Κερδίστε 7 εισόδους για ελεύθερο παιχνίδι στο Art4fun!

Κερδίστε 7 εισόδους για ελεύθερο παιχνίδι στο Art4fun!

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε 7 εισόδους για ελεύθερο παιχνίδι στο Art4fun στο Χαλάνδρι. Η δωρεάν είσοδος αφορά μόνο τα παιδιά ενώ δεν περιλαμβάνει πιθανή κατανάλωση, παιδιών ή συνοδών. Η εξαργύρωση των κουπονιών μπορεί να γίνει από την Τρίτη 11/7/17 μέχρι το Σάββατο 05/8/17. Ο χώρος είναι ανοιχτός από Τρίτη έως Πέμπτη από τις 17:00 μέχρι τις 21:00, την Παρασκευή από τις 17:00 μέχρι τις 22:00, το Σάββατο από τις 11:00 μέχρι τις 15:00 και από τις 17:00 μέχρι τις 22:00 και την Κυριακή από τις 17:00 μέχρι τις 21:00. Δείτε τους νικητές:

ΒΟΥΛΑ ΣΟΦΙΑ

ΚΡΗΤΙΚΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΚΥΠΡΙΩΤΟΥ ΗΡΩ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΣΜΕΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΣΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ελεύθερο παιχνίδι στο Art4fun

Τα παιδιά θέλουν να ευχαριστηθούν και να χαρούν το ελεύθερο παιχνίδι, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Μέσα απ' αυτό, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διευρύνουν τις ικανότητές τους, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο λόγο, στη μάθηση και το έργο.

Το Art4fun παρέχει κίνητρα στα παιδιά έτσι ώστε να διασκεδάσουν με δημιουργικό τρόπο συνοδεία έμπειρων παιδαγωγών. Ταυτόχρονα, οι γονείς και οι συνοδοί τους χαλαρώνουν με γλυκό, παγωτό, καφέ, αναψυκτικό ή ό,τι άλλο επιθυμούν στους αναπαυτικούς, καθιστικούς χώρους.

Μέσα του ομαδικού παιχνιδιού, τα παιδιά ενισχύουν το πνεύμα της ομαδικότητας και της αυτοεκτίμησης γιατί όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα. Το Art4fun σας περιμένει για ελεύθερο παιχνίδι και αυτό το καλοκαίρι!

Λίγα λόγια για το Art4fun

Ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης που συνδυάζει κάθε πιθανή μορφή ψυχαγωγίας για το παιδί, από επιτραπέζια και ξύλινα παιχνίδια (plan toys) και οργανωμένα προγράμματα που λαμβάνουν χώρα εκεί, όπως ζωγραφική, κεραμική, δημιουργικό και μουσικοκινητικό  εργαστήρι για μωρά, χορός, γιόγκα, θεατρικό παιχνίδι, cooking, ψυχοκινητικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια. 

Τα events, που διοργανώνονται κάθε Παρασκευή με διαφορετική παιδαγωγική ενότητα κάθε φορά, είναι εξίσου διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα! Το Σαββατοκύριακο, τα παιδιά ευχαριστιούνται ελεύθερο παιχνίδι αλλά και... πάρτι. 

Παράλληλα, ο δροσερός κήπος αποτελεί μια μικρή όαση χαλάρωσης για όλη την οικογένεια, αφού έχει διαμορφωθεί με παιχνίδια κατάλληλα για παιδιά ηλικίας από 1 έως 8 ετών, σε έναν χώρο ασφαλή δίπλα ακριβώς στα τραπεζάκια όπου οι γονείς μπορούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους.

Διεύθυνση: Όλυμπου 25 Χαλάνδρι.

Τηλέφωνο: 2106835494.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v