5 πουλόβερ για "χουχουλιάρικο" στιλ

5 πουλόβερ για χουχουλιάρικο στιλ

Για εκείνα τα πρωινά που μόλις έχετε σηκωθεί από το κρεβάτι για την δουλειά και ψάχνετε κάτι ζεστό αλλά και απαλό, κομψό αλλά και άνετο για να σας αγκαλιάζει «χουχουλιάρικα» καθ'όλη την διάρκεια της κρύας ημέρας, βρήκαμε πέντε υπέροχα πουλόβερ για κάθε στιλ και budget.

Συνδυάστε τα με παντελόνι, κολάν ή φούστα και κάντε τα αγαπημένα σας κομμάτια καθ'όλη την διάρκεια του Χειμώνα που -στην πραγματικότητα- τώρα ξεκινά.

Πουλόβερ ζιβάγκο, Pull&Bear

Ένα βαθυκόκκινο ζιβάγκο, σε μία από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις της χειμερινής μόδας, με χοντρή πλέξη είναι ό,τι ακριβώς ψάχνετε να φορέσετε πάνω από το τζιν σας, τις κρύες μέρες.

Αναμφίβολα από τα διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας το πουλόβερ της φωτογραφίας συνδυάζεται ακόμα με μαύρο παντελόνι, με παντελόνια σε ανδρική γραμμή για το γραφείο αλλά και με μίνι φούστες και μπότες. Διατίθεται σε πολλά χρώματα.

Δείτε διευθύνσεις καταστημάτων Pull&Bear εδώ.

Τιμή: 12,99 ευρώ.

Μάλλινο πουλόβερ Benetton

Από τα πλέον hot σχέδια του φετινού χειμώνα σε πουλόβερ και ζακέτες, το ζακάρ στολίζει με τα χαρακτηριστικά εμπριμέ μοτίβα του τα κομψά πουλόβερ της Benetton, τα οποία θα βρείτε σε διάφορα χρώματα, από 100% μαλλί.
Συνδυάστε τα με παντελόνια σε ανδρική γραμμή, για τα κρύα πρωινά στο γραφείο.

Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων Benetton εδώ.

Τιμή: Οι τιμές των γυναικείων πουλόβερ στα Benetton ξεκινούν από 25 ευρώ.

Oversized πλεκτό, Raxevsky

Ποια δεν λατρεύει τα φαρδιά, ζεστά πουλόβερ με την χοντρή πλέξη; Βρήκαμε το πουλόβερ της φωτογραφίας στα Raxevsky, αποκλειστικά σε μπεζ απόχρωση, από 100% ακρυλικό.

Συνδυάζεται ιδανικά με κολάν ή πολύ οπάκ καλσόν και ψηλές μπότες.

Τιμή: 27,30 ευρώ.

Δείτε διευθύνσεις καταστημάτων εδώ.

Ασύμμετρο πουλόβερ, Mango

Περλέ ασύμμετρο πουλόβερ, από πολυαμίδη και ακρυλικό, για να δώσετε λάμψη και στιλ στις casual εμφανίσεις σας. Έχει διακριτικά «κοψίματα» στα πλάγια και μακραίνει λίγο στο πίσω μέρος.

Συνδυάστε το με μαύρο ή ντένιμ παντελόνι και μπότες.

Δείτε διευθύνσεις καταστημάτων Mango εδώ.

Τιμή: 29,99 ευρώ.

Πουλόβερ από μαλλί και κασμίρ, American Vintage

Αγαπάμε τα American Vintage για την απλότητα και την κομψότητά τους και... δεν διστάζουμε να πληρώσουμε κάτι παραπάνω για να απολαμβάνουμε τις υπέροχες υφές των ρούχων τους. Το πουλόβερ της φωτογραφίας είναι από μαλλί και κασμίρ.

Συνδυάστε το με φούστα ή παντελόνι και εμπριμέ κασκόλ.

Δείτε από πού θα το αγοράσετε εδώ.

Τιμή: 170 ευρώ.

v