Πρωτότυπα δωράκια για τον μπαμπά που λέει «Δεν θέλω τίποτα τα Χριστούγεννα»

Πρωτότυπα δωράκια για τον μπαμπά που λέει «Δεν θέλω τίποτα τα Χριστούγεννα»

«Δεν θέλω δώρο, η σκέψη είναι που μετράει» ή «Να είσαι χαρούμενη. Αν είσαι, είμαι και εγώ».  Αυτές οι κουβέντες έχουν χιλιοειπωθεί  από τους μπαμπάδες μας την παραμονή γενεθλίων, γιορτής και… Χριστουγέννων. Επειδή λοιπόν, οι μπαμπάδες κατά βάθος είναι μικρά παιδιά και σπάνια- αν όχι καθόλου- θα ζητήσουν οτιδήποτε, η λύση είναι μία: οργανωθείτε με τα παιδιά και ετοιμάστε τους ένα ξεχωριστό δώρο που θα τον συγκινήσει.

Δώρα που μπορείτε  να αγοράσετε

Mousepad με την φωτογραφία των παιδιών

Είναι ένα υπέροχο και χρηστικό δώρο. Διαλέξτε την καλύτερη φωτογραφία που έχετε με τα παιδιά και ζητήστε από ειδικά καταστήματα να την εκτυπώσουν σε ένα mousepad. Αν θέλετε να κάνετε ακόμα πιο ιδιαίτερο το δώρο σας, μπορείτε να προσθέσετε και κείμενο που να δείχνει τις σκέψεις σας. Πολλές ιδέες και σχέδια θα βρείτε εδώ.

Παζλ

Όχι όμως ένα κλασικό παζλ! Πρωτοτυπήστε και φτιάξτε το δικό σας, με την φωτογραφία σας. Στο εμπόριο θα βρείτε από 12 έως 1000 κομμάτια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την καλύτερη οικογενειακή φωτογραφία σας. Αφού το φτιάξετε, μπορείτε να το κορνιζάρετε και να στολίσετε τον τοίχο του σπιτιού σας.

Μαγειρική ποδιά για τον καλύτερο ψήστη

Φωτογραφία: familyandfriends.gr

Σχεδόν όλοι άντρες παινεύονται για την ικανότητά τους να ψήνουν τις καλύτερες μπριζόλες, μπιφτεκάκια, πανσετάκια κ.ο.κ. Υπάρχει λοιπόν καλύτερο δώρο από το να το δουν δηλωμένο σε μια μαγειρική ποδιά; Πάρτε περισσότερες ιδέες εδώ.

Όσκαρ…καλύτερου μπαμπά

Συμβολικό δωράκι για το σπίτι και το γραφείο που θα το υπενθυμίζει πάντα ότι τελικά κατέχει και με το παραπάνω το άθλημα της…πατρότητας.

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ή…

…αν έχετε γιο, επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι. Καταπληκτικό δώρο που φέρνει κοντά μικρούς και μεγάλους και δημιουργεί υπέροχες οικογενειακές αναμνήσεις!

H γωνιά του μπαμπά


Μια ξύλινη θήκη που μπορεί να χωρέσει όλα τα απαραίτητα…σύνεργα. Το ρολόι, το κινητό, τα γυαλιά και το πορτοφόλι. Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε να χαραχτεί το όνομά του. Που θα το βρείτε, ρωτάτε; Εδώ.

Δώρα που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας

Το δικό σας βιβλίο

«Εκμεταλλευτείτε» την αστείρευτη φαντασία των παιδιών και φτιάξτε την δική σας ιστορία, με πρωταγωνιστή τον μπαμπά. Αποτυπώστε την σε ένα σημειωματάριο και ενθαρρύνετε τα μικρά να αναλάβουν…την εικονογράφηση. Αν είστε λάτρης των φωτογραφιών, μπορείτε να κολλήσετε στις τελευταίες σελίδες φωτογραφίες από οικογενειακές σας στιγμές.  

Μία ευχή για κάθε μήνα του 2019

Αγοράστε 12 φακέλους στους οποίους θα γράφετε τους μήνες του χρόνου. Τοποθετήστε μέσα μια κάρτα, στην οποία τα παιδιά θα έχουν γράψει από μια ευχή για το 2019 και έναν λόγο για τον οποίο, τον  αγαπούν τόσο πολύ. Βάλτε τους σε ένα ιδιαίτερο κουτί ή μπαουλάκι και αφήστε τα παιδιά να το στολίσουν. Έτσι κάθε μήνα, θα ανοίγει από μία και το δώρο του και οι ευχές σας θα διαρκούν όλο τον χρόνο.

Κάντε του το τραπέζι

Βάλτε ποδιές μαζί με τα παιδιά και μαγειρέψτε το αγαπημένο του φαγητό. Περιμένετε να του κάνετε έκπληξη όταν γυρίσει από τη δουλειά και απολαύστε όλοι μαζί την οικογενειακή θαλπωρή που προσφέρει ένα πιάτο που έχει φτιάξει ένα παιδί.

v