Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Χρουσαϊτός Άτυς και η βασιλοπούλα Ροδογάλη» στο Νέο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Καλαμαριάς

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Χρουσαϊτός Άτυς και η βασιλοπούλα Ροδογάλη» στο Νέο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Καλαμαριάς

***ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε αναγνώστες-κατοίκους Θεσσαλονίκης ή σε αναγνώστες που θα βρίσκονται στην Καλαμαριά την Κυριακή 29/4. ***

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Χρουσαϊτός Άτυς και η βασιλοπούλα Ροδογάλη» στο Νέο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Καλαμαριάς, την Κυριακή 29 Απριλίου, στις 18:00 μ.μ. 

Δείτε τους νικητές:

ΚΟΣΣΥΦΑ ΧΑΡΑ

ΜΟΥΣΤΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΤΟΚΜΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ένα μαγικό παραμύθι, που οι ρίζες του ξεκινούν στην κοσμοπολίτικη Σμύρνη, ζωντανεύει στο Νέο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Καλαμαριάς (Α. Παπανδρέου 35) και υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε μέρη μαγικά και ιστορίες ξεχωριστές.

Η εταιρεία θεάτρου Μικρός Βορράς καλεί τους μικρούς της φίλους να γίνουν θεατές σε μία ιστορία γεμάτη περιπέτεια. Να γνωρίσουν τον Άτυ, το μαγεμένο σε χρυσαετό βασιλόπουλο που θα προσπαθήσει να κερδίσει την αγάπη της βασιλοπούλας Ροδογάλης και να ξεπεράσουν μαζί τα τρομερά εμπόδια που θα συναντήσουν στο δρόμο τους!



Ένα παραμύθι για την ενηλικίωση και την αγάπη. Το παραμύθι αυτό μας το διηγήθηκε μια παραμυθού από την όμορφη, κοσμοπολίτισσα, Σμύρνη στις αρχές του 1900, το κατέγραψε η κ. Στέλλα Επιφανίου-Πετράκη και έτσι έφτασε στις μέρες μας. Από το 1998 παίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και τώρα, ο Μικρός Βορράς και ο σκηνοθέτης Τάσος Ράτζος, θα το μοιραστούν με τους μικρούς τους φίλους που αγαπούν τα Ελληνικά λαϊκά παραμύθια και στην Καλαμαριά!

Λίγα λόγια για το έργο:

Το παραμύθι, διατηρώντας το αυθεντικό μικρασιατικό γλωσσικό ιδίωμα, αφηγείται τις περιπέτειες της βασιλοπούλας Ροδογάλης, η οποία μετά τον θάνατο του βασιλιά πατέρα της διώχνεται από τις κακιές αδερφές της και ζει με την παραμάνα της σ' έναν μικρό πύργο. Μια μέρα ένας ολόχρυσος αϊτός μπαίνει στην κάμαρα της βασιλοπούλας, τινάζει τα φτερά του και εμφανίζεται μπροστά της ένα παλικάρι σαν άγγελος, ένα βασιλόπουλο μαγεμένο, ο Άτυς. Η αγάπη τους, που μόλις γεννήθηκε, θα χρειαστεί ωστόσο να ξεπεράσει πολλά εμπόδια πριν τους χαρίσει την ευτυχία... Το έργο παρουσιάζεται σε σχολικές αίθουσες και χώρους πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.



Συντελεστές:

Κείμενο-σκηνοθεσία: Τάσος Ράτζος

Σκηνικό-κοστούμια: Γιάννης Κατρανίτσας

Μουσική: Θοδωρής Παπαδημητρίου

Επιμέλεια κίνησης: Λένα Μοσχά

Συνεργάτης στο διαδραστικό μέρος: Φλώρα Σπύρου

Φωτογραφία: Άρης Ράμμος

Βοηθός σκηνοθέτη: Αγγελική Νικολαΐδου

Βοηθός σκηνογράφου: Χρύσα Γκούμα

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Κοντός, Πέτρος Μαλιάρας, Ρόζυ Μονάκη και Μαρίτα Τσαλκιτζόγλου.

Προώθηση: Νίκη Ζερβού

Παραγωγή: Μικρός Βορράς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια παράστασης & διαδραστικού μέρους: 70 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου: 5€ γενική είσοδος

Νέο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Καλαμαριάς (Α. Παπανδρέου 35)

Τηλέφωνα κρατήσεων: 6979849182

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v