Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την μουσικοθεατρική παράσταση «Της Φύσης το Μυστικό» στις 18/11

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την μουσικοθεατρική παράσταση «Της Φύσης το Μυστικό» στις 18/11

Το Mama365 χαρίζει στους τυχερούς αναγνώστες 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Της Φύσης το Μυστικό»  την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 11 στο θέατρο Εργοτάξιον. 

Δείτε τους νικητές:

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΛΟΜΠΡΑΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΑΡΙΝΟΥ ΧΡΥΣΑ

ΛΕΜΠΙΔΑΡΑ ΕΥΗ

ΠΑΞΙΝΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης «ΔΡώΜΕΝΑ», πιστό στο ραντεβού του με τους μικρούς μας φίλους, μέσα από την τέχνη του θεάτρου, θα τους ταξιδέψει στον κόσμο της φιλίας, της συνεργασίας, της εμπιστοσύνης και της αγάπης  με την πρωτότυπη διαδραστική μουσικοθεατρική παράσταση «Της Φύσης το Μυστικό».

Οι παραστάσεις του Εργαστηρίου Δημιουργικής Έκφρασης «ΔΡώΜΕΝΑ», έχουν σταθερή φιλοσοφία και ψυχοπαιδαγωγικούς στόχους που επικεντρώνονται στη μετάδοση παιδαγωγικών μηνυμάτων και θετικών αξιών της ζωής. Εμπεριέχουν κατά κύριο λόγο το στοιχείο του παιχνιδιού και τη ζωντανή αλληλεπίδραση με τα παιδιά, που από θεατές έχουν την ευκαιρία να παίξουν ενεργό ρόλο στην παράσταση, να παράγουν λύσεις, να ενισχύσουν την  πρωτοβουλία τους και να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους.

Όλες οι παραστάσεις του Εργαστηρίου «ΔΡώΜΕΝΑ»,  είναι αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας (www.e-yliko.gr).

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου...

Η Σπαζοκεφαλίτσα, ένα έξυπνο μπαλόνι που δε σκάει με τίποτα, ταξιδεύει και γνωρίζει τη Χοροπηδηχτούλα, μία χαρούμενη λαγουδίνα που ζει στα καταπράσινα λιβάδια.

Γίνονται οι καλύτεροι φίλοι! Με τη βοήθεια των παιδιών, οργανώνουν την πιο φαντασμαγορική αποστολή διασκέδασης, όπου με τη δύναμη της συνεργασίας καταφέρνουν να λύσουν τους γρίφους της Σοφής Νεράιδας. Μαθαίνουν την πρωτότυπη μουσική των ζουζουνιών, τον αστείο χορό των λουλουδιών και σκαρφαλώνουν στα χρώματα του Ουράνιου Τόξου. 



Στόχος τους να φτάσουν με θάρρος στη Γκρι Μάγισσα Γκριμάτσα που απειλεί να εξαφανίσει τα χρώματα από τη Φύση. Θα καταφέρουν όλοι οι φίλοι να την μεταπείσουν; Τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται η μάγισσα Γκριμάτσα, για να αλλάξει γνώμη;
Μία παράσταση που μας αποκαλύπτει ότι η αγάπη, η φιλία και η αποδοχή είναι πάντα η καλύτερη λύση!

Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά. 

Οι παραστάσεις ανεβαίνουν:

·   κάθε Κυριακή 11:00 πμ από 14 Οκτωβρίου 2018 μέχρι και 16 Δεκεμβρίου 2018
στο Θέατρο Εργοτάξιον (Διογένους 1, Δάφνη) - Στάση Μετρό Άγιος Δημήτριος.

·  πρωινά καθημερινές από 16 Οκτωβρίου 2018 μέχρι 31 Μαΐου 2019 σε χώρους των σχολείων ή στο θέατρο Εργοτάξιον κατόπιν συνεννόησης.



Συντελεστές παράστασης

Σύλληψη / κείμενα / σκηνοθεσία: Στέφη Θεοδότου.

Διανομή (σε αλφαβητική σειρά):

· Στέφη Θεοδότου: Αφηγήτρια, Σοφή Νεράιδα, Μάγισσα Γκριμάτσα

· Ιωάννα Μπατή: Γιαγιά Ρηνιώ, Μπαλόνι Σπαζοκεφαλίτσα

·  Τίνα Παπακωνσταντίνου: Γάτα Σωσώ, Λαγουδίνα Χοροπηδηχτούλα

Σκηνικά: Κατερίνα Μερκούρη

Κουστούμια: Αθηνά Μηλιαρά

Καλλιτεχνική διεύθυνση

Στέφη Θεοδότου, Σκηνοθέτις, Δασκάλα Υποκριτικής Τέχνης / Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού, Κοινωνική Λειτουργός, Διευθύντρια Εργαστηρίου «ΔΡώΜΕΝΑ»

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα της κ. Στέφης Θεοδότου

Η κ. Στεφανία Θεοδότου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε Κοινωνική Λειτουργός και μετά από διετή εργασία στον τομέα της, επιμορφώθηκε στο ΑΚΜΑ με εκπαιδευτικά σεμινάρια της Συστημικής Ψυχοθεραπευτικής Προσέγγισης.
Φοίτησε επί τέσσερα χρόνια στο Θέατρο Ημέρας δίπλα στον ηθοποιό και σκηνοθέτη Λάκη Κουρετζή και απέκτησε πτυχίο Εμψυχωτή Θεατρικού Παιχνιδιού. 
Παρακολούθησε πλείστα σεμινάρια Υποκριτικής, Σκηνοθεσίας και Σωματικού Θεάτρου και συμμετείχε σε συνέδρια ως εισηγήτρια. Φοίτησε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Πράξη 7.

Από το 2008, η κ. Στεφανία Θεοδότου, συντονίζει και διευθύνει το Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης «ΔΡώΜΕΝΑ» με Εκπαιδευτικά Προγράμματα Διαδραστικής Μάθησης, Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Θεατρικού Παιχνιδιού και Θεατρικές Ομάδες Παιδιών, Εφήβων και Ενηλίκων.

Γράφει και σκηνοθετεί παραστάσεις που ανεβαίνουν κάθε χρόνο από τις ομάδες τις οποίες εμψυχώνει και τα τελευταία 4 έτη διδάσκει σε ΙΕΚ Θεατρικό Παιχνίδι.

Το Εργαστήρι «ΔΡώΜΕΝΑ» συνεργάζεται με πολλά ιδιωτικά Πρότυπα Εκπαιδευτήρια και Κολλέγια, Σχολεία, Δήμους καθώς και με άλλους Φορείς.

Από τον Απρίλιο του 2016, συντονίζει τα Θεατρικά Εργαστήρια του Δήμου Χαλανδρίου.

Από τον Σεπτέμβριο του 2017, λειτουργεί την Παιδική Σκηνή ΔΡώΜΕΝΑ και πραγματοποιεί Διαδραστικές Θεατρικές Παραστάσεις σε Παιδικούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Συλλόγους Γονέων και άλλους Φορείς σε κείμενα και σκηνοθεσία της ίδιας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v