Λέων - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 10-16/8/2020

1ο δεκαήμερο (από 23/7 έως 2/8)
Αίσθηση ανεκπλήρωτου έρωτα μπορεί να έχετε πολλοί από σας αυτό το διάστημα. Ακόμα κάποια κρυφά οικονομικά ή μια κρυφή σχέση σας δίνουν ψυχική ανάταση. Δεν φεύγει όμως από μέσα σας η αίσθηση ότι θέλετε να εκφραστείτε και δεν μπορείτε. Μια ουδέτερη εβδομάδα που πρέπει με κάποιο τρόπο να αναδιοργανωθείτε.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/8)
Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου να προσέχετε τις ξαφνικές αντιπαραθέσεις που αφορούν την καριέρα και τους στόχους. Μπορεί να ειπωθούν πολλά γι’ αυτό κατευνάστε τα νεύρα σας. Στην συνέχεια όμως δεν φαίνεται να ταράζει κάτι τη ζωή σας. Είστε πολύ κοινωνικοί και λαλίστατοι. Μικρά ταξιδάκια.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/8)
Θέλετε τόσο πολύ να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, όμως θέματα υγείας, δουλειάς ή πρακτικά θέματα σας κρατούν πίσω. Μεγάλες εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν με στις αντιπαραθέσεις που ζείτε. Αυτό που μπορείτε να κάνετε στο τέλος της εβδομάδας είναι να βρείτε την αισιοδοξία μέσα από τον Ήλιο που λάμπει στο δεκαήμερό σας και να ξεκινήσετε δυναμικά τις «αποδράσεις». (Χρόνια πολλά!)

v