Κρήτη: Άη Βασίλιδες μοίρασαν «Κουτιά Αγαπης» σε 400 οικογένειες που έχουν ανάγκη

Κρήτη: Άη Βασίλιδες μοίρασαν «Κουτιά Αγαπης» σε 400 οικογένειες που έχουν ανάγκη

Η αγάπη είναι το πρώτο και κύριο συστατικό της ευτυχίας. Όταν αγαπάς, όταν μπορείς να φροντίζεις, να προσφέρεις και να βοηθάς τους ανθρώπους γύρω σου, δημιουργείς έναν όμορφο κόσμο για όλους. Αυτό ακριβώς έκαναν και οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», προσφέροντας χαρά και βοήθεια σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ντύθηκαν Άη Βασίληδες και δώρισαν ήδη πρώτης ανάγκης στους ωφελούμενους του προγράμματος και σε πληγέντες από τη θεομηνία της 10ης Νοεμβρίου, σε μια εορταστική δράση αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου.

Τα «Κουτιά Αγάπης» μοιράστηκαν τη Δευτέρα 28/12 και την Τρίτη 29/12 και περιείχαν είδη πρώτης ανάγκης, ενώ επιπλέον παραδόθηκαν κουτιά με γλυκά και αναμνηστικά δώρα.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου, Γιάννης Μηλάκης, τόνισε την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης ειδικά εν μέσω πανδημίας: 

«Εν μέσω της πρωτόγνωρα δύσκολης περιόδου που διανύουμε, θελήσαμε να δώσουμε μια νότα χαράς και αισιοδοξίας, και προσφέραμε πάνω από 400 "Κουτιά Αγάπης" σε οικογένειες του δήμου μας που αυτή τη στιγμή χρειάζονται ενίσχυση, στους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και στους πληγέντες από την καταστροφική πλημμύρα της 10ης Νοεμβρίου.
 
Ένα παραπάνω φέτος, εν μέσω πανδημίας, η δράση μας επικεντρώνεται στην κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη».

Πηγή: news247.gr

v