Σεξ και ζώδια: Πώς να τον… ανεβάσετε στα άστρα!

Σεξ και ζώδια: Πώς να τον… ανεβάσετε στα άστρα!

Αρκετοί εραστές δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους εύκολα όσον αφορά στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Μάθετε τα βίτσια τους από το ζώδιό τους!

Κριός

Κριός στο σεξ

Ο άνδρας Κριός είναι ο λεγόμενος κυνηγός. Θέλει να έχει πάντα το πάνω χέρι και είναι φλογερός, ανυπόμονος και... κακομαθημένος. Το πρόβλημα με τον εραστή Κριό είναι ότι θα βαρεθεί εύκολα και ίσως αρχίσει να ξενο-κοιτάζει. Για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον ενός τόσο απαιτητικού εραστή θα πρέπει να τον γοητεύσετε σε επίπεδο συναισθηματικό, παραμένοντας μυστηριώδης. Το καλύτερο χαρτί σας όμως παραμένει το σεξ: Χρησιμοποιήστε sex toys και δοκιμάστε παιχνίδια ρόλων δοκιμάζοντας διαφορετικές στολές για να τον ξετρελάνετε! Προσοχή: Φροντίστε να μην σας θεωρήσει ποτέ δεδομένη.

Ταύρος

Ταύρος στο σεξ

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να ρίξετε έναν Ταύρο στο κρεβάτι –για την ακρίβεια, αρκεί μόνο να είστε ο εαυτός σας και αυτός ο εαυτός να γοητεύει τον Ταύρο. Η γυναίκα που δεν θα «κερδίσει» τον Ταύρο από την πρώτη στιγμή είναι μάλλον απίθανο να τον παραπλανήσει σεξουαλικά. Η γυναίκα που θα τον κερδίσει, όμως, θα έχει σίγουρα ιδιαίτερη προσωπικότητα και ίσως εξωτική, φυσική ομορφιά. Ο Ταύρος δεν «ψαρώνει» με σέξι εσώρουχα και ερωτικά κόλπα, αλλά με χάδια και τρυφερότητα. Το σεξ γι’αυτόν αποτελεί βιολογική ανάγκη, στιγμή απόλυτης ελευθερίας και γι’αυτό εντυπωσιάζεται από την γυναίκα που είναι πρόθυμη να δοκιμάσει μαζί του νέες εμπειρίες.

Δίδυμος

Δίδυμος στο σεξ

Πρόκειται για τους πιο εγωκεντρικούς εραστές, με την έννοια ότι όταν έλκονται σεξουαλικά από μία γυναίκα (κάτι που γενικά δεν είναι δύσκολο να τους συμβεί) σκέφτονται κυρίως πώς θα εισπράξουν ικανοποίηση από εκείνη, παρά πώς θα την ευχαριστήσουν. Έχοντας αυτό στο μυαλό σας θα πρέπει να αποφασίσετε αν είστε διατεθειμένες να παίξετε τον ρόλο της παραδοσιακής γυναίκας προκειμένου να κρατήσετε έναν Δίδυμο στο κρεβάτι σας για καιρό. Μην ξεχνάτε: Όσο «προχωρημένος» εραστής κι αν θέλει να δείχνει ο Δίδυμος, στην πραγματικότητα είναι από τους πιο παραδοσιακούς τύπους και έχει ανάγκη από μία γυναίκα που πρώτα απ’όλα θα τον φροντίζει και θα τον περιποιείται.

Καρκίνος

Καρκίνος στο σεξ

Ένα από τα πιο... μπερδεμένα ζώδια, ο Καρκίνος αρχικά δείχνει πολύ σκληρός, απρόσιτος και συχνά θα προσπαθήσει να σας φέρει σε αμηχανία. Όταν όμως σας εμπιστευτεί θα δείτε την ευαίσθητη και τρυφερή πλευρά του.  Κατά τη διάρκεια του σεξ, μιλήστε του και δείξτε του πόσο το απολαμβάνετε. Μην φοβηθείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, να αυτοσχεδιάσετε μαζί του και να εκφραστείτε ελεύθερα. Αν δεν του αρέσει κάτι θα είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας – και όχι με διακριτικό τρόπο. Το καλύτερο όσον αφορά στο σεξ με τον καρκίνο είναι ότι φροντίζει να ικανοποιεί την παρτενέρ του, κάτι που το απολαμβάνει και ο ίδιος. Συμβουλή: Αν ποτέ του πείτε ευθαρσώς «όχι» και το εννοείτε, να είστε έτοιμη για την αντίδρασή του.

Λέων

Ο Λέων στο σεξ

Όλη η ουσία με τον Λέοντα είναι να του κεντρίζετε το ενδιαφέρον και ταυτόχρονα να τον απομακρύνετε. Αν, μάλιστα, μεταξύ σας υπάρχει και ένα κλίμα «παρανομίας» τόσο περισσότερο θα τον εξιτάρετε. Αφού, λοιπόν, τον «τσιτσιρίσετε» τόσο, όσο αφήνοντάς του υπονοούμενα ότι μαζί σας θα μπορούσε να πραγματοποιήσει κάθε σεξουαλική του φαντασίωση, τότε είναι πολύ πιθανό να παθιαστεί μαζί σας σε «αρρωστημένο» βαθμό. Αν, όμως, αντιληφθεί ότι τα αισθήματά σας δεν είναι ειλικρινή και ότι «παίζετε» μαζί του, ξεχάστε τον οριστικά.

