Κερδίστε μια δωρεάν εβδομάδα για το παιδί στο Paradise Summer Camp!

Κερδίστε μια δωρεάν εβδομάδα για το παιδί στο Paradise Summer Camp!

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και δύο τυχεροί αναγνώστες του Mama365 θα κερδίσουν από μία δωρεάν εβδομάδα για το παιδί τους στο ημερήσιο Camp του Paradise Park (αξίας 136,40 ευρώ), ώστε να συμμετάσχει στις απίθανες δραστηριότητές του κατά την διάρκεια των σχολικών διακοπών. Το Camp μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά από 4 ετών έως 14 ετών, ωστόσο στην προσφορά δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά με σχολικό λεωφορείο και οι εξωτερικές εκδρομές. Δείτε τους νικητές:

Οι νικητές

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΟΒΙΤΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Γνωρίστε το Paradise Summer Camp

Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δημιουργήθηκε με μεράκι ένα πρότυπο βιωματικό και αθλητικό πάρκο το Paradise Park. Στο πάρκο λειτουργεί για έβδομη συνεχή χρονιά Summer Camp, μια ημερήσια κατασκήνωση, με σύγχρονες προδιαγραφές λειτουργίας και ασφάλειας. Βρίσκεται στην συμβολή της Εθνικής οδού με την Αττική οδό, στον κόμβο της Μεταμόρφωσης.

Το Paradise Summer Camp είναι μια ημερήσια κατασκήνωση που στόχο έχει να προσφέρει δημιουργική απασχόληση στα παιδιά κατά την διάρκεια των σχολικών διακοπών, και την ιδανικότερη εναλλακτική λύση στην ανάγκη των εργαζομένων γονιών να προσφέρουν ψυχαγωγία, άθληση και βιωματικές δράσεις στα παιδιά τους!



Το πρόγραμμα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και γνώσεις σε παιδιά ηλικίας 4-14ετών από τη λήξη του σχολικού έτους μέχρι τις οικογενειακές διακοπές (19 Ιουνίου - 4 Αυγούστου).

Το πρόγραμμα των παιδιών είναι σχεδιασμένο από την επιστημονική και εκπαιδευτική ομάδα του Paradise Park. Οι εκπαιδευτές είναι παιδαγωγοί και καθηγητές Φυσικής αγωγής με μεγάλη εμπειρία στην απασχόληση παιδιών. Τα παιδιά χωρίζονται σε ολιγομελείς ομάδες με κριτήριο την ηλικία και το φύλο.



Αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει μόνιμη παρουσία Ιατρού στον χώρο και ομάδας παροχής Πρώτων βοηθειών. Όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο Summer Camp καλύπτονται από ιδιωτική ασφάλιση. 

Το Summer Camp λειτουργεί σε εβδομαδιαίες περιόδους και το ημερήσιο πρόγραμμα είναι καθημερινό (εκτός σαββατοκύριακου) από τις 08:00 έως τις 16:00. Για όσους μένουν μακριά από τις εγκαταστάσεις μας υπάρχει δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης των παιδιών με σχολικά λεωφορεία («πόρτα – πόρτα», με επιπλέον κόστος).

 Το πρόγραμμα του καλοκαιριού του 2017 διαμορφώνεται ως εξής:

1η εβδομάδα - 19 Ιουνίου έως 23 Ιουνίου

2η εβδομάδα - 26 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου

3η εβδομάδα - 3 Ιουλίου έως 7 Ιουλίου

4η εβδομάδα - 10 Ιουλίου έως 14 Ιουλίου

5η εβδομάδα - 17 Ιουλίου έως 21 Ιουλίου

6η εβδομάδα - 24 Ιουλίου έως 28 Ιουλίου

7η εβδομάδα - 31 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου

8η εβδομάδα - 4 Σεπτεμβρίου έως 8 Σεπτεμβρίου

Το Summer Camp πραγματοποιείται με την υποστήριξη των εκπαιδευτήριων Ελληνοαγγλική αγωγή, Σχολή Χατζήβεη, Εκπαιδευτήρια Μάνεση και Μοντεσσοριανά Σχολεία.

Στα παιδιά παρέχεται πλήρης διατροφή με πρωινό, δεκατιανό και μεσημεριανό σε συνεργασία με το Ιγγλέσης Catering.

Η Ημερήσια κατασκήνωση του Paradise Park συνεργάζεται με ταμεία, οργανισμούς και εταιρίες.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Camp, καθώς και για το κόστος λεωφορείου και εξωτερικών εκδρομών δείτε εδώ.

Paradise Summer Camp: 12ο χιλ. Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κόμβος Mεταμόρφωσης. Τηλ. 210 2466466.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v