Παραμυθένια φορέματα που θυμίζουν πριγκίπισσες του Disney

Παραμυθένια φορέματα που θυμίζουν πριγκίπισσες του Disney

Οι περισσότερες γυναίκες μπορεί πλέον να φοράμε παντελόνια καθημερινά γιατί  μας βολεύουν αλλά κάποιες φορές θα θέλαμε να ζήσουμε το… παραμύθι μας με ένα ονειρεμένο φόρεμα. Η Teuta Matoshi, μαμά 3 παιδιών και ιδιοκτήτρια της δικής της φίρμας, κρύβεται πίσω από τα φορέματα που θα δείτε στη συνέχεια. Οι δημιουργίες της θυμίζουν πριγκίπισσες του Disney, γι’ αυτό και πολλές διάσημες γυναίκες επιλέγουν τα φορέματα που σχεδιάζει η Teuta Matoshi για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Θα θέλαμε κι εμείς να τα φορέσουμε μια φορά στη ζωή μας αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε πού…

Το αριστοκρατικό κόψιμο στο ντεκολτέ μας θυμίζει το φόρεμα της Ωραίας Κοιμωμένης που φόραγε στην τελευταία σκηνή, την ώρα που χόρευε με τον πρίγκιπά της.

Το κίτρινο παραπέμπει στην Μπελ από την «Πεντάμορφη και το τέρας». Παρά το ότι το χρώμα είναι έντονο, το σχέδιο είναι ρομαντικό και παραμυθένιο.

Αν προτιμάτε κάτι πιο… νεραϊδένιο, αυτά τα αραχνούφαντα φορέματα σίγουρα δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητες.

Αυτό θα μπορούσε να είναι το φόρεμα της Σταχτοπούτας μετά τη μεταμόρφωσή της. Για εμάς, πάλι, θα μπορούσε να είναι το νυφικό του γάμου μας.

Κάποια άλλα φορέματα σε ταξιδεύουν στην Αναγέννηση και στην εποχή που οι αριστοκράτες συνήθιζαν να διοργανώνουν τους επίσημους χορούς τους.

Μπορεί αυτό το φόρεμα να είναι… υπερπαραγωγή όμως από τη μία το χρώμα του και από την άλλη τα λουλούδια, του δίνουν μια πολύ ρομαντική νότα.

Το κόκκινο της φωτιάς σε συνδυασμό με τα ρομαντικά μανίκια και το κόψιμο του φορέματος  σε καθηλώνει και είναι ταυτόχρονα sexy και πριγκιπικό.

Αυτό το πράσινο φόρεμα θα μπορούσε άνετα να το φορέσει η πριγκίπισσα Άριελ αλλά και εμείς, αν είχαμε την ευκαιρία.

Κλέβει τις εντυπώσεις και όχι άδικα. Θα μπορούσε άνετα να είναι ο ορισμός του ρομαντικού στιλ.

Η αντίθεση των χρυσών λεπτομερειών με το κεραμιδί χρώμα του φορέματος είναι αυτή που το κάνει άκρως εντυπωσιακό.

Ένα ολόχρυσο φόρεμα δεν θα μπορούσε παρά να μας θυμίζει μια πριγκίπισσα. Εμείς πάντως θα θέλαμε πολύ να το φορέσουμε έστω και λίγες ώρες.

Το χρώμα του πάγου μπορεί να είναι ψυχρό, όμως, σε ένα τέτοιο φόρεμα είναι απίστευτα καλόγουστο και διακριτικά θηλυκό.

Η δαντέλα πάντα θυμίζει κάτι πριγκιπικό και επιλέξαμε να κλείσουμε με το πιο όμορφο φόρεμα της λίστας μας…

Πηγή: Brightside.me

v