Κερδίστε 5 σετ πιπίλας και κλιπ με το όνομα του παιδιού σας από το Panes Cakes

Κερδίστε 5 σετ πιπίλας και κλιπ με το όνομα του παιδιού σας από το Panes Cakes

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε 5 σετ εξατομικευμένης πιπίλας και κλιπ από το Panes Cakes, αξίας 24 ευρώ το ένα. Το κάθε δώρο περιλαμβάνει μία πιπίλα με το όνομα του παιδιού ή με την ημερομηνία γέννησης ή βάπτισής του ή την αγαπημένη σας ομάδα, καθώς και ένα κλιπ πιπίλας. Σημειώνεται, επίσης, ότι οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία του Mama365.gr στο Χαλάνδρι ενώ οι νικητές από Θεσσαλονίκη μπορούν να παραλάβουν το δώρο από τα γραφεία του Panes Cakes.

Δείτε τους νικητές:

ΔΕΜΕΝΕΓΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΦΑΝΗ

ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ

ΤΖΙΩΡΤΖΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΦΛΩΡΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

 

Εξατομικευμένες πιπίλες από το Panes Cakes

Είναι κανονικές ορθοδοντικές πιπίλες με χαραγμένο το όνομα του παιδιού σας ή με ό, τι άλλο θέλετε, όπως για παράδειγμα την ημερομηνία γέννησης ή βάφτισής του ή το λογότυπο της αγαπημένης σας ομάδας. Είναι απόλυτα ασφαλείς για τα μωράκια σας, χωρίς χημικά και μελάνια, πλένονται και αποστειρώνονται άφοβα. Κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα, σχέδια και μεγέθη.

Είναι ιδανικές για καθημερινή χρήση, για τη βόλτα, τη βάφτιση και τον βρεφονηπιακό σταθμό ώστε να μην μπερδεύονται με τις πιπίλες των άλλων μωρών. Αποτελούν, επίσης, πολύ καλή επιλογή για δώρο και για ενθύμιο.

Λίγα λόγια για το Panes Cakes 

Το Panes Cakes έχει χρήσιμα δώρα για νεογέννητα μωρά για το μαιευτήριο ή τη βάφτιση.

Θα βρείτε διάφορα στολίδια και μωρουδιακά αντικείμενα όπως κουβερτούλες, κουδουνίστρες, σαλιάρες, μπιμπερό, βρεφικά καλλυντικά, φορμάκια και άλλα βρεφικά είδη.

Γνωστές είναι οι τούρτες-πάνες ή αλλιώς «Μωρότουρτες» ή Τουρτοπάνες για το μωρό, ένα δώρο χρήσιμο και αναγκαίο για κάθε νέα μανούλα. Η ιδέα προέρχεται από την Αμερική όπου ονομάζονται Diaper Cakes ή Nappy Cakes και προσφέρονται κυρίως στο baby shower party, στο οποίο συνηθίζεται να κάνουν δώρα στη μαμά. 



Η εταιρία www.panescakes.gr σας προσφέρει, επίσης, τις εντυπωσιακές πιπίλες με Swarovski. Είναι ένα αστραφτερό ενθύμιο για το μωράκι σας! Είναι γυαλιστερές πιπίλες με στρας για λαμπερές αναμνήσεις αλλά και για... διακόσμηση. Επίσης, στη συλλογή μας θα βρείτε και τα All Star Converse στολισμένα με Swarovski elements για λαμπερές βόλτες.



Επιπλέον, κατασκευάζουμε trendy πλεκτές δημιουργίες για ξεχωριστές εμφανίσεις των μωρών σας! Εδώ θα δείτε πλεκτά σκουφάκια, φορεματάκια και παπουτσάκια για μωρά και μεγαλύτερα παιδάκια.

v