Τα gadgets που θα κάνουν εύκολη τη ζωή των νέων γονιών

Τα gadgets που θα κάνουν εύκολη τη ζωή των νέων γονιών

Τις πρώτες μέρες με το μωρό, τα πάντα μοιάζουν βουνό. Κάθε νέος γονιός, τα κάνει όλα για πρώτη φορά και η αλήθεια είναι πως δεν είναι πάντα σίγουρος ότι τα κάνει σωστά. Η καθημερινότητά του, όμως, μπορεί να γίνει λίγο πιο εύκολη αν επενδύσει σε κάποια έξυπνα και πρακτικά gadgets...

Μαλακά παιχνίδια για τις βόλτες με το αυτοκίνητο

 

Το αυτοκίνητο είναι ένα περιβάλλον άγνωστο αρχικά για τα μωρά. Γι' αυτό, προσπαθήστε να τους αποσπάσετε την προσοχή με ένα μαλακό παιχνίδι δραστηριοτήτων με καθρέφτη που κρέμεται από το προσκεφάλι των πίσω καθισμάτων και τους κρατάνε παρέα.

Τιμή online: 23,90 ευρώ. 

Δαχτυλίδι μπάνιου

Είναι βολικό και ασφαλές γιατί το μωρό σας μένει καθιστό μέσα στο δαχτυλίδι χωρίς να φοβάστε ότι θα πέσει στο νερό την ώρα που το πλένετε. Φυσικά, ταυτόχρονα μπορεί να παίζει με τ' αγαπημένα του παιχνίδια για να γίνει η ώρα του μπάνιου πιο διασκεδαστική. Είναι κατάλληλο για παιδιά από 6 έως 15 μηνών. 

Τιμή online: 34,80 ευρώ. 

Επιγονατίδες για... μπουσούλημα

Βοηθήστε το μικρό σας να κάνει τις πρώτες του εξερευνήσεις πιο εύκολα φορώντας ειδικές επιγονατίδες με σιλικόνη. Έτσι δεν θα γλιστράει στο πάτωμα, δεν θα χτυπάει ούτε θα τραυματίζει τα γόνατά του και δεν θα... αποθαρρύνεται. 

Τιμή online: 16,40 ευρώ. 

Καλάθι πλυντηρίου πιάτων για πιπίλες και είδη φαγητού

Τα μπιμπερό, οι πιπίλες, τα κουταλάκια και τα υπόλοιπα μικροσκοπικά είδη του μωρού σας μπορούν να μπουν στο πλυντήριο πιάτων χωρίς να φοβάστε ότι θα πέσουν στο φίλτρο, θα τα χάσετε και δεν θα καθαριστούν σωστά. 

Τιμή online: 6,20 ευρώ. 

Σετ ψηφιακών θερμομέτρων

 

Περιλαμβάνει 3 θερμόμετρα: ένα σε μορφή πιπίλας για τους πρώτους μήνες του παιδιού για να μην διαμαρτύρεται αν προσπαθήσετε να μετρήσετε τη θερμοκρασία του, ένα για τη θερμοκρασία του νερού στο μπάνιο και ένα κλασικό ευλύγιστο θερμόμετρο για όταν μεγαλώσει λίγο το μωράκι σας. 

Τιμή online: 34,60 ευρώ. 

Μασητικό γάντι

Για να μην του πέφτουν συνέχεια τα μασητικά μέσα από τα χέρια του, η σίγουρη λύση είναι να τα φοράει! Το μασητικό γάντι δεν χάνεται και το μωρό ανακουφίζεται από τους πόνους της οδοντοφυΐας. 

Τιμή: 22,50 ευρώ. 

Καθισματάκι για τους ώμους

Σε ποιο παιδί δεν αρέσει να απολαμβάνει τη βόλτα του από ψηλά και συνήθως από τους ώμους του μπαμπά. Για μεγαλύτερη ασφάλεια το saddle baby εκτός από σταθερό καθισματάκι, έχει και ζώνες που εφαρμόζουν στα πόδια του παιδιού για να αποφευχθεί ο κίνδυνος πτώσης. Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του αλλά για κάποιους γονείς ίσως αξίζει. Σημειώνεται ότι είναι κατάλληλο για ηλικίες από 2-5 ετών. 

Τιμή: 83 ευρώ περίπου. 

v