Παρθένος

Ο Παρθένος στο σεξ

Μεθύστε τον. Είναι ο καλύτερος τρόπος να παρασύρετε τον συνεσταλμένο και «ρομποτικό» Παρθένο στο κρεβάτι και να είναι ο εαυτός του κατά την διάρκεια του σεξ. Διαφορετικά θα πρέπει είτε να περιμένετε να του έρθει η φώτιση και να θυμηθεί ότι υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από τον δουλειά που μπορεί να του προσφέρει ηδονή ή να του «την πέσετε» ευθέως με αμφίβολη εξέλιξη –μπορεί να «τρομάξει» και να σας αποφύγει ή να αποδειχθεί ιδιαίτερα επιθετικός. Με μερικά κρασάκια παραπάνω, όμως, θα τον φέρετε στα «ίσα» του.

Ζυγός

Ζυγός στο σεξ 

Η κοινωνικότητα και η ικανότητα επικοινωνίας των Ζυγών, τους κάνει πολύ επιθυμητούς στις γυναίκες. Μπορεί να δείχνει γυναικάς στην πραγματικότητα όμως είναι στοργικός και ρομαντικός με τη σύντροφό του, αγγίζοντας συχνά τα όρια της φιλίας . Δεν του αρέσουν οι αυταρχικές γυναίκες αλλά περισσότερο οι «αθώες» και συντηρητικές. Μπορεί να μην έχει τις καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις, είναι όμως κορυφαίος στα προκαταρκτικά.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός στο σεξ 

Οι Σκορπιοί θέλουν «ιστορία» στο σεξ. Θέλουν να πλάσουν στο μυαλό τους μία φαντασίωση, να φανταστούν ένα σενάριο, να αναλάβουν κάποιο ρόλο. Γι’αυτούς το σεξ δεν είναι απλή υπόθεση αλλά ένα ολόκληρο τελαιτουργικό για το οποίο πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι. Είναι, επίσης, απίστευτα φετιχιστές, οπότε αν θέλετε να διεγείρετε έναν Σκορπιό δώστε σημασία στις λεπτομέρειες: Στα εσώρουχα που θα επιλέξετε, στο πόσο «περιποιημένες» θα είστε, σε αυτά που θα του ψιθυρίζετε όταν θα τον πλησιάζετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σεξ με τον Σκορπιό θα σας ανταμείψει.

Τοξότης

Τοξότης στο σεξ 

Καταρχήν να διευκρινίσουμε ότι οι Τοξότες είναι από τους λίγους εραστές του ζωδιακού που παραμένουν σεξουαλικά ακμαίοι ακόμα και στις πολύ ώριμες ηλικίες –τυχερές, λοιπόν, οι γυναίκες που τους έχουν μόνιμα στο πλευρό τους. Για να κερδίσετε ερωτικά έναν Τοξότη πρέπει να συνδυάσετε την φαντασίωση με την ασφάλεια. Οι άνδρες αυτοί θέλουν «προεργασία» για να πάρουν μπρος, θέλουν μασάζ, γρατζουνιές, τράβηγμα των μαλλιών αλλά ταυτόχρονα όλα αυτά τα θέλουν από μία γυναίκα που μπορούν να εμπιστευτούν, που τους κάνει να νιώθουν ασφαλείς και ισχυροί.

Αιγόκερως

Ο Αιγώκερως στο σεξ 

Είναι παραδοσιακός τύπος σε όλα του, ακόμα και στο σεξ. Στόχος του είναι να βρει την ιδανική γυναίκα, που θα πληροί συνολικά τις προδιαγραφές του. Η κατάκτηση της τέλειας γυναίκας αποτελεί για αυτόν αφροδισιακό από μόνο του. Χρειάζεται μια γυναίκα που θα τον καθοδηγήσει και θα τον παρασύρει να ανακαλύψει νέα πράγματα. Εστιάζει στην πράξη, χωρίς να δίνει σημασία σε λεπτομέρειες και προκαταρκτικά.

Υδροχόος

Ο υδροχόος στο σεξ 

Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε ερωτικά με έναν Υδροχόο, ξανασκεφτεί το. Αν έχετε ήδη προχωρήσει... το πρόβλημα είναι δικό σας. Ο υδροχόος αντιμετωπίζει το σεξ περισσότερο σαν ρουτίνα. Τους αρέσει το γρήγορο σεξ και είναι υποχόνδριοι με την καθαριότητα και την αντισύλληψη σε σημείο εκνευριστικό. Ένας υδροχόος πιθανότατα θα σας κερατώσει με τη γραμματέα του. Αφροδισιακό για αυτούς αποτελεί η εξυπνάδα και η σπιρτάδα.

Ιχθείς

Ιχθείς στο σεξ

Οι ιχθείς θα σας εκπλήξουν στο σεξ. Στη σχέση τους είναι απίστευτα ρομαντικοί και ευαίσθητοι. Στο σεξ όμως, είναι ορμητικοί, φετιχιστές και ανοιχτοί σε όλα. Ένας ιχθύς δεν θα σας κάνει ποτέ να βαρεθείτε. Θα τον κερδίσετε, δημιουργώντας -από τη μία- ατμόσφαιρα με κεριά, απαλή μουσική και ροδοπέταλα και κάνοντας – από την άλλη- kinky σεξ με μπόλικη φαντασία.

v