Sex toys: Βάλτε λίγο αλατοπίπερο στην ζωή σας

Sex toys: Βάλτε λίγο αλατοπίπερο στην ζωή σας

Η ιστορία των ερωτικών βοηθημάτων ξεκινά πολλούς αιώνες πριν, όταν ο προϊστορικός άνθρωπος δεν είχε δώσει καν όνομα στην σεξουαλική επαφή. Αναγνώριζε, όμως, την αξία της ερωτικής απόλαυσης και εφεύρισκε μέσα για να την κορυφώσει ή έστω να δημιουργήσει ποικιλία και να διατηρήσει το ενδιαφέρον.

Από τότε μέχρι σήμερα, βέβαια, τα μέσα αυτά έχουν εξελιχθεί σε απίστευτα sex toys για κάθε γούστο και κάθε φαντασίωση και, ειδικά στις μέρες μας, αγοράζονται χωρίς το παραμικρό ταμπού από ζευγάρια κάθε ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης.

Δεν είναι απαραίτητο να έχει βαλτώσει η σεξουαλική σας ζωή για να βάλετε ένα ερωτικό βοήθημα στο παιχνίδι –το αντίθετο μάλιστα. Με τέτοιους πειραματισμούς εξασφαλίζετε ότι είστε ακόμα τρελοί ο ένας για τον άλλον. Πάρτε μερικές ιδέες:

Εσώρουχα από το Agent Provocateur
sex toys

Η πολυτέλεια μπορεί να είναι διεγερτική και εσώρουχα όπως αυτά δε μπορούν παρά να τον συγκλονίσουν -πριν, τουλάχιστον μάθει πόσο σας κόστισαν. Στα Agent Provocateur θα βρείτε, πέρα από τεράστια συλλογή εσωρούχων, ερωτικά παιχνίδια αλλά και κάποια από τα πιο μεθυστικά, ερωτικά αρώματα και κρέμες σώματος.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Ερωτική καρδιά από το 2Sexy
sex toys

Θάρρος ή αλήθεια; Αποκλειστικά για ζευγάρια που τολμούν να συμμετέχουν σε ερωτικές προκλήσεις. Η καρδιά περιέχει περισσότερες από 100 «εντολές», οι οποίες ζητούν από τον κάθε «παίκτη» να τις εκπληρώσει με σκοπό να προσφέρει απόλαυση στον/στην σύντροφό του.

Τιμή: 18,50 ευρώ.

Αγορά από εδώ.

Γούνινες χειροπέδες από το Pussycat
sex toys

Για συναρπαστικά ερωτικά παιχνίδια αιχμαλωσίας που καθηλώνουν. Χρησιμοποιήστε τις στο κρεβάτι ή σε όποιο άλλο μέρος του σπιτιού σας βολεύει και ορίστε ποιος από τους δύο θα... παίξει πρώτος.

Τιμή: 20 ευρώ

Αγορά από εδώ.

Μαστίγιο πολυτελείας από το Pussycat
sex toys

Υπόσχεται να μετατρέψει σε ηδονή την κάθε σας φαντασίωση, αρκεί να αφήσετε τα ταμπού και τους φραγμούς έξω από το παιχνίδι. Χρησιμοποιήστε το, όμως, μόνο είστε σίγουροι ότι το θέλετε και οι δύο. Αυτό το μαστίγιο πολυτελείας έχει σύνθεση από λάτεξ και έντονο κόκκινο χρώμα.

Τιμή: 55 ευρώ.

Αγορά από εδώ.

Διπλός δονητής από το Erotica
sex toys

Ιδανικός και για κλειτοριδική διέγερση, με μήκος 19 εκ. και ραβδώσεις στον κορμό. Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι ιδανικός για «γυναίκες που αργούν να πάρουν μπρος». Ωστόσο, προτείνουμε να τον χρησιμοποιήσετε μόνο αν έχετε ήδη κάποια σχετική εμπειρία με τα ερωτικά βοηθήματα.

Τιμή: 34,90 ευρώ.

Αγορά από εδώ.

v