7 πρωτότυπα δώρα για να πάρετε στον σύντροφό σας

7 πρωτότυπα δώρα για να πάρετε  στον σύντροφό σας

Είναι αυτός που κάθε χρόνο ντύνεται Άη Βασίλης και κουβαλά τα δώρα όλης της οικογένειας –δεν αξίζει να λάβει και εκείνος το δικό του; Δείτε, κατά σειρά κόστους, επτά δώρα για να του αφήσετε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο:

Βιβλίο

Αν αγαπάει τα βιβλία θα το εκτιμήσει, παρά τη μικρή του αξία, κυρίως επειδή θα του το έχετε διαλέξει εσείς. Και με τι κριτήρια θα το επιλέξετε; Το είδος των βιβλίων που του αρέσουν είναι μία καλή αρχή, ενώ μία εικόνα μπορείτε να έχετε και από τις πωλήσεις των τελευταίων μηνών, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Protoporia.gr. Ενδεικτικά, το «Χαμογέλα, ρε… τι σου ζητάνε» του Χρόνη Μίσσιου είναι μία καλή επιλογή αν αγαπά τα πολιτικοποιημένα ηθογραφήματα, ενώ αν είναι λάτρεις των κατασκοπευτικών ο John Le Carre αποτελεί πάντα την ασφαλέστερη επιλογή.

Αλτήρες

Αν είναι fit τύπος θα τους εκτιμήσει –αν δεν είναι θα του είναι απαραίτητοι. Ένα ζευγάρι αλτήρες είναι ένας καλός τρόπος για να το θυμίσετε ότι πρέπει να προσέχει το σώμα και την υγεία του, ενώ αποτελούν ένα εύχρηστο όργανο γυμναστικής που μπορεί να χρησιμοποιεί ανά πάσα στιγμή στον ελεύθερο χρόνο του. Θα βρείτε στα περισσότερα μεγάλα καταστήματα με αθλητικά είδη, με κόστος περί τα 20 ευρώ για ένα ζευγάρι των 3 κιλών.

Πουλόβερ

Δώρα για τον σύζυγο

Όμορφο πουλόβερ με λεπτή πλέξη και δερμάτινες απλίκες στους ώμους, από βισκόζη και πολυαμίδη. Διατίθεται ακόμα σε σκούρο πράσινο και μπεζ. Το βρήκαμε στα καταστήματα Zara. Τιμή: 29,95 ευρώ.

Ζεστές παντόφλες

Δώρα για τον σύζυγο

Μπορεί να ακούγεται… ποταπό δώρο, όμως οι συγκεκριμένες παντόφλες που βρήκαμε στα Camper, από 100% μαλλί και χοντρή λαστιχένια σόλα, θα τον ενθουσιάσουν με το σχέδιο και την ανατομία τους, ενώ θα κρατήσουν τα πόδια του πολύ ζεστά τις κρύες μέρες του χειμώνα. Θα τις βρείτε στα καταστήματα Camper, ενώ μπορείτε να τις αγοράσετε online και από εδώΤιμή: 50 ευρώ.

Άρωμα

Δώρα για τον σύζυγο

Προσωπικό δώρο που θα ικανοποιήσει και τους δυο σας. Προτείνουμε το έντονα μεθυστικό άρωμα John Varvatos, με νότες από λάιμ, κόλιανδρο, δέρμα, σανδαλόξυλο, δαμάσκηνο, κανέλα, σύκο και πιπέρι. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών με περίπου 60 ευρώ για τα 125ml.

Δωρο-κουπόνι για μασάζ σώματος

Ποιος άνδρας δεν θα «λυνόταν» στα χέρια μιας έμπειρης μασέζ που θα του πρόσφερε χαλάρωση και ανακούφιση στους πιασμένους του μύες μετά από τόσες ώρες σκληρής δουλειάς; Επιλέξτε ένα εξειδικευμένο κέντρο για τέτοιες θεραπείες, βρείτε το πρόγραμμα μασάζ που πιστεύετε ότι του ταιριάζει και έχει περισσότερη ανάγκη και αγοράστε του ένα δωρο-κουπόνι με αυτό για να το εξαργυρώσει όποτε επιθυμεί.

Ενδεικτικά, στο πρόγραμμα Thai Massage, στο ατμοσφαιρικό Swan Beauty Lounge, στο Χαλάνδρι, ο θεραπευτής εκτελεί πιέσεις και διατάσεις σε όλο το σώμα, χρησιμοποιώντας χέρια, γόνατα και πόδια. Το μασάζ αυτό βοηθά την ευελιξία και ανακουφίζει από μυοσκελετικά προβλήματα. Το κόστος του για 75 λεπτά είναι 105 ευρώ. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Apple iPad Mini WiFi 16GB

Δώρα για τον σύζυγο

Αφού το θέλει τόσο πολύ, γιατί να του το στερήσετε; Εν ανάγκη, βάλτε το σε δόσεις! Πρόκειται για το μικρότερο αδερφάκι του iPad, με οθόνη 7,9 ιντσών, χωρίς όμως να έχουν μειωθεί και οι επιδόσεις του. Ιδανικό για εφαρμογές, παιχνίδια ή περιήγηση στο διαδίκτυο, έχει κάμερα για λήψη φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ευκρίνειας και αποθηκευτικό χώρο 16GB για να κατεβάσει και να αποθηκεύσει όσες εφαρμογές, τραγούδια και φωτογραφίες θέλει.

Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών, με κόστος περί τα 360 ευρώ.

 

Διαβάστε επίσης: Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για τον σύντροφό σας

v