25 sites για να περάσετε την ώρα σας

25 sites για να περάσετε την ώρα σας

Είτε βρίσκεστε στο γραφείο και δεν έχει δουλειά, είτε βρίσκεστε σπίτι και όλοι σας οι φίλοι έχουν κάτι άλλο να κάνουν, το νόημα είναι το ίδιο: Βαριέστε. Δείτε τα κορυφαία sites για να ξοδέψετε τον χρόνο σας ευχάριστα.

Παιχνίδια

Robot Unicorn Attack

Ένα παιχνίδι κατάλληλο για κορίτσια. Με ήρωα έναν ρινόκερο και φόντο ουράνια τόξα και ροζ βράχους, μοναδικός σκοπός σας είναι να τρέξετε και να γλιτώσετε από τα εμπόδια πηδώντας ψηλά (πατώντας το πλήκτρο Z). Λίγο άσχημο το θέαμα όταν χάνετε. 

Faith Fighter

Αυστηρά κατάλληλο για ανοιχτόμυαλους. Στο παιχνίδι αυτό που –όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα- δεν έχει σκοπό να προσβάλει κανέναν θεό και καμία θρησκεία, η μάχη εξελίσσεται μεταξύ Θεών. Επιλέγετε το θεό σας και τον βάζετε σε θέση μάχης.

Canabalt

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες δεξιότητες ούτε πολλή σκέψη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μερικά κλικ με το ποντίκι σας για να ξεφύγετε από τον κίνδυνο.

Filler

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να γεμίσετε με κύκλους τα 2/3 της οθόνης σας, αποφεύγοντας τις μπάλες που κινούνται. Όσο κρατάτε πατημένο το αριστερό κλικ οι κύκλοι μεγαλώνουν.

Totem Destroyer

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να σώσετε το κίτρινο ανθρωπάκι. Κάντε κλικ στα καφέ και κίτρινα τετράγωνα για να τα καταστρέψετε, χωρίς όμως να ρίξετε τον ήρωά σας. Τα μαύρα τετράγωνα δεν καταστρέφονται.

Παιχνίδια στο Facebook

Σταθερή αξία για τους απανταχού σέρφερς του διαδικτύου, τα παιχνίδια στο Facebook. Αν δεν έχετε δοκιμάσει ήδη είναι αυτά τα notifications που σας έρχονται και πάντα σας εκνευρίζουν. Προτείνουμε: Words With Friends, CityVille, FarmVille, Tetris Battle, Diamond DashSong Pop.

Γρίφοι

Σε περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα ή το χρόνο να παίξετε παιχνίδια στο διαδίκτυο, δοκιμάστε να λύσετε μερικούς από τους πιο δύσκολους γρίφους. Ο πιο γνωστός και πιο δύσκολος -όπως περηφανεύεται- είναι ο Notpron. Είναι πράγματι αρκετά δύσκολος, για αυτό μην απογοητευτείτε! Οι λύσεις δίνονται αν το επιθυμήσετε αλλά -κατά τη γνώμη μας- «παλέψτε το» πριν τα παρατήσετε. Βασική προϋπόθεση να ξέρετε αγγλικά.

Δείτε επίσης: Dschingis Riddle, Wayfarers Riddle, Clever Waste Of Time, Jaor, Historiddle, Python Challenge, Neutral Riddle.

Φωτογραφίες

Μπορεί να μην "πιάσετε" το χιούμορ τους εξ αρχής αλλά μόλις μπείτε στο κλίμα δεν θα ξεκολλάτε. Δείτε από ποιες ιστοσελίδες ξεκινούν όλες οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν ανά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κάνουν να γελάμε. Προτείνουμε τα: 9gag.com, KnowYourMeme.com, Cracked.com, I Can Has Cheezburger και το γλυκήτατο Attack of the cute.

Λίγο από όλα

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχει και ένα site (εκτός από τα social media) σχεδιασμένο για να εξηπηρετεί αυτόν ακριβώς το σκοπό: την καταπολέμηση της ανίας στο διαδίκτυο. Και το όνομα αυτού StumbleUpon. Μπείτε, δηλώστε τα ενδιαφέροντά σας και θα σας βγάζει φωτογραφίες, ιστοσελίδες, ειδήσεις, παιχνίδια ανάλογα με αυτά.

Κάπου εδώ, πρέπει να σταματήσω, γιατί με φωνάζει ο προϊστάμενος να με ρωτήσει πού τα ξέρω όλα αυτά. Καλή διασκέδαση!

v