Ζώδια 2013: Όσα θέλετε να ξέρετε για την ερωτική σας ζωή

Ζώδια 2013: Όσα θέλετε να ξέρετε για την ερωτική σας ζωή

Νηνεμία -μετά την τρικυμία του 2012- αναμένεται να φέρει στα περισσότερα ζώδια η νέα χρόνια, σε όλους τους τομείς και ακόμα περισσότερο στον ερωτικό, αφού τα άστρα υπόσχονται στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού. Αυτή την κατάσταση ηρεμίας θα επιλέξουν για να εκμεταλλευτούν κάποιοι παλιοί έρωτες, οι οποίοι θα χτυπήσουν την πόρτα σε πολλούς από εσάς και είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε πώς θα τους διαχειριστείτε.

Δείτε αναλυτικά τι λένε τα άστρα για την ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου.

Κριός

Η χρονιά αναμένεται δυναμική σε όλες τους τομείς της ζωής σας, με τον ρόλο σας τόσο στην κοινωνία όσο και στην οικογένεια να ενισχύεται φέτος ακόμα περισσότερο. Η σχέση σας αναμένεται να προχωρήσει σε ένα άλλο επίπεδο, είτε αυτό σημαίνει ισχυρότερη δέσμευση (π.χ. ένας γάμος) είτε βαθύτερη κατανόηση. Για να φτάσετε σε αυτό το σημείο, βέβαια, θα χρειαστεί να περάσετε από διάφορες φάσεις και αντιξοότητες. Το βέβαιο είναι ότι θα τα καταφέρουν καλύτερα οι Κριοί με την περισσότερη υπομονή και αυτοί που θα καταφέρουν να «ξεριζώσουν» από μέσα τους κάθε ανασφάλεια σχετικά με τον σύντροφό τους, αντικαθιστώντας την με την αληθινή αγάπη και το πάθος στο σεξ.

Περισσότερα εδώ

Ταύρος

Μετά από μία δύσκολη χρονιά, το 2013 αναμένεται να επαναφέρει στην ζωή σας την ηρεμία και την ισορροπία που τόσο πολύ έχετε ανάγκη για να μπορέσετε να είστε δημιουργικοί. Εξίσου ήρεμη αναμένεται να είναι για τους περισσότερους και η ερωτική ζωή, αν και κάποιοι από εσάς -ιδιαίτερα οι singles- θα γοητεύσουν νέα πρόσωπα. Προσέξτε να μην χάσετε τον έλεγχο ως προς τις επιθυμίες σας που προέρχονται από τα… άγρια ένστικτά σας και την ανάγκη σας για περισσότερο πάθος στην σεξουαλική σας ζωή. Αφήστε την αρμονία να επικρατήσει από μόνη της στην ζωή σας και μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχετε αποφασίσει για την πορεία των σημαντικών σχέσεων στην ζωή σας.

Περισσότερα εδώ  

Δίδυμοι

Φέτος φαίνεται να είναι μία εξαιρετική χρονιά για εσάς, με τα άστρα να συνωμοτούν προς την επίτευξη των στόχων σας. Η μεγάλη αλλαγή που θα έρθει θα έχει να κάνει με την ερωτική σας ζωή, η οποία αναμένεται να είναι περισσότερο σταθερή από κάθε άλλη χρονιά –όσο κι αν αυτό σας τρομάζει. Τα άστρα λένε πως φέτος θα πραγματοποιηθούν εποικοδομητικές εξελίξεις στην σχέση σας και ίσως καταφέρετε -επιτέλους- να εκφράσετε καλύτερα τα αληθινά αισθήματά σας για τον άνθρωπο με τον οποίον είστε μαζί. Αν είστε single δεν αποκλείεται φέτος να γνωρίσετε και έναν έρωτα «με την πρώτη ματιά».

Περισσότερα εδώ

Καρκίνος

Μία χρονιά ευκαιριών αναμένεται για εσάς η φετινή, αφού τα άστρα δείχνουν πως οι επιθυμίες και οι αποφάσεις που έχετε εδώ και καιρό πάρει θα αρχίσουν σιγά-σιγά να παίρνουν σάρκα και οστά. Φέτος αναμένεται να προσεγγίσετε και τα όνειρά σας στην ερωτική σας. Οι δεσμευμένοι, βέβαια, θα χρειαστεί να αφήσουν λίγο πιο ελεύθερους τους συντρόφους τους, προκειμένου οι δεύτεροι να μπορέσουν να εκδηλώσουν πλήρως τα αισθήματά τους. Ωστόσο, η φετινή πρόκειται να είναι μία χρονιά που το ζώδιό σας θα παρουσιάζει «μαγνητικές» ιδιότητες, οι οποίες δεν αποκλείεται να προσελκύσουν και κάποιον παλιό έρωτα που ξαναφουντώνει σαν φλόγα. Αποφασίστε πώς θα το χειριστείτε παραμένοντας, όμως, ειλικρινείς με τον σύντροφό σας.

Περισσότερα εδώ

Λέων

Φέτος πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις στην ζωή σας, οι οποίες θα ξαναβάλουν τα πράγματα σε κάποιο πρόγραμμα. Η σχέση σας θα βρεθεί μπροστά σε νέες διαπραγματεύσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να σας οδηγήσουν σε στιγμές αβεβαιότητας και μελαγχολίας, ιδιαίτερα προς τα μέσα του χρόνου, όμως μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Ακούστε όσα έχει να σας πει ο/η σύντροφός σας και αποφασίστε για το πώς θα προχωρήσετε, χρησιμοποιώντας το δυνατό σας όπλα: την λογική (και όχι το συναίσθημα). Το βέβαιο είναι ότι όπως και να έρθουν τα πράγματα, στο τέλος θα καταφέρετε να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη.

