Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Νότια» του Ντάνιελ Ντάνκαν

Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Νότια» του Ντάνιελ Ντάνκαν

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και 2 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Νότια» του Ντάνιελ Ντάνκαν από τις εκδόσεις Φουρφούρι. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στη θέση ΣΧΟΛΙΑ, θα πρέπει να συμπληρώσετε την πλήρη διεύθυνσή σας (οδό, αριθμό, Τ.Κ., πόλη) καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, για να σας αποσταλεί το δώρο σας μέσω κούριερ. Δείτε τους νικητές:

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΣΑΝΤΡΑ

«Νότια» του Ντάνιελ Ντάνκαν

Στις παγωμένες θάλασσες, ένας ψαράς θα βρει:

  • Έναν καινούριο φίλο
  •  Μια απροσδόκητη περιπέτεια 
  • Τον δρόμο για το σπίτι

«Μια τρυφερή ιστορία που εξοικειώνει τα παιδιά με έννοιες όπως η συμπόνια, η αφοσίωση, η φροντίδα, η δοτικότητα αλλά και ο αποχωρισμός, και δημιουργεί τις βάσεις για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους και τις μελλοντικές τους σχέσεις ζωής.»

Ναταλί Σαμπά, Παιδοψυχολόγος, Παιγνιοθεραποεύτρια, MSc Αναπτυξιακή Ψυχολογία. 

«Ο Ντάνκαν συλλαμβάνει τα συναισθήματα με εξαιρετική ευαισθησία και οι εικόνες του ισορροπούν τα κινηματογραφικά στιγμιότυπα της ζωής στον ωκεανό με καλοσύνη και ανθρωπιά.»

Publishers Weekly

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά από 5 ετών και πάνω. 

Συγγραφέας

Ο Ντάνιελ Ντάνκαν είναι ένας ταλαντούχος νέος που ζει έξω απ’ το Λονδίνο. Το Νότια είναι το πρώτο του εικονογραφημένο βιβλίο.

Εκδόσεις Φουρφούρι

Το Φουρφούρι είναι ένα νέο εκδοτικό ξεκίνημα στο χώρο κυρίως του παιδικού βιβλίου. Είναι μια συνεργασία μεταξύ των εταιριών Brainfood και Εternal Optimists, με έμφαση στο ποιοτικό παιδικό βιβλίο και όχι μόνο. Στα σχέδιά μας, εκτός από την έκδοση νέων τίτλων, είναι η παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου και η δημιουργία
αντίστοιχων παραμυθιών και εκπαιδευτικών Apps. Καλώς ήρθατε στο Φουρφούρι, σε έναν κόσμο γεμάτο φαντασία, γνώσεις, περιπέτειες και ευτυχίας σας περιμένει. 

v