Πώς να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε σπα!

Πώς να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε σπα!

Όλες έχουμε ζηλέψει κατά καιρούς τα κέντρα ευεξίας και τα ακριβά ξενοδοχεία για τις υπηρεσίες και την διακόσμησή τους. Και περισσότερο τα μπάνια τους με τις αφράτες πετσέτες και το κουκλίστικο decor. Μπορούμε όμως και εμείς να μεταμορφώσουμε το δικό μας μπάνιο με μερικά πολύ έξυπνα και οικονομικά tips.

 


Αρωματικά κεριά

Τα αρωματικά κεριά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στην διακόσμηση, όσο και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Η μυρωδιά των κεριών και ο φωτισμός θα σας χαλαρώσουν και θα απολαύσετε το μπάνιο σας όπως ποτέ άλλοτε. 

Αφράτες πετσέτες

Τα σπα χρησιμοποιούν ζεστές πετσέτες  για να χαλαρώνουν τους επισκέπτες τους. Εάν θέλετε να παρέχετε αντίστοιχες... πολυτελείς υπηρεσίες στον εαυτό σας, ζεστάνετε την πετσέτα σας στο καλοριφέρ πριν την χρησιμοποιήσετε.

Επειδή, όμως, το φαίνεσθαι είναι εξίσου σημαντικό, δείτε πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε τις πετσέτες σας ώστε το μπάνιο σας να αποκτήσει την ατμόσφαιρα και την υπέροχη αίσθηση των σπα. 

Γυάλινα βαζάκια για τα καλλυντικά

Είναι απαραίτητο να «ξεφορτωθείτε» τις πλαστικές συσκευασίες. Χρησιμοποιήστε γυάλινα μπουκαλάκια για να αποθηκεύσετε τα καλλυντικά, τις κρέμες μαλλιών, τις μπατονέτες και τα άλατα μπάνιου. Μπορείτε, μάλιστα, να δημιουργήσετε μια γωνιά όπου αποθηκεύετε όλα τα είδη ομορφιάς και υγιεινής, επάνω σε έναν  ξύλινο δίσκο.

 Ξύλινη διακόσμηση

Αν έχετε ντουζιέρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πατάκι μπάνιου από μπαμπού ή αν έχετε μπανιέρα, τοποθετήστε μια ξύλινα σανίδα που να ενώνει τις άκρες έτσι ώστε να θυμίζει δίσκο.

Φυτά και βότσαλα

Τα φυτά εσωτερικού χώρου δίνουν άλλο χρώμα και ατμόσφαιρα στο μπάνιο. Το ίδιο ακριβώς κάνουν τα βότσαλα και οι πέτρες, τις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε στις άκρες της μπανιέρας, στον νιπτήρα ή γύρω από τα κεριά.

Φωτογραφίες: pinterest.com

v