Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Μικροπόδαρος»

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Μικροπόδαρος»

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Mικροπόδαρος», το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στα Village Cinemas στο Mall ( Aνδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι) στις 12 το μεσημέρι (ώρα προσέλευσης: 11..30 π.μ.). Οι νικητές θα τις παραλάβουν από το ταμείο των Village Cinemas, όπου θα υπάρχει λίστα με τα ονόματά τους. Απαραίτητη είναι η επίδειξη της ταυτότητας.

Δείτε τους νικητές:

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΓΚΛΙΑΤΑ ΕΛΕΝΗ

ΔΗΜΟΝΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΑΤΣΟΥΦΡΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ

ΚΥΝΗΓΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ- ΕΛΕΝΗ

ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΑΝΙΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΤΖΟΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΤΣΑΠΟΓΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Λίγα λόγια για την ταινία...

Η υπόθεση

Η ταινία «Ο Μικροπόδαρος» φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ξέρουμε για τα Γέτι, όταν ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε – έναν άνθρωπο. Τα νέα για τον «Μικροπόδαρο» του φέρνουν δόξα και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του. Επίσης, αναστατώνει την κοινότητα των Γέτι για το τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο πέρα από το χιονισμένο τους χωριό, σε μια ζωηρή περιπέτεια για τη φιλία, το κουράγιο και την χαρά της ανακάλυψης.

Δείτε το trailer της ταινίας

Σκηνοθεσία: Κάρεϊ Κερκπάτρικ

Μεταγλωτισμένη και με υπότιτλους

Ημερομηνία Εξόδου: 27 Σεπτεμβρίου 2018

KAI ΣΕ 3D

Facebook Page: facebook.com/tanweergreece

Λίγα λόγια για τους χαρακτήρες...

Μίγκο

Ένας ειλικρινής και αληθινός νεαρός γέτι με μια καρδιά τόσο μεγάλη όσο τα γιγάντια μπλε πόδια του, ο Μίγκο έχει εμπιστοσύνη σε όσα τον έχουν διδάξει στο χωριό του, όπως: να κάνεις ό, τι σου λένε, χωρίς ερωτήσεις. Αλλά όταν κατά λάθος ανακαλύψει κάτι που του έχουν πει ότι δεν υπάρχει θέλει να το μάθουν όλοι! Ακόμη και αν αυτή η αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω - κάτω.

Μίτσι

Όλοι περιμένουν από την όμορφη κόρη του Λιθοφύλακα, την Μίτσι, ν’ ακολουθεί πιστά τους κανόνες. Εκείνη όμως δεν μπορεί παρά να σκέφτεται ότι υπάρχουν περισσότερα στον κόσμο απ' όσα μπορούν να δουν οι γέτις. Η Μίτσι, ανήσυχη και ανεξάρτητη, είναι περίεργη και λατρεύει τις ερωτήσεις. Η φιλοσοφία της είναι ότι "μια ζωή είναι γεμάτη από θαύματα και είναι θαυμάσια!". Η Μίτσι πιστεύει ότι οι μικροπόδαροι υπάρχουν και ελπίζει μια μέρα να δει έναν.

Πέρσι / Μικροπόδαρος

Ένας άνθρωπος, ή ένας μικροπόδαρος, ο Πέρσι αρχικά τρομοκρατείται όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο (ή, πρόσωπο με γόνατο) με τον Μίγκο, επειδή πίστευε  - όπως όλοι - ότι οι γέτις δεν υπάρχουν. Αλλά επειδή ξέρει να αναγνωρίζει μια ευκαιρία όταν εμφανίζεται στο δρόμο του, αρχίζει αμέσως να μαγνητοσκοπεί. Τώρα το μόνο που θέλει είναι –πρώτον - να παραμείνει ζωντανός και –δεύτερον- να ξεκινήσει ένα viral βίντεο που θα τον κάνει και πάλι διάσημο.

Λιθοφύλακας

Ο Λιθοφύλακας φυλά τις αρχαίες πέτρες όπου είναι γραμμένη η ιστορία και οι κανόνες του χωριού. Είναι ένα βαρύ φορτίο - κυριολεκτικά - επειδή φοράει τις πέτρες σαν μια τεράστια μαντίλα. Με τα μεγάλα καμπυλωτά κέρατα, τη μακριά λευκή γενειάδα και την επιβλητική παρουσία του, ο Λιθοφύλακας είναι ο ισχυρότερος γέτι του χωριού και κανένας δεν τολμά να τον αμφισβητήσει, ούτε εκείνον, ούτε τις πέτρες του... εκτός από τον Μίγκο.

