Κερδίστε 6 ξεχωριστά βιβλία για το καλοκαίρι από τις εκδόσεις Διόπτρα

Κερδίστε 6 ξεχωριστά βιβλία για το καλοκαίρι από τις εκδόσεις Διόπτρα

Το καλοκαίρι έφτασε και το Mama365 μαζί με τις εκδόσεις Διόπτρα σας χαρίζουν 6 ξεχωριστά βιβλία που θα σας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές! Προσοχή: Στη θέση ΣΧΟΛΙΑ της φόρμας του διαγωνισμού, θα πρέπει να συμπληρώσετε ποιο βιβλίο σας ενδιαφέρει. Αν ΔΕΝ είστε κάτοικοι Αθηνών θα πρέπει επίσης να συμπληρώσετε την πλήρη διεύθυνσή σας (οδό, αριθμό, πόλη, Τ.Κ.) καθώς κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, για να σταλεί το βιβλίο με courier. Αν είστε κάτοικοι Αθηνών, θα παραλάβετε το δώρο σας από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων στη στοά του βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα). 

Δείτε τους νικητές:

ΔΟΥΜΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑ ΕΥΘΥΜΙΑ

ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ

ΦΡΑΓΓΕΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ

 

Δείτε τα δώρα:

1. Η Κόρη των Μαργαριταριών 

Συγγραφέας: Lucinda Riley

Η ΚεΚε Ντ’ Απλειάζ ένιωθε πάντα ότι δεν ανήκε πουθενά. Μετά τον θάνατο του πατέρα της –του μυστηριώδους δισεκατομμυριούχου Πα Σαλτ που την είχε υιοθετήσει μαζί με τις πέντε αδελφές της– αποφασίζει να αναζητήσει τις ρίζες της. Πρώτος σταθμός του ταξιδιού της είναι η Ταϋλάνδη. Εκεί η ΚεΚε γνωρίζει έναν μυστηριώδη άντρα τόσο μοναχικό όσο και η ίδια, ο οποίος, όμως, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

Όταν φτάνει στον προορισμό της, αρχίζει να πιστεύει ότι τούτη η άγρια, αχανής ήπειρος της Αυστραλίας θα μπορούσε να της προσφέρει κάτι που η ίδια μέχρι τότε θεωρούσε αδύνατον: την αίσθηση ότι επιτέλους έχει βρει μια πατρίδα…

2. Μία θάλασσα αστέρια

Συγγραφέας: Kimberley Freeman

Η Άγκνες θα ρισκάρει τα πάντα προκειμένου να βρει τη μητέρα της και θα ταξιδέψει από την Αγγλία ως την Αυστραλία. Το «Μια θάλασσα αστέρια» δεν είναι μόνο ένα συγκινητικό, ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα, μια ωδή στην αγάπη, στη μητρότητα αλλά και στο θάρρος που χρειάζεται για να ανακαλύψουμε τις επιθυμίες μας.

3. Μυρωδιά από σανίδι

Συγγραφέας: Κώστας Κρομμύδας

Πρόκειται για το νέο συγκλονιστικό μυθιστόρημα του βραβευμένου Κώστα Κρομμύδα. Ο νεαρός Νικόλας μέσα από μια σειρά επεισοδιακών γεγονότων γνωρίζει τη Λυδία. Πρωταγωνιστούν σε παραστάσεις που γράφουν ιστορία στο ελληνικό θέατρο. Αγαπούν, μισούν, πονάνε, πληγώνονται παραμένοντας δέσμιοι ενός έρωτα γεννημένου στα καμαρίνια, τρεφόμενου από τη μυρωδιά του θεάτρου, από τη μυρωδιά του θεατρικού σανιδιού.

4. Ένας φιλί από τον κύριο Φιτζέραλντ

Συγγραφέας: Natasha Lester

1922. Στη Νέα Υόρκη του Υπέροχου Γκάτσμπι, του τζιν, της τζαζ και της ευημερίας, οι νεαρές γυναίκες έκοβαν κοντά τα μαλλιά τους, βάφονταν έντονα, έπιναν, κάπνιζαν και είχαν δικαίωμα ψήφου. Ανάμεσά τους, η Έβελιν Λόκχαρτ είχε αποφασίσει να γίνει γιατρός, ενάντια στους συντηρητικούς γονείς της, την ανταγωνιστική αδελφή της Βιόλα και τον καλύτερο φίλο της Τσάρλι που μια μέρα θα παντρευόταν- ενάντια σε όλα τα στερεότυπα της εποχής.

5. Άνθρωποι από στάχτη

Συγγραφέας: Πασχαλία Τραυλού

Παρίσι, 1940. Τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν πάνω από τη Γαλλία την εποχή που η Ροζαλία Σεφεριάδη αναζητά τον αγαπημένο της Ανατόλ Κοβάλσκι που έχει εξαφανιστεί. Σύντομα θα μάθει πως πίσω από την εικόνα του διάσημου μαέστρου κρύβεται ένας άνθρωπος που προσπαθεί να επουλώσει τις κρυφές πληγές του παρελθόντος... 

Ένα βιβλίο γεμάτο ανατροπές για την αυτοθυσία, την προδοσία, τον έρωτα και την παράνοια του πολέμου όπου οι πρωταγωνιστές διαλύονται σαν τη σκόνη μέσα στη δίνη της εποχής ή αναγεννιούνται απ`τη στάχτη τους.

6. Το δάκρυ της μάντισσας

Συγγραφέας: Γιώτα Γουβέλη

Η Άννα, μια νεαρή δασκάλα, διορίζεται σε ένα ορεινό χωριό της Ρούμελης στα μέσα του 19ου αιώνα. Εκεί έμελλε να συναντήσει το πεπρωμένο της. Η Γιώτα Γουβέλη αφηγείται με αριστοτεχνικό τρόπο μια θρυλική υπόθεση πάθους και φονικού, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

Μια θρυλική υπόθεση πάθους και φονικού, που ενέπνευσε ποιητές και συγγραφείς του προηγούμενου αιώνα και εκδικάστηκε στο Κακουργιοδικείο Μεσολογγίου. Η δικογραφία φυλασσόταν μέχρι το 1957 στο Εφετείο Πατρών, οπότε και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. 

*Ανακαλύψτε περισσότερα απολαυστικά βιβλία από τις εκδόσεις Διόπτρα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v