι μας λέει πως δεν είναι εύκολο για τον tattoo artist να το πετύχει. 

Το σημείο κάτω απ' το πηγούνι σίγουρα δεν ανήκει στα μέρη του σώματος που συνηθίζουν οι περισσότεροι να κάνουν τατουάζ - μάλλον είναι για όσους θέλουν να κάνουν τη διαφορά και δεν φοβούνται να τολμήσουν.

 Πηγή: brightside.me

v