Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Μικρή Γοργόνα» στις 17/3

Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Μικρή Γοργόνα» στις 17/3

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες ότι η παράσταση «Μικρή Γοργόνα» δεν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου λόγω τεχνικού προβλήματος. 

Οι ηθοποιοί γεμάτοι ενέργεια και κέφι με τις μοναδικές τους ερμηνείες παρασύρουν τα παιδιά να συμμετέχουν και αυτά στην πλοκή:

Όσο οι άνθρωποι θα αγαπούν, θα υποφέρουν. Τα σώματα είναι πάνω κάτω τα ίδια, η ψυχή του καθενός είναι αυτή που κάνει να διαφέρει ο ένας από τον άλλο. Εκεί, λοιπόν, που υπάρχει πραγματική αγάπη, είναι όταν εμπλέκεται απόλυτα η ψυχή.

Η μικρή γοργόνα έχει μια υπέροχη φωνή που την θαυμάζει όλος ο βυθός. Αυτό το υπέροχο χάρισμα της όμως είναι και το τίμημα για να κερδίσει την αγάπη στη ζωή της. 



Η ζωή της όπως την ήξερε πρέπει να αλλάξει προκειμένου να αποκτήσει τον αγαπημένο της πρίγκιπα. Ωστόσο ο δρόμος προς την αγάπη δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα... 
Τα εμπόδια προς την ουσιαστική ένωση με την ψυχή δεν έχουν τελειωμό και έτσι η μικρή γοργόνα σαν ένα σύμβολο καρτερικότητας και υπομονής, θα βρει τη λύση προς την αιώνια και αληθινή αγάπη!



Η «Μικρή Γοργόνα» γράφτηκε από τον παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και είναι βασισμένο σ' έναν παλιό σκανδιναβικό θρύλο. Με την σκηνοθετική πινελιά του Απόστολου Ψαρρού, θα «βυθιστούμε» στο απέραντο γαλάζιο και θα νιώσουμε τη μεγάλη αγάπη που ένωσε δύο τόσο διαφορετικά πλάσματα, τη Μικρή Γοργόνα και τον γοητευτικό Πρίγκιπα που έκλεψε την καρδιά της!

Ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν έλεγε ότι: «τα παραμύθια γράφονται για να κοιμούνται τα παιδιά και για να ξυπνάνε οι ενήλικες»...



Συντελεστές

Συγγραφέας: Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Σκηνοθεσία: Αποστόλης Ψαρρός.

Κουστούμια/σκηνικά αντικείμενα: Σοφία Λεγάτου.

Ερμηνεύουν: Μαρία Γκιώνη, Ειρήνη Ιωάννου, Ιορδάνης Κασάπογλου.

Μουσική: Evi Evan.

Πληροφορίες παράστασης

Από την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 18.00 και κάθε Κυριακή στη νέα Παιδική Θεατρική Σκηνή για τους μικρούς φίλους του θεάτρου του «ΠΟΛΙΣ in Art».

Η «Μικρή γοργόνα» προτείνεται στον ιστότοπο του Υπουργείου Παιδείας στη σελίδα e-yliko. 

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 8 ευρώ. Η προπώληση μέσω viva κοστίζει 6 ευρώ. 

ΠΟΛΙΣ in ArtΜαρίνου Αντύπα 62-66, Τ.Κ. 14121 Ηράκλειο Αττικής. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Facebook

Τηλέφωνο: 210 8000009 - 210 2770181.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v