Σκορπιός - Μηνιαία Πρόβλεψη Ιανουαρίου 2021

1ο δεκαήμερο (από 24/10 έως 2/11)
Το πρώτο δεκαήμερο πιθανόν όλο αυτό το διάστημα να έχει ευκαιρίες για ένα ακίνητο ή τη βοήθεια από την οικογένεια. Τα μέλη της οικογένειας μπορεί να αυξηθούν, όμως αυτό προδιαθέτει και μεγαλύτερες ευθύνες. Οι ανατροπές συνεχίζονται σε συνεργασίες και συντροφικές σχέσεις. Από τις 6-26/1 ο Άρης απέναντι σας δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε, πρέπει συνέχεια να αντικρούετε τις επικρίσεις των άλλων. Αυτό που ίσως σας πειράζει περισσότερο είναι η αρνητική κατάσταση που δημιουργείται όταν όλο αυτό προέρχεται από το σύντροφό σας. Συζητήσεις και μετακινήσεις για θέματα σπιτιού και οικογένειας θα είναι πιο έντονες από 8-14/1. Το ίδιο διάστημα το περιβάλλον θα είναι θετικό προς εσάς. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα επικεντρώνεστε στις ανάγκες της οικογένειας. Η Πανσέληνος στις 28/1 φωτίζει τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των δικών σας σκοπών και στόχων από αυτών της οικογένειας, πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/11)
Το δεύτερο δεκαήμερο μέχρι και τις 10/1 είναι περιτριγυρισμένο από φίλους, συγγενείς που σας στηρίζουν και σας αποδέχονται. Έντονη κινητικότητα και υποχρεώσεις που αφορούν το εμπόριο, γραφειοκρατικά θέματα και επικοινωνία. Συζητήσεις και ιδέες που έχουν σχέση με την οικογένεια και τα ακίνητα από 15-21/1. Η Αφροδίτη ευνοεί κάθε επικοινωνία και γραπτό ή προφορικό λόγο. Το περιβάλλον σας δίνει την αγάπη που χρειάζεστε για να συνεχίσετε τις όποιες προσπάθειες κάνετε. Ευχάριστες ειδήσεις και φλερτ από 17-24/1. Στο τέλος του μήνα ίσως να υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε κάποιο νομικό θέμα. Αποφύγετε την ένταση με το ταίρι σας ή με κάποιους συνεργάτες.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/11)
Για το τρίτο δεκαήμερο, στις αρχές του μήνα, η καθημερινότητα θα είναι σκληρή, προσοχή σε διαμάχες στο χώρο εργασίας. Πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις από 1-8/1. Τα οικονομικά στις αρχές του χρόνου είναι βελτιωμένα κι αυτό σας ηρεμεί. Έχετε τη δυνατότητα, όλη την διάρκεια του μήνα, να διεκπεραιώσετε γραφειοκρατικά θέματα, να επικοινωνήσετε και να μετακινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση. Στις 13/1 η νέα Σελήνη βοηθά να γίνετε πιο επικοινωνιακοί και να βρείτε καινούργιους τρόπους έκφρασης. Αν είστε έμποροι ή ασχολείστε με επικοινωνία ή διαφήμιση ίσως ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι που πρέπει να ακολουθήσετε. Ο λόγος σας είναι υποστηρικτικός και έχετε εύνοια σε γραπτά και επιμόρφωση από 25-31/1. Την ίδια περίοδο οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις που αφορούν την οικογένεια και τα ακίνητα θα παίρνουν πολύ απ’ το χρόνο σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v