14 τρόποι για να νιώσετε πιο σέξι

14 τρόποι για να νιώσετε πιο σέξι

Δεν έχει να κάνει μόνο με το πώς να προσελκύσετε κάποιον. Το να είστε σέξι έχει να κάνει με την συνολική αυτοπεποίθησή σας που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο έξυπνη, πιο ευχάριστη, πιο όμορφη και καλύτερη σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Δείτε πώς θα το καταφέρετε με μερικούς απλούς τρόπους.

Λίγη παραπάνω προσπάθεια

Το πρώτο πράγμα που θα σας κάνει να νιώσετε πιο σέξι είναι το να έχετε παραπάνω αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή σας. Επενδύστε, λοιπόν, λίγο παραπάνω σε αυτόν τον τομέα είτε πηγαίνοντας στο κομμωτήριο είτε δοκιμάζοντας νέο μακιγιάζ.

«Ξεφύγετε»

Κάντε ένα σεμινάριο φωτογραφίας, κανονίστε να φύγετε ένα σαββατοκύριακο με τον σύντροφο ή τις φίλες σας. Η καινοτομία είναι ένα από τα σπουδαιότερα αφροδισιακά. Όταν ζείτε την στιγμή, τα πάντα είναι πιθανό να συμβούν και αυτό πέρα από ενθουσιασμό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε και πιο σέξι.

Αγγίξτε τον εαυτό σας

Μετά από ένα καυτό μπάνιο κάντε μασάζ στο σώμα σας με ενυδατικά έλαια ή τρίψτε μόνη σας τον αυχένα ή τις γάμπες σας. Θα τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος και θα κάνετε το σώμα σας να νιώσει πολύ πιο ζωντανό.

Διαβάστε κάτι ερωτικό

Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε το πόσο έχει πουλήσει η τριλογία του «50 αποχρώσεις του γκρι». Πιστέψτε μας, υπάρχει λόγος!

Νέα εσώρουχα

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αγοράσατε νέα εσώρουχα; Ξέρετε, από αυτά που κάνουν το γυναικείο μπούστο... λαχταριστό! Θυμίζουμε, απλά, ότι διανύουμε περίοδο εκπτώσεων. Ευκαιρία για μία σίγουρη επένδυση.

Χορέψτε

Είτε μόνη σας είτε μαζί του. Λικνίστε το κορμί σας και κοιτάξτε τον στα μάτια. Οι άνδρες δεν θέλουν πολύ περισσότερα για να «ανάψουν».

Μαύρα μάτια

Τονίστε τα μάτια σας με ένα μαύρο eyeliner, κατά προτίμηση με smoky μακιγιάζ, για να δείχνουν πιο έντονα και να μαγνητίζουν όσους «καρφώνετε». Επίσης, αφήστε τα μαλλιά σας λίγο πιο ατημέλητα, αν θέλετε να δείχνετε λίγο πιο προκλητική.

Φλερτάρετε

Ναι, με τον σύντροφό σας. Γιατί όχι; Απλά προσποιηθείτε ότι δεν τον γνωρίζετε και μιλήστε του σα να τον βλέπατε για πρώτη φορά. Θα τον εκπλήξετε και δεν αποκλείεται να αντιδράσει θετικά.

Κλέψτε ιδέες

Τόσες ερωτικές ταινίες έχετε δει. Τόσες φορές έχετε ζηλέψει την Eva Mendez για τον τρόπο με τον οποίον γοητεύει τους άνδρες: Το πώς τους μιλά, το πώς κινείται γύρω τους... Πόσο δύσκολο είναι να κάνετε και εσείς το ίδιο;

Ιδρώστε

...κάνοντας γυμναστική (και ό,τι άλλο προκύψει εκ των υστέρων). Η γυμναστική όχι μόνο θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, να μειώσετε το στρες και να νιώσετε πιο σέξι, αλλά με τις ενδορφίνες που εκλύονται όταν ιδρώνετε θα νιώσετε και πολύ πιο χαρούμενη. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.

Λιγότερα ρούχα

Μη ντύνεστε αμέσως μετά το μπάνιο. Απλώστε αρωματικό boldy milk, φορέστε όμορφα καθαρά εσώρουχα και κινηθείτε στο σπίτι με αυτά. Ακόμα κι αν δεν είναι αυτός εκεί, για λίγη ώρα θα νιώσετε πολύ σέξι.

Βγείτε με φίλες

Θυμηθείτε ποια ήσασταν και τι κάνατε πριν παντρευτείτε. Πώς γνωρίζατε άνδρες. Γιατί δεν οργανώνετε μία ακόμα βραδιά με τις φίλες σας; Ντυθείτε λίγο πιο προκλητικά απ'ό,τι συνήθως, βαφτείτε, φορέστε ψηλοτάκουνα και... κάντε τον να σας κοιτάζει με ανοιχτό το στόμα όταν θα του στέλνετε φιλιά φεύγοντας.

Αγοράστε ένα ιδιαίτερο άρωμα

Υπάρχουν αρώματα που τρελαίνουν τους άνδρες και άλλα που, ενώ οι γυναίκες τα προτιμούν, στους άνδρες περνούν εντελώς αδιάφορα. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε ένα κατάστημα καλλυντικών, πάρτε τον μαζί σας και ζητήστε τη γνώμη του.

Πάρτε το παιχνίδι στα χέρια σας

Μην περιμένετε πάντα από αυτόν την πρώτη κίνηση. Βάλτε τα παιδιά για ύπνο και... καλέστε τον εσείς στο κρεβάτι.

Πηγή: Redbookmag

v