Η Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς ξεκίνησε και φέτος!

Η Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς ξεκίνησε και φέτος!

Όσοι αγαπάμε τα λουλούδια περιμένουμε με αγωνία την έναρξη της Ανθοκομικής Έκθεσης που γίνεται κάθε χρόνο στην Κηφισιά εδώ και 65 χρόνια. Πρόκειται για την μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη έκθεση ανθοκομίας στον χώρο, ενώ αποτελεί σπουδαίο εμπορικό γεγονός και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες.

Οι λάτρεις των λουλουδιών μπορούν και φέτος να κάνουν μια όμορφη βόλτα στα βόρεια προάστια, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος». Εκεί, μπορούν να θαυμάσουν τα περίπτερα των ανθοπαραγωγών, να ζητήσουν συμβουλές αλλά και να αγοράσουν φυτά που θα ομορφύνουν τον προσωπικό τους χώρο.

*Φωτογραφία: kifissia.gr

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα λειτουργήσει και το Θεματικό Πάρκο «Κήποι του Μέλλοντος», με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα σχετικά με το περιβάλλον ενώ θα πραγματοποιηθούν συναυλίες και εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως τα εγκαίνια της έκθεσης είναι αύριο 3/5/2019 στις 20:00 το βράδυ. Όσοι πιστοί, λοιπόν, προσέλθετε.

*Φωτογραφία: typoskifissias.gr

Η 65η Ανθοκομική Έκθεση ξεκίνησε την Τρίτη 30 Απριλίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 κάθε μέρα από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ. Η είσοδος τις καθημερινές είναι δωρεάν από την έναρξη έως τη 1 το μεσημέρι, ενώ τις υπόλοιπες ώρες και τα σαββατοκύριακα θα υπάρχει είσοδος με εισιτήριο στην τιμή του 1,50 ευρώ.

*Φωτογραφία: kifissia.gr

Για τους επισκέπτες κάτω των 25 και άνω των 65 ετών, αλλά και για τους πολίτες ειδικών ομάδων, η είσοδος είναι ελεύθερη κάθε ώρα και ημέρα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

v