Δίδυμοι - Μηνιαία Πρόβλεψη Ιουλίου 2020

1ο δεκαήμερο (από 22 έως 31/5)
Ο Ερμής μέχρι τις 11/7 φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα, θα δυσκολευτείτε σε ότι αφορά  έσοδα από εμπόριο και γενικά  συμφωνίες που αφορούν τις συναλλαγές σας. Η Αφροδίτη όμως σε ορθή φορά το ίδιο διάστημα σας κάνει ιδιαίτερα συμπαθείς και γοητευτικούς. Ο Άρης από την αρχή του μήνα και μέχρι τις 15/7, σηματοδοτεί την έντονη δράση σε ομάδες, συλλόγους, εταιρίες κτλ., μην ξεχνάτε όμως ότι μπορεί να υπάρξουν και προστριβές με τους ομοϊδεάτες σας.  Ο Ερμής βοηθά μετά τις 12/7 και μέχρι τις 22/7 να συζητήσετε, να μετακινηθείτε και να κάνετε συμφωνίες για θέματα που αφορούν το εμπόριο και γενικά τα οικονομικά  σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα γίνετε κοινωνικοί και εξωστρεφείς, ο περίγυρος  θα σας αποσπάσει την προσοχή. Οι συγγενείς και φίλοι δεν θα σας αφήσουν μόνους, μικρές μετακινήσεις και συζητήσεις θα είναι στην ημερήσια διάταξη.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/6)
Ο Ουρανός αγγίζει το δεκαήμερό σας στον τομέα που έχει σχέση με τον ψυχισμό σας, αυτοί που επηρεάζονται είναι οι γεννημένοι στην αρχή του δεκαήμερου. Ξαφνικές καταστάσεις που θα σας αναστατώνουν ψυχολογικά είναι το πιο συνηθισμένο «σύμπτωμα» αυτής της θέσης του Ουρανού. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα δίνετε πολύ από την ενέργειά σας στον τομέα των οικονομικών. Η έκλειψη στις 5/7 είναι δύσκολη για εσάς αφού αφορά  δοσοληψίες που έχετε με τρίτους, όπως δάνεια, ασφάλειες κτλ. αλλά και τα οικονομικά του/της συντρόφου. Αυτή η έκλειψη μπορεί να σηματοδοτεί απώλειες και από επενδύσεις. Η Αφροδίτη αλλάζει εντελώς το κλίμα από τις 11-25/7, επιτέλους νιώθετε πιο ανάλαφροι και αυτό φαίνεται προς τα έξω. Η γοητεία σας γίνετε εύκολα αντιληπτή και οι άνθρωποι θα έρχονται κοντά σας είτε γιατί ενδιαφέρονται συναισθηματικά (ερωτικά), είτε οι φίλοι θα αποζητούν την παρέα σας γιατί θα είστε πολύ ευχάριστη συντροφιά. Μετά τις 15/7 και μέχρι το τέλος του μήνα θα ασχοληθείτε με κοινές δράσεις και  θα χρειαστεί να δώσετε αγώνα μέσα σε μια ομάδα, παρέα, σύλλογο κτλ., γενικά κοινωνικοποιήστε. Προσοχή στις εντάσεις με τους ομοϊδεάτες σας που ίσως να αφορούν και τα οικονομικά σας. Την ίδια περίοδο βρίσκετε μία φόρμουλα να συζητήσετε και να κάνετε συμφωνίες για οικονομικά θέματα.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 21/6)
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα είναι ουδέτερο. Τα οικονομικά και ηθικά ζητήματα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν στην συνέχεια, με εντάσεις, υπερβολές αλλά και απώλειες στα μέσα του μήνα. Η νέα Σελήνη όμως φανερώνει και καινούργια οικονομικά δεδομένα. Ο τομέας των οικονομικών που αφορά τρίτους όπως δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ., θέλει την μεγαλύτερη προσοχή γιατί εκεί γίνονται οι ριζικές αλλαγές και πρέπει να είστε «εκεί» να υπερπηδάτε κάθε εμπόδιο ώστε στο τέλος να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η Αφροδίτη την τελευταία εβδομάδα του μήνα σας βγάζει από την πίεση, είστε πιο χαρούμενοι και ανάλαφροι, είστε πολύ συμπαθείς στους άλλους χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, περάστε όμορφα!

v