Μια δυνατή σχέση μας χαρίζει μαγευτικές εμπειρίες

Μια δυνατή σχέση μας χαρίζει μαγευτικές εμπειρίες

Κάθε σχέση που συνάπτουμε στη ζωή μας, θέλει χρόνο και προσπάθεια για να ισχυροποιηθεί και να αντέξει στο χρόνο. Δεν είναι τυχαίο πως από τους εκατοντάδες ανθρώπους που περνούν από τη ζωή μας, καταλήγουμε να διατηρούμε επαφή με ελάχιστους. Είναι οι άνθρωποι που μας συντροφεύουν στα εύκολα μα και στα δύσκολα, που δεν φοβούνται να γελάσουν ή και να κλάψουν μαζί μας και που, τελικά, μας διδάσκουν με τον καλύτερο τρόπο τη φιλία, την βαθιά αγάπη, τον σεβασμό και τη σταθερότητα.

 Όλοι έχουμε ζήσει μία τέτοια σχέση - μια σχέση δυνατή που πασπαλίζει την καθημερινότητά μας με μαγεία και χαρά! Εκείνοι που είναι δίπλα μας μοιράζονται τα όνειρά μας, ακούν τις σκέψεις μας, στέκονται δίπλα μας στις δυσκολίες και μας κάνουν να νιώθουμε πάντοτε ασφάλεια.

Σχέσεις που μας δίνουν κίνητρα, μας τροφοδοτούν με δύναμη και απογειώνουν τη δημιουργικότητά μας. Σχέσεις που, τελικά, μας βοηθούν να ξεπερνάμε τον ίδιο μας τον εαυτό και να φτάνουμε εκεί που δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε ότι μπορούσαμε.

Σχέσεις δυνατές όπως αυτή της Alpha Bank με τη Mastercard. Η δύναμή της είναι τόση ώστε μπορεί να σας ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι, αφού με οποιαδήποτε αγορά σας με κάρτα Alpha Bank Bonus Mastercard έως και τις 30 Νοεμβρίου, σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε το όνειρο της Disneyland.

Κάθε μήνα, δύο τυχερές οικογένειες έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν εκεί που η μαγεία γίνεται πραγματικότητα. Εκτός των αεροπορικών εισιτηρίων και της τριήμερης διαμονής, οι 16 τυχερές οικογένειες θα απολαύσουν επιπλέον προνόμια όπως δωροεπιταγές  για γεύματα & ψώνια για όλους, καθώς και VIP fast passes για τα 2 συναρπαστικά πάρκα της Disneyland® Paris.

Κορύφωση αυτού του μαγικού ταξιδιού, η μεγάλη κλήρωση των Χριστουγέννων, όπου μία οικογένεια θα ζήσει το χριστουγεννιάτικο παραμύθι με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

 Περισσότερες λεπτομέρειες και όροι του διαγωνισμού στο alpha.gr/cards.
 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v