Δίδυμοι - Μηνιαία Πρόβλεψη Ιανουαρίου 2021

1ο δεκαήμερο (από 22 έως 31/5)
Το πρώτο δεκαήμερο, όλο το μήνα, θα έχει ευκαιρίες να εκπληρώσει τους στόχους του αλλά και να βάλει σε τάξη τις προσδοκίες του. Συζητήσεις και συναντήσεις σας κάνουν πιο ευχάριστη την καθημερινότητα από 8-14/1, το ίδιο διάστημα οικονομικές διεκπεραιώσεις κυλάνε πιο άνετα. Ο Άρης δεν είναι σε καλή θέση και σας δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό και εσωτερική ένταση, προσοχή στην υγεία, αποφύγετε δύσκολες καταστάσεις στις 9/1, 13/1, 20/1 και στις 23/1. Στα τέλη του μήνα η ατμόσφαιρα αλλάζει, γίνεστε πιο αισιόδοξοι και επικεντρώνεστε στα πράγματα που σας ευχαριστούν, φιλοσοφείτε τη ζωή και βλέπετε ότι σας ενδιαφέρει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Η Πανσέληνος στις 28/1 εγκαινιάζει την κοινωνική ζωή και τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/6)
Το δεύτερο δεκαήμερο, στις αρχές του μήνα, εστιάζει στα οικονομικά και βάζει σε εφαρμογή τα σχέδια για την διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων. Από 15-21/1 κινήστε πιο άνετα, μοιράζεστε τις απόψεις σας, η επικοινωνία και οι μετακινήσεις σας δίνουν χαρά. Αν είστε σπουδαστές ασχολείστε με τη μελέτη. Ενώ οι γνώσεις για όλους είναι μια ευχάριστη ασχολία. Φαίνεται ότι φέρετε εις πέρας τις εκκρεμότητες που σας απασχολούσαν στην αρχή του μήνα από 17-24/1, το ίδιο διάστημα μπορεί το πάθος να σας συνεπάρει. Στο τέλος του μήνα κάτι σας αναστατώνει, ίσως να αισθάνεστε ότι υπάρχουν κρυφοί εχθροί.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 21/6)
Το τρίτο δεκαήμερο, στις αρχές του μήνα, έχει ανάμικτα συναισθήματα και διάφορες ασχολίες. Από 1-8/1 μπαίνετε δυναμικά σε μια ομάδα και απαιτείτε την προσοχή των μελών, την ίδια στιγμή κάνετε μια καλή συνεργασία ή η σχέση σας με τον/την σύντροφο γίνεται ακόμα πιο αρμονική. Δεν σταματάτε, στα μέσα του μήνα, να ασχολείστε με μία οικονομική δράση, φροντίστε να διέπονται όλα από διαφάνεια. Η νέα Σελήνη στις 13/1, τονίζει την ανάγκη να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε στα οικονομικά, ίσως να χρειαστεί να κάνετε μια καινούργια διαχείριση που θα σας βοηθήσει να αναπτυχτείτε. Στα τέλη του μήνα αναπτερώνεται το ηθικό σας, έχετε ιδέες και τις μοιράζεστε με άλλους, οι σκέψεις σας είναι πιο αισιόδοξες και οι οικονομικές εκκρεμότητες διεκπεραιώνονται ευκολότερα. Επίσης ένα πάθος που νομίζατε ότι δεν σας απασχολούσε πια, ίσως έρθει πάλι στην σκέψη σας.

v