Περισσότερα εδώ

Παρθένος

Οι ρυθμοί σας φέτος επιταχύνουν σημαντικά, σε σχέση με πέρσι, και μάλιστα σε κάθε τι που σας απασχολεί. Ίσως νιώσετε κάποιου είδους απειλή σε ό,τι έχει να κάνει με την ερωτική σας ζωή, π.χ. ίσως νιώσετε ανασφάλεια σχετικά με τα αισθήματα του/της συντρόφου σας για εσάς. Όμως ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσετε τα όποια σας προβλήματα είναι να επικοινωνήσετε ξανά σε βάθος, ιδιαίτερα στον σεξουαλικό τομέα, στον οποίο πάντα καταφέρνετε να μένετε πίσω. Με τον τρόπο αυτό θα αρχίσετε να αισθάνεστε πολύ πιο άνετα στην σχέση σας.

Περισσότερα εδώ

Ζυγός

Η συνείδηση και οι αξίες θα περάσουν δοκιμασίες φέτος, ενώ δεν αποκλείεται να περάσετε μεγάλο διάστημα που θα νιώθετε το μυαλό σας κενό και ανήμπορο για κάθε δημιουργική έκφραση. Όλη αυτή η κατάσταση δεν αποκλείεται να προκληθεί από κάποιον μεγάλο έρωτα που θα παρουσιαστεί στην ζωή σας –προσέξτε μην υποκύψετε σε καταστάσεις που ξέρετε ότι είναι λάθος. Δείτε τις μεταβολές της διάθεσης και της ψυχολογίας σας ως ευκαιρίες για να μιλήσετε ανοιχτά με τον σύντροφό σας για όλα όσα σας απασχολούν.

Περισσότερα εδώ

Σκορπιός

Τα τελευταία χρόνια έχετε κουραστεί πάρα πολύ προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας και η αλήθεια είναι πως και η φετινή δεν αναμένεται μια εύκολη χρονιά για εσάς. Ωστόσο, αυτό που προβλέπουν τα άστρα για εσάς είναι μία γενικότερη αφύπνιση ως προς αυτά που είναι σημαντικά στην ζωή σας και ως προς τις πραγματικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Η ερωτική σας ζωή αναμένεται… περιπετειώδης, όμως μέσα από αυτήν θα μπορέσετε να καταλάβετε καλύτερα τι πραγματικά θέλετε από την σχέση σας, καθώς και να το εκφράσετε. Ωστόσο, για να φέρετε ακόμα πιο κοντά σας τον/την σύντροφό σας θα χρειαστεί να επιδείξετε περισσότερο ρομαντισμό (πέρα από το άγριο και παθιασμένο σεξ που έχετε πάντα να προσφέρετε).

Περισσότερα εδώ

Τοξότης

Φέτος περνάτε σε μία πιο αισιόδοξη φάση και φαίνεται πως αποφασίζετε να αφήσετε πίσω όλους του περιορισμούς που σας έθεταν εμπόδια και δυσκολίες. Το ευχάριστο είναι πως οι συναισθηματικές και ερωτικές σας ανάγκες δείχνουν να καλύπτονται φέτος σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό από τον σύντροφό σας, ενώ οι ελεύθεροι αναμένεται να ζήσουν ουκ ολίγες παθιασμένες στιγμές που θα τους μείνουν αξέχαστες για χρόνια.

Περισσότερα εδώ

Αιγόκερως

Ώρα να θέσετε σε νέες βάσεις τις προτεραιότητές σας φέτος, μετά από μία αρκετά μπερδεμένη χρονιά. Είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, φέτος είστε εντελώς ανοιχτοί στον έρωτα, ενώ οι πλανήτες έχουν σκοπό να σας σταθεροποιήσουν στον τομέα αυτόν, σε βαθμό που αυτή τη στιγμή δε μπορείτε καν να φανταστείτε. Το βέβαιο είναι ότι κάποια στιγμή φέτος θα εμπλακεί και η δουλειά σας με την ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να τραβήξτε μία ξεκάθαρη γραμμή ανάμεσα σε αυτά τα δύο και μην κρύψετε τίποτα από αυτά που θα σας επηρεάσουν από τον σύντροφό σας.

Περισσότερα εδώ

Υδροχόος

Μπορεί να το φανταζόσασταν κάπως αλλιώς, όμως τα άστρα υπόσχονται γαλήνη και ηρεμία φέτος, ιδιαίτερα για τους δεσμευμένους Υδροχόους. Οι αδέσμευτοι πρόκειται να έρθουν αντιμέτωποι με παλαιότερες σχέσεις και έρωτες που τους είχαν ταράξει και κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί και τώρα. Προσέξτε να μην πέσετε στις ίδιες παγίδες και δώστε σημασία στις συμβουλές που θα σας δώσουν οι φίλοι σας. Ζήστε στο παρόν και βάλτε τώρα τα ισχυρά θεμέλια που θα χρειαστείτε στο μέλλον.

Περισσότερα εδώ

Ιχθείς

Θετική θα είναι η εξέλιξη των πλάνων και των προγραμμάτων σας φέτος, με την αυτοπεποίθησή σας να εκτινάσσεται με τρόπο μαγικό, ωφελώντας περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τον σεξουαλικό τομέα της ζωής σας. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι η σχέση σας θα εξελιχθεί όπως ακριβώς την περιμένετε, καθώς πρόκειται να έρθουν στην επιφάνεια περιστατικά του παρελθόντος που αναμένεται να ταράξουν τα νερά. Το πιθανότερο είναι ότι τελικά θα βρείτε τις ισορροπίες σας, αρκεί να μπορέσετε να δείτε την εικόνα του εαυτού σας και των κινήτρων σας πιο καθαρά.

Περισσότερα εδώ

v