Γκουάντζι

Ο Γκουάντζι πιστεύει στους μικροπόδαρους. Πιστεύει και σε πολλά άλλα πράγματα. Είναι ένας θεωρητικός της συνωμοσιολογίας, της παλιάς σχολής. Αυτός ο τεράστιος γέτι είναι πεπεισμένος ότι υπάρχουν παντού μυστικά, μυστηριώδεις δυνάμεις που ελέγχουν τη ζωή και σίγουρα κάτι παράξενο συμβαίνει ακριβώς κάτω από τη μύτη τους στο χωριό. Ό,τι κι αν είναι, είναι αποφασισμένος να το ανακαλύψει. Μην τον πείτε τρελό!

Ντοργκλ

Ο απλός και τρυφερός πατέρας του Μίγκο, ο Ντόργκλ, είναι το γκονγκ του χωριού. Κάθε πρωί, πέφτει με το κεφάλι σ’ ένα γιγαντιαίο γκονγκ για να ξυπνήσει το μεγάλο λαμπερό σαλιγκάρι του ουρανού που φέρνει το φως στο χωριό των γέτι. Ασφαλώς και ξεκουφαίνεται, ασφαλώς  και με τα χρόνια έχει κοντύνει, ασφαλώς και δεν έχει πια μαλλιά στο κεφάλι του, αλλά πρόκειται για μια σημαντική δουλειά και ο Ντοργκλ είναι πολύ περήφανος που την κάνει.

Κόλκα

Καθότι σπασίκλακι και πορωμένη με την επιστήμη, το αγαπημένο θέμα της Κόλκα είναι το άπιαστο, μεγαλοπρεπές πλάσμα που οι γέτις ονομάζουν Μικροπόδαρος. Ερευνά τα λιγοστά  μικροαντικείμενα που έχουν συλλεγεί κρυφά κατά τη διάρκεια των ετών - ένα σακάκι, ένα μπαστούνι του σκι, μια μπότα και ένα ρολό χαρτιού τουαλέτας - και ελπίζει να καταλάβει τελικά που χρησιμεύουν αυτά τα περίεργα πρωτόγονα αντικείμενα.

Φλιμ

Ο Φλιμ είναι μανούλα στο να ξεστομίζει αυτά που οι άλλοι δεν λένε επειδή σκέφτονται ότι θα τους θεωρήσουν αγενείς. Ωστόσο, αυτό το «ενοχλητικό» γέτι που δεν διακρίνεται για τη λεπτότητα, την ευαισθησία ή το φιλτράρισμα των παρατηρήσεών του, είναι καλοσυνάτο, σε γενικές γραμμές. Η εγωιστική φύση του Φλιμ τον κάνει ιδιαίτερα αναποφάσιστο, ειδικά όταν επιχειρεί να κάνει κάτι καλό για τους άλλους. Μέχρι τη στιγμή που αποφασίζει τι να κάνει, η στιγμή έχει περάσει προ πολλού…

Θορπ

Ο Θορπ που δεν χαρακτηρίζεται για την εξυπνάδα του, είναι ο γιος του Λιθοφύλακα και είναι γεννημένος για να ακολουθεί κανόνες. Επιδιώκοντας αδιάκοπα να κερδίσει την έγκριση του πατέρα του, ζει για να υπηρετεί τις πέτρες και θα ορκιστεί ότι ο ουρανός είναι πράσινος και ο Μικροπόδαρος είναι ένα άχρωμο γιακ αν ο μπαμπάς του το ζητήσει. Είναι εν πολλοίς ακίνδυνος, έχει ωστόσο την ικανότητα να πετά ότι του κατεβαίνει στο κεφάλι και την τάση να εμφανίζεται ακριβώς τη λάθος στιγμή, οπότε είναι καλύτερο να μένεις μακριά του.

Μπρέντα

Μια γυναίκα Μικροπόδαρη, η Μπρέντα, δεν έχει ιδέα ότι ο Μίγκο έχει πάρει τον Πέρσι στο χωριό γέτι. Εξάλλου τον έχει ψιλοβαρεθεί τον Πέρσι, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο κυνηγά συνεχώς τη φήμη και τη δόξα. Όπου και να έχει εξαφανιστεί ο Πέρσι, ελπίζει να μείνει για λίγο καιρό μόνη της στο βουνό μακριά του, καθώς πιστεύει ότι αυτό θα του κάνει καλό και ίσως να του υπενθυμίσει και τι είδους άνθρωπος ήταν…ένας άνθρωπος με ακεραιότητα. 

v