5 κλασικές ταινίες της Disney που επιστρέφουν το 2019

5 κλασικές ταινίες της Disney που επιστρέφουν το 2019

Μεγαλώσαμε με τις κλασικές ταινίες της Disney. Δεθήκαμε με τους χαρακτήρες, γελάσαμε, αλλά και συγκινηθήκαμε. Αργότερα, τις είδαμε με τα παιδιά μας και τραγουδήσαμε ξανά και ξανά τα τραγούδια που τόσο αγαπήσαμε κάποτε. Για όλους τους λάτρεις της Disney, φέτος είναι η χρονιά μας, αφού οι αγαπημένοι μας ήρωες επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη. Μάλιστα, βλέπουμε κάποιους από αυτούς να παίρνουν σάρκα και οστά!

Dumbo

Πότε: 28 Μαρτίου 2019

H συγκινητική ιστορία του Ντάμπο επιστρέφει στον κινηματογράφο τον Μάρτιο του 2019. Από το trailer καταλαβαίνουμε ότι θα παρακολουθήσουμε μια πιο «σκοτεινή» εκδοχή της ιστορίας, εφόσον την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Τιμ Μπάρτον. Η ταινία εστιάζει περισσότερο στους ανθρώπινους χαρακτήρες και λιγότερο στα ζώα που, όπως είναι γνωστό, δεν θα έχουν ανθρώπινη φωνή. Ο πρωταγωνιστής Colin Farrell υπήρξε κάποτε μεγάλο αστέρι του τσίρκου. Όταν επιστρέφει, όμως, από τον πόλεμο, η ζωή του έχει διαλυθεί. Καλείται να μεγαλώσει τα παιδιά του, ενώ παράλληλα πρέπει να ξαναβρεί την θέση του στην κοινωνία. Ένα από τα καινούρια του καθήκοντα στο τσίρκο είναι να φροντίζει ένα νεογέννητο ελεφαντάκι με υπερμεγέθη αυτιά. Εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού, γίνεται ο περίγελος του θιάσου. Όταν, όμως, τα παιδιά του πρωταγωνιστή ανακαλύπτουν ότι ο Ντάμπο έχει την ικανότητα να πετάει, η περιπέτεια για την απόκτηση της ελευθερίας του ξεκινάει. Στο πλευρό του Colin Farrell συμπρωταγωνιστούν ο Michael Keaton, o Dany de Vito και η Eva Green.

Αladdin

Πότε: 23 Μαΐου 2019

Ετοιμαζόμαστε για βραδιές μαγικές και νύχτες αραβικές που όλα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα με την βοήθεια ενός τζίνι και ενός μαγικού χαλιού. Ο Αλαντίν το…χαμίνι της Άγκραμπα επιστρέφει στην live action ταινία του Γκάι Ρίτσι. Αυτό σημαίνει ότι η ιστορία του θα κινηθεί γρήγορα και συναρπαστικά όπως όλες οι προηγούμενες που έχει σκηνοθετήσει. Η ιστορία δεν φαίνεται να απέχει ιδιαίτερα από την κλασική εκδοχή της. Ο Αλαντίν θα έχει την ευκαιρία να κάνει 3 ευχές, για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Στον δρόμο του και στο ειδύλλιο με την Γιασμίν θα σταθεί εμπόδιο ο Τζαφάρ. Σύμμαχος και φίλος του θα είναι το Τζίνι, το οποίο ενσαρκώνει ο απολαυστικός Will Smith. Θα έχει, όμως, η ιστορία το ίδιο τέλος όπως το κλασικό παραμύθι;

Lion King

Πότε: 19 Ιουλίου 2019

Η ταινία που σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια επιστρέφει τον Ιούλιο του 2019 .Τα ρεαλιστικά ζώα μπορεί να είναι δημιουργίες γραφικών και υπολογιστών, ωστόσο είναι τόσο αληθοφανή που κατάφεραν να μας μπερδέψουν. Ήδη από τις πρώτες σκηνές του τρειλερ αναγνωρίζουμε οικείες στιγμές όπως το γερο-ραφίκι να παρευρίσκεται στην γέννηση του Σίμπα και την κλασική εναρκτήρια σκηνή που το παρουσιάζει με θεαματικό τρόπο στα υπόλοιπα ζώα. Παρόλο που δεν φαίνονται στο τρέιλερ, ανυπομονούμε να δούμε τον Ζαζού, τη Νάλα- την φωνή στα αγγλικά δίνει η Μπιγιονσέ- και φυσικά, το αχτύπητο δίδυμο Τιμόν και Πούμπα. Όσοι από τους φαν έκλαψαν με μαύρο δάκρυ για τον Μουφάσα στο καρτούν, τώρα μάλλον πρέπει να προμηθευτούν πολλά πακέτα χαρτομάντιλα.

Toy Story 4

Πότε: 20 Ιουνίου 2019

Εννέα χρόνια μετά το Τοy Story, επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με μια νέα ιστορία. Ο παλιός ιδιοκτήτης του Woody και της παρέας του, μεγάλωσε και δεν έχει ανάγκη πια τα παιχνίδια του. Έτσι λοιπόν, η ιστορία ξεκινάει σε ένα καινούριο δωμάτιο με νέους ήρωες. Αναμεσά τους θα δούμε τον Forky, το νέο μέλος της παρέας που ψάχνει να βρει τη θέση του στο παιδικό δωμάτιο. Όπως είπε και ο σκηνοθέτης της ταινίας Josh Cooley, «Κάθε τέλος σηματοδοτεί και μια καινούρια αρχή.»

Frozen 2

H αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας του Frozen έχει ξεκινήσει. Ο μήνας κυκλοφορίας της στην Αμερική είναι ο Νοέμβριος του 2019. Παρόλο που το trailer της ταινίας δεν αποκαλύπτει πολλά, βλέπουμε ότι η Άννα και η Έλσα  ετοιμάζονται για μια καινούρια περιπέτεια. Φυσικά, δεν θα λείπουν και οι υπόλοιποι αγαπημένοι ήρωες όπως ο Όλαφ. Φήμες ακούγονται πώς οι δύο αδερφές θα ανακαλύψουν ένα πολύ μεγάλο μυστικό, το οποίο θα κλονίσει την σχέση τους…

Fun fact

Οι ταινίες της Disney που ανυπομονούμε να δούμε δεν περιορίζονται μόνο σε αυτές, καθώς το 2020 αναμένουμε να δούμε την Mulan να παίρνει σάρκα και οστά αλλά και την Maleficent σε νέες περιπέτειες.

v