Life & Style Magazine

11 July 2020

Λέων
(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)
Ετήσια Πρόβλεψη 2018

Για το έτος 2018, οι Λέοντες θα βρουν στο προσκήνιο την κοσμική τους πλευρά. Κάποιοι από εσάς μπορεί να παραιτηθείτε από τις μακρόχρονες συνήθειές σας. Ο Δίας και ο Κρόνος θα σας βοηθήσουν να βγείτε στο προσκήνιο όλο αυτό το έτος. Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή σας τώρα μέσα από αυτόν τον χρόνο. Θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερα πράγματα φέτος από ποτέ, αλλά στη συνέχεια κρατήστε την ευαισθησία σας υπό έλεγχο, καθώς θα μπορούσε να εμποδίσει την ανάπτυξή σας.

Η καριέρα των Λεόντων θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα κατά το επόμενο έτος. Προκύπτουν ιδιαίτερα ζητήματα που πιθανότατα δεν θα μπορέσετε ακόμα να τα αντιμετωπίσετε, αν και οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι σας θα εκπληρωθούν. Σχεδιάστε το μέλλον της καριέρας σας και εργαστείτε προς αυτό. Επεξεργαστείτε και επαναπροσδιορίστε την επαγγελματική δεοντολογία της εργασίας σας, για να ολοκληρώσετε τα έργα σας εγκαίρως, μένοντας βέβαια πάντα στην πλευρά της ηθικής. Να έχετε την πρόθεση να διατηρήσετε μια ευνοϊκή σχέση με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας στο χώρο εργασίας. Το πρώτο εξάμηνο του έτους μπορεί να είναι αρκετά επίπονο, ενώ το δεύτερο εξάμηνο θα μπορούσε να επιφέρει μια αίσθηση σταθερότητας και αισιοδοξίας στην επαγγελματική σας πλευρά.

Η ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Λέοντα θα είναι ιδιαίτερη φέτος. Οι αδέσμευτοι αλλά και εκείνοι που βρίσκονται ήδη σε μια σχέση θα παρακολουθήσουν σημαντικές αλλαγές στην αισθηματική πλευρά τους. Ο Κρόνος και ο Δίας θα βελτιώσουν περαιτέρω την αισθησιακή και ευαίσθητη πλευρά σας. Αν και η περιοχή της αγάπης σας μπορεί να είναι οδυνηρή κατά περιόδους, οι ανταμοιβές θα είναι μακράς διαρκείας. Προσπαθήστε να αλλάξετε τη μορφή της έκφρασης της αγάπης σας, καθώς θα μπορούσε να προωθήσει τις προοπτικές σας για να φέρνετε αγαπημένα πρόσωπα κοντά σας. Πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς με τον σύντροφό σας για να φέρετε αρκετό ρομαντισμό στη ζωή σας. Μην αφήνετε να αναπτυχθούν κενά επικοινωνίας μεταξύ σας. Θα υπάρξουν αναρίθμητες ρομαντικές συναντήσεις στη ζωή σας αυτήν την περίοδο και εξαρτάται από εσάς να κάνετε την επιλογή.

Η οικονομική κατάσταση των Λεόντων θα βελτιωθεί πολύ φέτος. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί για την εισροή στα οικονομικά σας, θα μπορείτε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες και σας. Το έτος απαιτεί την αναχαίτιση των στάσιμων οικονομικών, την εκκαθάριση και την εξόφληση των επενδύσεών σας. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, αντί να ενεργείτε σε μια ήρεμη κατάσταση. Να είστε έτοιμοι για απρόβλεπτες δαπάνες που μπορεί να προκύψουν όλο αυτό το έτος. Πάρτε σοφές αποφάσεις και προσπαθήστε να αποσυνδέσετε τον εαυτό σας από τις ανεπιθύμητες οικονομικές επενδύσεις και τα ανοίγματα που μπορεί να στερήσουν τις αποταμιεύσεις σας. Ελέγχετε περιοδικά τον προϋπολογισμό σας για να βεβαιωθείτε για την σταθερότητά του. Μην πέσετε θύμα των συναισθηματικών αναταραχών που προκαλούνται από τους κοντινούς σας ανθρώπους στην οικονομική πλευρά σας. Εξοικονομήστε για τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε να ληφθεί μέριμνα για το οικονομικό σας μέλλον.

Η γενική σας υγεία θα βρεθεί σε κάποια μέτρια επίπεδα φέτος. Παρόλο που θα μπορούσατε να διατηρείτε καλή υγεία, θα υπάρξουν περιστασιακές κρίσεις αδυναμιών στο σώμα και την ψυχή σας. Ακολουθήστε το μονοπάτι της φύσης για να κερδίσετε το πνεύμα σας. Μια οργανωμένη διατροφή και ισορροπημένη άσκηση θα προχωρήσουν σε μεγάλο βαθμό τη βελτίωση της συνολικής ευεξίας σας. Μην εξαντλείτε σωματικά τον εαυτό σας, ακόμα και αν αυτό αναφέρεται στο πρόγραμμα της εκγύμνασής σας. Στα μέσα του 2018 μπορεί να προκληθεί κάποιο στρες και ένταση, που θα διαταράξει την ηρεμία σας. Προσέχετε τις επιπλοκές και παραμείνετε σε εγρήγορση και ηρεμία. Χρειάζεται να χαλαρώσετε, η σωματική και πνευματική σας κατάσταση το χρειάζεται και το απαιτεί.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ
της Κατερίνας Καράμπελα από το Starsecrets.grv