Κερδίστε τον δικό σας Little Tikes παιδότοπο!

Κερδίστε τον δικό σας Little Tikes παιδότοπο!

Το mama365 και η Giochi Preziosi σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε τον δικό σας παιδότοπο Little Tikes, αξίας 500 ευρώ! Το δώρο περιλαμβάνει μία μεγάλη μπασκέτα, ένα σπιτάκι εξοχής και ένα αναδιπλούμενο τραπέζι άμμου και νερού. Προσοχή: Στη θέση ΣΧΟΛΙΑ της φόρμας του διαγωνισμού, θα πρέπει να συμπληρώσετε την πλήρη διεύθυνσή σας (πόλη, οδό, αριθμό και ταχυδρομικό κώδικα) καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να αποσταλούν τα δώρα μέσω κούριερ. 

Δείτε τη νικήτρια:

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΜΟΛΛΑΡΗ

Λίγα λόγια για τα παιχνίδια Little Tikes...

Τα παιχνίδια Little Tikes προσφέρουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας, απελευθέρωσης, αυτοσχεδιασμού και δημιουργίας μέσα και έξω από το σπίτι.

Παράλληλα, βοηθούν σημαντικά στην ανάπτυξη των αισθήσεων, αλλά και στη νοητική και κινητική εξέλιξη των παιδιών, ενώ είναι κατασκευασμένα με κύριο γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα που απαιτούν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους. 

Τα δώρα που περιλαμβάνει ο παιδότοπος:

 1. Μεγάλη μπασκέτα Little Tikes

Το ιδανικό δώρο για τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ. Η μπασκέτα Little Tikes έχει ύψος από 1,50 μ. έως 2,10 μ. (έχει 5 ρυθμιζόμενα ύψη) και περιέχει μία μικρή μπάλα. Διπλώνει για εύκολη αποθήκευση και διαθέτει ρόδες στο κάτω μέρος για εύκολη μεταφορά. Είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 3 ετών. 

Αξία: 140 ευρώ. 

2. Αναδιπλουμενο τραπέζι άμμου και νερού Little Tikes

Ένα τραπεζάκι πολλαπλών δραστηριοτήτων με δυνατότητα αναδίπλωσης για εύκολη αποθήκευση.Έχει 2 περιοχές παιχνιδιού για νερό και για άμμο και πολλά αξεσουάρ. Χωράει 22 κιλά άμμο, η οποία δεν περιέχεται.

Αξία: 150 ευρώ. 

3. Σπιτάκι εξοχής Little Tikes

Ξεχωρίζει για τον μοντέρνο σχεδιασμό, με τις τοξωτές πόρτες και το σχέδιο τούβλων στους τοίχους και τη σκεπή. Έχει δύο πόρτες και δύο παράθυρα που ανοιγοκλείνουν.
Είναι διαθέσιμο σε 3 συνδυασμούς χρωμάτων: μπεζ- κόκκινο, κόκκινο- ανθρακί, ροζ- μωβ. 

Αξία: 200 ευρώ. 

v