Σεξ στον γάμο: Παιχνίδια ρόλων για να πρωταγωνιστήσετε

Σεξ στον γάμο: Παιχνίδια ρόλων για να πρωταγωνιστήσετε

Οι κοινωνιολόγοι και οι σύμβουλοι γάμου ακούνε καθημερινά αμέτρητα παράπονα από παντρεμένα ζευγάρια των οποίων η ερωτική ζωή έχει χάσει πια το ενδιαφέρον της, με αποτέλεσμα να κάνουν σεξ όλο και πιο σπάνια. Τα καλά νέα, από την άλλη, είναι ότι τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες δείχνουν όλο και πιο πρόθυμες να πειραματιστούν και να αναλάβουν πρωτοβουλίες προκειμένου να γίνουν πιο δραστήριες στο κρεβάτι.

Μάλιστα, πρόσφατη βρετανική έρευνα έδειξε ότι σε τέσσερις στις πέντε γυναίκες αρέσει να φορούν κάτι ξεχωριστό προκειμένου να διεγείρουν τον παρτενέρ τους, είτε πρόκειται για σέξι εσώρουχα είτε για ολόκληρη στολή με… αλλόκοτα αξεσουάρ.

Σε κάθε περίπτωση, όρεξη να’χετε και από ιδέες για παιχνίδια ρόλων άλλο τίποτα…

Γαλλίδα καμαριέρα
Παιχνίδια ρόλων

Στην έρευνα που αναφέραμε παραπάνω, σχεδόν οι μισές γυναίκες λένε πως η στολή που προτιμούν είναι αυτή της Γαλλίδας καμαριέρας, η οποία περιλαμβάνει ασπρόμαυρη στολή 19ου αιώνα σε λιγότερο ή περισσότερο σέξι εκδοχή. Η στολή αυτή, πέρα από το βασικό ρούχο, πρέπει να περιλαμβάνει μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, εμφανείς ζαρτιέρες και δαντελένιο κορμάκι. Ένα φτερό για να τον διεγείρετε είναι εξίσου απαραίτητο. Και μην ξεχάσετε: Απαραίτητο στοιχείο του ρόλου είναι η δουλικότητά σας απέναντι στον αφέντη σας.
Αγοράστε μία τέτοια στολή από εδώ (τιμή: 44,63 ευρώ).

Μαθητριούλα
Παιχνίδια ρόλων

Ποιος άνδρας δεν φαντασιώθηκε την Britney Spears στο “Hit me Baby One More Time” στο κρεβάτι του; Για την στολή αυτή θα χρειαστείτε κοντή -κατά προτίμηση καρό- φούστα, λευκό πουκάμισο -ξεκούμπωτο στα επίμαχα σημεία- και βλέμμα αθωότητας. Το βασικό αξεσουάρ που πρέπει για τον ρόλο αυτόν να κρατάτε στο χέρι σας είναι ένα μεγάλο γλειφιτζούρι, α λα Λολίτα.
Αγοράστε μία τέτοια στολή από εδώ (τιμή: 40 ευρώ)

Νοσοκόμα
Παιχνίδια ρόλων

Ακόμα και η πιο απλή, λευκή στολή νοσοκόμας μπορεί να τρελάνει την ανδρική φαντασία, ενώ αν μέσα από αυτήν φορέσετε σέξι εσώρουχα, ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Ο χαρακτήρας του ρόλου σας είναι αυτός μιας γυναίκας που θέλει να περιποιηθεί και να φροντίσει τον σύντροφό της, άρα αναλάβετε να ικανοποιήσετε κάθε του επιθυμία.
Αγοράστε μία τέτοια στολή από εδώ (τιμή: 53,13 ευρώ)

Οπαδός ομάδας
Παιχνίδια ρόλων

Αν ο σύζυγός σας παραπονιέται συνεχώς ότι δεν σας αρέσουν τα αθλήματα και δεν παρακολουθείτε μαζί του τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, ώρα να του αλλάξετε γνώμη. Αγοράστε ένα t-shirt ή φανέλα της ομάδας του, κόψτε το έτσι ώστε να αποκαλύπτει τα πιο ερωτικά σας σημεία, ταιριάξτε το με ένα καυτό σορτσάκι και αθλητικά παπούτσια και… πετάξτε του το μπαλάκι.

Αστυνομικίνα
Παιχνίδια ρόλων

Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που στο κρεβάτι θέλουν να βρίσκονται υπό την κυριαρχία της γυναίκας, ενώ πολλοί από αυτούς λατρεύουν τα sex toys που περιλαμβάνουν δέσιμο. Η τέλεια στολή αστυνομικίνας απαιτεί μαύρο κορμάκι, βινύλ σορτς και ψηλές, δερμάτινες μπότες. Φυσικά, ένα καπέλο αστυνομικού και ένα ζευγάρι χειροπέδες είναι εξίσου απαραίτητα αξεσουάρ, αλλά αυτό που σίγουρα απαιτεί από εσάς ο ρόλος είναι αυστηρό ύφος και προσταγές του τύπου «σκύψε και μη μιλάς!».
Αγοράστε μία τέτοια στολή από εδώ (τιμή: 65,54 ευρώ)

Πηγή: Futurescopes

v