Άνοιξη 2013: Η μόδα στα νύχια

Άνοιξη 2013: Η μόδα στα νύχια

Nude, παλ και κρεμώδη αλλά και με εκκεντρικά σχέδια: Στις τελευταίες εβδομάδες μόδας είδαμε νύχια που ταιριάζουν με το ανοιξιάτικο μακιγιάζ, το οποίο φέτος αποτελεί ωδή στη φυσικότητα, αλλά και πιο εκκεντρικά σχέδια, με τις μεταλλικές πινελιές να κλέβουν την παράσταση...

Δείτε τι να ζητήσετε την επόμενη φορά που θα πάτε για μανικιούρ:

Τα εκκεντρικά

Από τα πιο εκκεντρικά μανικιούρ που είδαμε για τη φετινή Άνοιξη ήταν τα «σαγόνια του καρχαρία», με το λίγο... dark, αλλά θαλασσινό θέμα, και «τι-ακολούθησε-μετά-τα-σαγόνια». Τέλος, μας άρεσε το σχέδιο που παραπέμπει στο πλεκτό του καλαθιού.

Νύχια παλ

Οι φυσικές, κρεμώδεις αποχρώσεις είναι αναμενόμενες για τα νύχια και την Άνοιξη, για να ταιριάζουν με τις εξίσου φυσικές και παλ τάσεις στο μακιγιάζ.

Στα χρώματα της νύχτας

Για τις βραδινές σας εξόδους μπορείτενα επιλέξετε σκουρόχρωμες αποχρώσεις και το καλοκαίρι, όπως γκρι-μπλε, navy blue, αλλά και μωβ-βινύλ.

Μεταλλικές λάμψεις

Χρυσαφί, μεταλλικές, χάλκινες... Στις ανοιξιάτικες πασαρέλες είδαμε νύχια με διακριτικές μεταλλικές πινελιές που κέντριζαν το βλέμμα και έδιναν στο look πολύ πιο λαμπερή διάθεση. Για εσάς που θέλετε κάτι πιο «συγκρατημένο», μπορείτε απλά να βάψετε τις άκρες των νυχιών με λίγη χρυσόσκονη ή να διακοσμήσετε μόνο ένα ή δύο νύχια με μικρά φυλλαράκια χρυσού.

Σε δύο τόνους

Έντονο, αλλά όχι εκκεντρικό, το μανικιούρ σε δύο τόνους αποτελεί μία παραλλαγή του γαλλικού, ενώ είναι αρκετά απλό για να το κάνετε και μόνη σας.

Πηγή: Harpersbazaar

v