5 όμορφα δώρα για μέλλουσες μαμάδες

5 όμορφα δώρα για μέλλουσες μαμάδες

Σε μερικούς μήνες όλοι και όλα θα περιστρέφονται γύρω από το μικροσκοπικό ανθρωπάκι που ακόμα βρίσκεται καλά κουρνιασμένο μέσα στην κοιλιά της. Μέχρι τότε η έγκυος παραμένει το κεντρικό πρόσωπο της ζωής της, συνεχίζει να είναι μία γοητευτική γυναίκα με ενδιαφέροντα, φινέτσα και άποψη για τη μόδα.

Δείξτε της ότι δεν το έχετε ξεχάσει με κάποιο από τα παρακάτω, πανέμορφα δώρα αποκλειστικά για μέλλουσες μαμάδες.

Βιβλία και cd

Στην αγορά θα βρείτε αμέτρητα βιβλία και cd για μωρά και παιδιά, τα οποία σίγουρα η έγκυος θα αναζητήσει όταν πλέον θα αποκτήσει το μωράκι της. Μέχρι τότε, όμως, συνεχίζει να είναι η ίδια το κεντρικό πρόσωπο της ζωής της και έχει ανάγκη από αναγνώσματα και μελωδίες που θα απολαύσει κυρίως εκείνη.

Ένα εξαιρετικό βιβλίο για νέες μαμάδες είναι το «Μητέρα για Πρώτη Φορά» της Κέιτ Φάιτζες, στο οποίο η συγγραφέας καλεί τις νέες μανούλες να ξεχάσουν για λίγο το μωρό τους και να σκεφτούν τον εαυτό τους, τις σκέψεις και τις ανάγκες τους -αγοράστε το online από εδώ (τιμή: 14,21 ευρώ). Όσο για μουσική, η συλλογή «Dreamland: World Lullabies & Soothing Songs» είναι πραγματικά χαλαρωτική και ευχάριστη τόσο για την έγκυο όσο και για το μωρό. Αν δεν την βρείτε στα μεγάλα δισκοπωλείο, αγοράστε online από το Amazon.com.

Ασημένια κρεμαστή καρδιά «Μοm», Babycarrots

Ασημένια κα επιπλατινωμένη κρεμαστή καρδιά με ένα όμορφο χάραγμα «Mom» στο κέντρο της, η οποία συνοδεύεται από καφέ κορδονάκι. Αποκλείεται να μην ενθουσιάσει τις μέλλουσες μανούλες που αγαπούν το στιλ και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ.
Τιμή: 33,20 ευρώ.
Αγοράστε την online από το Babycarrots.gr.

Σέξι νυχτικό, Mamaka

Για πολλούς άνδρες η εγκυμοσύνη αποτελεί μία από τις πιο γοητευτικές περιόδους μιας γυναίκας, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πολύ σέξι το στρογγυλεμένο σώμα. Το νυχτικό αυτό, με την απαλή υφή και την κομψή δαντέλα στο μπούστο και στο τελείωμα, προσφέρει ιδανική στήριξη στο στήθος ενώ έχει και προκλητικό κόψιμο στο πόδι.
Τιμή: 34 ευρώ.
Αγοράστε το online από το Mamaka.eu.

Δαντελένιο φόρεμα, Asos

 

Αν σας παραπονιέται ότι δεν βρίσκει τίποτα να φορέσει για τις γιορτές και αισθάνεται χοντρή και άσχημη, με το φόρεμα αυτό θα αλλάξει σίγουρα διάθεση. Έχει άνετη γραμμή στην κοιλιά, είναι φτιαγμένο από απαλή δαντέλα, σε swing γραμμή, ενώ ο γιακάς είναι κεντημένος με πέτρες.
Τιμή: 62,51 ευρώ.
Αγοράστε το online από εδώ.

Τσάντα αλλαγής Blooming Gorgeous, Sunny Side

Ένα δώρο για τη μέλλουσα μαμά, το οποίο θα εκτιμήσει πραγματικά σε μερικούς μήνες και που δεν θα αποχωρίζεται για πάρα πολύ καιρό. Μία πανέμορφη τσάντα, με απλικέ λουλούδια, σε φόντο ροζ. Αρκετά φαρδιά για να χωρούν μέσα τα πάντα, και της μαμάς και του μωρού, με εσωτερικές τσέπες για μπιμπερό, πάνες, στύλο, κινητό αλλά και με αποσπώμενη αλλαξιέρα και αδιάβροχο τσαντάκι με φερμουάρ για τα βρεγμένα αντικείμενα.
Τιμή: 95 ευρώ.
Αγοράστε το online από το SunnySide.gr.

v