Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Στη Χώρα του Πουπωςγιατί» την Κυριακή 11/11

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Στη Χώρα του Πουπωςγιατί» την Κυριακή 11/11

Το Mama365 χαρίζει στους τυχερούς αναγνώστες 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Στη Χώρα του Πουπωςγιατί» την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 17.00 στον Κινητήρα Studio (Ερεχθείου 22, Ακρόπολη). 

Δείτε τους νικητές:

ΓΑΙΤΑΝΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 
ΖΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
 
ΜΟΥΣΤΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
 
ΤΣΑΒΑΛΑ ΑΝΝΑ

Μια παράσταση αυτοσχεδιασμού με χορό και μουσική με το όνομα «Στη Χώρα του Πουπωςγιατί» ξεκινάει από την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και απευθύνεται σε  βρέφη από 10 μηνών και παιδιά έως 7 ετών και τους συνοδούς τους.

Η Έκ-πληξη, η δράση που ξεκίνησε το 2012 με στόχο να φέρει τον χορό και το σωματικό θέατρο μέσα στα σχολεία και να βγάλει τη σχολική κοινότητα από την... πλήξη της καθημερινότητας, μεταφέρεται για 2η χρονιά μέσα στον Κινητήρα με την αυτοσχεδιαστική παράσταση Στη Χώρα του Πουπωσγιατί, μια ιδέα της Σάνιας Στριμπάκου. Με οδηγούς τρεις χορευτές και δυο μουσικούς, μικροί και μεγάλοι ταξιδεύουν υπό τους ήχους της μουσικής με τα σώματά τους σε τόπους, όπου η φαντασία συναντιέται με την τρυφερότητα και η σωματική επικοινωνία γίνεται το καλύτερο κανάλι για να μιλήσει η αγάπη. Οι χτύποι της καρδιάς και ο εσωτερικός ρυθμός, οι κινήσεις και οι εικόνες κεντρίζουν τα πού, πώς και γιατί των παιδιών και τα πού, πώς και γιατί όχι των μεγάλων, δημιουργώντας μια νέα, περιπετειώδη ιστορία.

Για μικρούς και μεγάλους θεατές που θέλουν να σηκωθούν, να κινηθούν, να πλησιάσουν τη δράση, να διαλέξουν τι θα παρακολουθήσουν και να επηρεάσουν την εξέλιξη του έργου. Γιατί κάθε φορά γεννιέται μια μοναδική Έκ-πληξη για όλους!

Συντονίζει η Σάνια Στριμπάκου

Χορευτές: Κατερίνα Γεβετζή, Τίμος Ζέχας, Ανθή Θεοφιλίδη, Χρύσα Καλλιάφα, Ευγενία Σιγαλού, Σάνια Στριμπάκου και Λία Χαμηλοθώρη (τρεις ανά παράσταση).

Μουσικοί: Κώστας Γιαξόγλου (πιάνο), Solis Barki (κρουστά), Νίκος Σιδηροκαστρίτης (κρουστά), Joe Tornabene (φλάουτο)
Κοστούμια: Κωνσταντινιά Βαφειάδου

Παραγωγή: Κινητήρας

Φωτογραφίες: Ελένη Τσιπά

Πληροφορίες

Μέρες και ώρα παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 17.00

Διάρκεια: 60 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων: 8€ ενήλικες, 5€ βρέφη και παιδιά, 20€ οικογενειακό (δυο ενήλικες, δυο παιδιά)

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210-9248328, [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκ-πληξη και τα σεμινάρια για εκπαιδευτικούς: www.kinitiras.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v