Άγιος Βαλεντίνος: 5 ρομαντικά δώρα για να κάνετε έκπληξη στον σύντροφό σας

Άγιος Βαλεντίνος: 5 ρομαντικά δώρα για να κάνετε έκπληξη στον σύντροφό σας

Μπορεί να είστε παντρεμένοι πολλά χρόνια, μπορεί τα παιδιά να μην αφήνουν πολλά περιθώρια για καθημερινό ρομαντισμό, αλλά η αγάπη σας είναι πάντα εκεί κι ο έρωτάς σας για τον σύντροφό σας διατηρείται, μ’ έναν διαφορετικό τρόπο, ζωντανός και αδιαμφισβήτητος.

Ίσως, λοιπόν, η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, ακόμα κι αν δεν ανήκετε στους θαυμαστές της, να είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε κάτι διαφορετικό και μη αναμενόμενο ώστε να τον εκπλήξετε και να του πείτε με τον τρόπο σας πως είστε ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

Ετοιμάστε ένα αφρόλουτρο για δύο

Μόλις βάλετε για ύπνο τα παιδιά, και χωρίς να το καταλάβει, γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό νερό και μπόλικο αφρόλουτρο, ανάψτε ρεσό, ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί (ή ό,τι άλλο προτιμάτε) και καλέστε τον να σας συνοδεύσει σε ένα χαλαρωτικό βράδυ κάτω από το νερό. Η τρυφερή σωματική επαφή και οι όμορφες και ήρεμες συζητήσεις θα σας ανανεώσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά.

Στείλτε… μηνύματα

Σίγουρα, στα πρώτα στάδια της σχέσης σας, ανταλλάσσατε πολλά περισσότερα μηνύματα που δεν μίλαγαν για τα παιδιά και τις υποχρεώσεις, αλλά για εσάς τους δυο και τα συναισθήματά σας. Αφήστε στην άκρη, λοιπόν, την καθημερινή ρουτίνα σας και βομβαρδίστε τον με τρυφερά γλυκόλογα και σέξι προτάσεις. Δεν θα το περιμένει και θα ξαφνιαστεί. Θα είναι μια ωραία έκπληξη – μία ερωτική ανατροπή που θα σας θυμίσει όλα όσα κάνατε παλιά και νιώθατε τόσο ερωτευμένοι.

Αιφνιδιάστε τον με ένα… καυτό φιλί

Μοιάζει με μικρό και ανούσιο δώρο, όμως, πιστέψτε μας, δεν είναι! Μόλις επικρατήσει… ησυχία στο σπίτι και είστε, επιτέλους οι δυο σας, κάντε ό,τι κάνετε κάθε βράδυ αλλά με μία διαφορά: αιφνιδιάστε τον με ένα παθιασμένο φιλί! Ίσως στην αρχή σαστίσει, μα ένα τέτοιο φιλί θα ξυπνήσει τον έρωτά σας και θα σας οδηγήσει, ενδεχομένως, σε μία νύχτα στον… παράδεισο.

Μια βραδιά για δύο

Αυτό το δώρο απαιτεί λίγη περισσότερη οργάνωση. Βρείτε το κατάλληλο εστιατόριο, μπαρ, συναυλία, κινηματογράφο ή οτιδήποτε σας ταιριάζει καλύτερα και κάποιον να κρατήσει τα παιδιά. Μόλις επιστρέψει ο σύντροφό σας από τη δουλειά, ανακοινώστε του, απλά, πως «η αποψινή βραδιά δεν θα είναι σαν τις άλλες!». Ξεκουραστείτε, ντυθείτε, αρωματιστείτε και περάστε μια όμορφη και ρομαντική βραδιά έξω από τα καθιερωμένα. 

Βραδιά 9 ½ εβδομάδες

Για τις πιο προχωρημένες, η πρότασή μας είναι πιο «καυτή»! Βήμα πρώτο: πηγαίνετε τα παιδιά στον παππού και τη γιαγιά. Βήμα δεύτερο: βρείτε ένα εκρηκτικό ερωτικό τραγούδι που αγαπάτε και οι δυο. Βήμα τρίτο: ετοιμαστείτε για στριπτίζ! Αφού όλα θα είναι έτοιμα κι εκείνος επιστρέψει από τη δουλειά, καλέστε τον να χορέψετε μαζί. Λίγο μετά, αναλάβετε τα ηνία και χορέψτε για εκείνον! Αλήθεια, πόσο καιρό έχετε να χορέψετε και μάλιστα σαν την Κιμ Μπάσιντζερ... στις 9 ½  εβδομάδες; Πόσο καιρό έχετε να κάνετε κάτι «τρελό» και μη αναμενόμενο για να ανάψετε τα αίματα; Μήπως φέτος είναι η κατάλληλη ευκαιρία;

 

v