Κερδίστε 5 διπλά βραχιολάκια για το Carnival Party στα Αηδονάκια

Κερδίστε 5 διπλά βραχιολάκια για το Carnival Party στα Αηδονάκια

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε 5 διπλά ημερήσια βραχιολάκια (1 για το παιδί και 1 για τον συνοδό του), για το Carnival Party στα Αηδονάκια. Τα βραχιολάκια ισχύουν από το Σάββατο 17/2 έως την Καθαρά Δευτέρα 19/2. Οι νικητές θα παραλάβουν τα βραχιολάκια από το ταμείο του Λούνα Παρκ, όπου θα υπάρχει λίστα με τα ονόματά τους. Απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας. Σημειώνεται ότι οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και στα 12 παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο ημερήσιο βραχιόλι , εκτός από εκείνα που κερδίζουν δώρα (σκοποβολή, ψάρεμα, ιππόδρομος, κλόουν) και τα συγκρουόμενα. 

Δείτε τους νικητές:

ΓΙΑΝΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΔΑΚΡΟΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛ

ΚΑΒΟΥΣΑΝΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Aidonakia Carnival Party 2018: Το πιο ξέφρενο αποκριάτικο event της πόλης 

Το Aidonakia Carnival Party, το πιο «παιχνιδιάρικο» event της Αθήνας, έρχεται και φέτος «δριμύτερο» στο Λούνα Παρκ «Αηδονάκια» στο Μαρούσι.

Σας προσκαλούμε να φορέσετε τη στολή σας και να έρθετε να παίξετε με αμέτρητα παιχνίδια, να γνωρίσετε και να φωτογραφηθείτε με τους ήρωες του Nickelodeon, τον Μπομπ Σφουγγαράκη και τη Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια - να απολαύσετε μοναδικό face painting, παρέα με τις Shimmer & Shine και να χορέψετε ασταμάτητα στους καρναβαλικούς ρυθμούς των πιο ξεχωριστών Djs Party.

Βάλτε τη στολή σας και ελάτε στα Αηδονάκια, για selfie με τον Μπομπ Σφουγγαράκη και τη Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια. 

Φέτος τις Απόκριες το Nickelodeon φέρνει το πιο μαγευτικό παλάτι των Shimmer & Shine στο Αηδονάκια στο Μαρούσι. Μέσα στο Παλάτι, οι βοηθοί των αγαπημένων μικρών τζίνι μεταμορφώνουν τους φίλους τους σε Shimmer ή Shine με μοναδικά face painting.



Αναλυτικό πρόγραμμα

Ωράριο Mascot Bob – Dora και Dj Party

Σάββατα: 17:00 -20:00
Κυριακές: 11:00 – 14:00
Kαθαρά Δευτέρα: 11:00 -14:00

Ωράριο Face painting «Shimmer & Shine»

Σάββατα: 17:00 – 20:00
Κυριακές: 11:00 – 19:00
Kαθαρά Δευτέρα: 11:00 -19:00

Ξεχωριστές, λαχταριστές και πάντα φρέσκες λιχουδιές καθώς και ζεστά ροφήματα σας περιμένουν στη φιλόξενη και αποκριάτικα στολισμένη καφετέρια.

Φυσικά, στα «Αηδονάκια» ατέλειωτο παιχνίδι περιμένει τους μικρούς μας φίλους! Εδώ υπάρχουν όλα τα κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ αλλά και παιχνίδια δράσης για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης: πανοραμική ρόδα, ιπτάμενες καρέκλες, mighty mouse, safari με ιπτάμενα ζώα, κλασσικό roller-coaster «Σκουλήκι ο Αλέξανδρος», αυτοκινητόδρομος, πίστα ice rollers, εσωτερικός και εξωτερικός παιδότοπος με φουσκωτά, τραμπολίνο, αράχνη «Spider», πύργος αναρρίχησης, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, τρενάκι, σκοποβολή, ινδιάνικο ποτάμι, ψάρεμα, ιππόδρομος και πολλά άλλα.

Το Aidonakia Carnival Party θα λειτουργήσει στα Αηδονάκια από τις 3 Φεβρουαρίου έως και τις 19 Φεβρουαρίου. Σάββατα, Κυριακές και Καθαρά Δευτέρα, από 10 το πρωί έως 11 το βράδυ. Φυσικά, τα Αηδονάκια είναι ανοικτά και καθημερινά, από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη. 

Ημερήσιο βραχιόλι απεριόριστης συμμετοχής: 16,5 ευρώ για 12 παιχνίδια, εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα και τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα. 

Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια: 3 ευρώ ανά συμμετοχή. 

Πακέτο 10 μαρκών: μόνο 24 ευρώ (αρχική τιμή 30 ευρώ).

Πακέτο 20 μαρκών: μόνο 42 ευρώ (αρχική τιμή 60 ευρώ).

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2106196948.

Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου και Διονύσου 155, Μαρούσι.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή: 16:00 - 22:00.

Σάββατο-Κυριακή: 10:00 - 23:00. 

Δείτε και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Facebook

Δωρεάν parking από την Πύλη Εισόδου επί της οδού Διονύσου

Πρόσβαση με ΜΜΜ

Προαστιακός «Κηφισίας», ΗΣΑΠ «Νερατζιώτισσα» (5 λεπτά με τα πόδια),
λεωφ. γραμμή 550, Α7

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v