Κερδίστε δωρεάν πλήρη υπερηχογραφικό προγεννητικό ελέγχο στην κλινική ΡΕΑ

Κερδίστε δωρεάν πλήρη υπερηχογραφικό προγεννητικό ελέγχο στην κλινική ΡΕΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, το mama365 και η Κλινική ΡΕΑ προσφέρουν σε 3 τυχερές νικήτριες δωρεάν έναν πλήρη υπερηχογραφικό προγεννητικό έλεγχο κύησης. Το κάθε δώρο περιλαμβάνει τους απαραίτητους υπερηχογραφικούς ελέγχους που πρέπει να γίνονται ανά τρίμηνο της κύησης, όπως αυχενική διαφάνεια και PAPP A/ A’ test, υπερηχογράφημα Β’ επιπέδου και doppler κύησης. Σημειώνεται ότι οι νικήτριες μπορούν να εξαργυρώσουν το δώρο τους μέχρι τις 30 Απριλίου 2019. 

Δείτε τις νικήτριες:

ΣΤΑΘΑΡΑ ΠΟΠΗ

ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΧΑΡΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ο προγεννητικός έλεγχος πραγματοποιείται στο σύγχρονο Τμήμα Εμβρυομητρικής Ιατρικής της Κλινικής ΡΕΑ, όπου διενεργούνται όλες οι απαραίτητες υπερηχογραφικές εξετάσεις που απαιτούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.

Με τους υπερήχους, μπορούμε να αξιολογήσουμε την ανάπτυξη του εμβρύου από τις πρώτες ημέρες της σύλληψης μέχρι και το τέλος της εγκυμοσύνης. Το τμήμα είναι στελεχωμένο με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Η Κλινική ΡΕΑ, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο της φροντίδας της τη γυναίκα και το νεογέννητο βρέφος, προσφέρει ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες, υψηλού επιπέδου. Η ποιότητα και η ασφάλεια λειτουργίας του νοσοκομείου έχει λάβει διεθνείς πιστοποιήσεις για το σύνολο των υπηρεσιών και τις επιμέρους δραστηριότητες και πολιτικές της, ενώ παράλληλα έχει υιοθετήσει τα 10 βήματα για επιτυχή μητρικό θηλασμό της UNICEF, στοχεύοντας να ενταχθεί στα νοσοκομεία φιλικά προς τα βρέφη.
v