«Ο άντρας μου φλερτάρει με άλλες στα social media και δεν ξέρω τι να κάνω...»

«Ο άντρας μου φλερτάρει με άλλες στα social media και δεν ξέρω τι να κάνω...»
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Καλημέρα. Ξέρω ότι ο άντρας μου φλερτάρει με άλλες γυναίκες από τα social media- το έχω τσεκάρει. Η σχέση μας είναι καλή μετά από 15 χρόνια γάμου. Βέβαια, του έχω πει ότι το ξέρω, όμως, δεν το αποδέχεται και το συνεχίζει. Μια συμβουλή για το πώς να το διαχειριστώ.

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Οι σχέσεις, όπως συχνά συζητάμε, για να προχωρήσουν όμορφα χρειάζονται φροντίδα. Η φροντίδα αυτή χρειάζεται να είναι διαρκής και προσαρμοσμένη στην κάθε φάση του ζευγαριού. 

Αναφέρετε ότι η σχέση σας είναι καλή μετά από 15 χρόνια. Το πώς κάθε ζευγάρι αξιολογεί τη σχέση του είναι ένα προσωπικό θέμα. Αντιλαμβάνομαι λοιπόν από τα λεγόμενα σας ότι εσείς είστε ικανοποιημένοι και ότι αυτό που σας δυσκολεύει είναι οι συνομιλίες του συντρόφου σας.

Οι συνομιλίες αυτές πιθανά εκφράζουν μια δυσκολία στη σχέση σας η οποία χρειάζεται τη φροντίδα σας. Είτε την έχετε εντοπίσει αλλά δεν τη σπουδαιολογείτε είτε διαφεύγει της προσοχής σας. Σε κάθε περίπτωση δεν έχετε να εστιάσετε στο τι κάνει ο σύντροφός σας στο διαδίκτυο, αλλά τι κάνετε μεταξύ σας. Να πλησιάσετε ξανά, να αγκαλιαστείτε. Να παθιαστείτε με τη σχέση σας.

Η σχέση σας είναι σημαντική. Φροντίστε λοιπόν να είστε ευτυχείς για να μη χρειάζεται οποιαδήποτε τρίτη παρεμβολή ως συμπλήρωμα της ικανοποίησης που αισθάνεστε.

Με επιθυμία και διάθεση μπορείτε να ζήσετε συγκλονιστικά!

Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v