Κερδίστε 5 ξεχωριστά βιβλία από τις εκδόσεις Άγκυρα

Κερδίστε 5 ξεχωριστά βιβλία από τις εκδόσεις Άγκυρα

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε βιβλία από τις εκδόσεις Άγκυρα. Προσοχή: στη θέση «Σχόλια» της φόρμας διαγωνισμού θα πρέπει να συμπληρώσετε για ποιο βιβλίο ενδιάφερεστε και την πλήρη διεύθυνσή σας (οδό, αριθμό, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα) καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να σας αποσταλεί το δώρο μέσω κούριερ. 

Δείτε τους νικητές:

ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΠΙΘΑ ΒΑΣΩ

ΝΤΑΜΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΤΣΑΝΤΟΥΛΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Ο γίγαντας που εξαφάνισε τους αριθμούς

Τι σχέση μπορεί να έχουν μια νεράιδα, ένας νάνος και ένας γίγαντας με τα Μαθηματικά; Τι θα συνέβαινε, άραγε, αν για μια μέρα εξαφανίζονταν όλοι οι αριθμοί από τη μικρή Πολιτεία των ανθρώπων; Μια περιπέτεια με χιούμορ και ανατροπές που θα κάνει τους μικρούς αναγνώστες  να δουν τα Μαθηματικά «με άλλο μάτι» αλλά και να πιστέψουν στις δυνατότητες και τα ταλέντα τους, όποια κι αν είναι αυτά!

Για παιδιά από 5 έως 8 ετών. 

Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι

Πρόκειται για ένα παραμύθι, που άλλοτε έμμεσα και άλλοτε άμεσα, κάνει αναφορά σε βασικές αρχές της ζωής μας και καταφέρνει να δημιουργήσει τα ερεθίσματα εκείνα που θα οδηγήσουν τα παιδιά στην εξερεύνηση, ανακάλυψη, κατανόηση και τελικώς στη μάθηση. Η «Χιονονιφάδα που αγάπησε το Καλοκαίρι» φιλοξενεί μια μαγική διαδρομή στον κύκλο της ζωής. Είναι ένας ύμνος στο σεβασμό προς τους άλλους και προς τη φύση που τόσο την έχουμε ανάγκη. Μας θυμίζει πόσο εύκολα μπορούμε να παγιδευτούμε στις ίδιες μας τις επιθυμίες αλλά και στις προσδοκίες των άλλων. Μας φέρνει αντιμέτωπους με τον φόβο της απώλειας και μας συμφιλιώνει με όσα δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Τελικά, μας χαρίζει την αρετή της προσαρμοστικότητας και τον θρίαμβο της ελευθερίας…

Για παιδιά από 6 ετών. 

Ιστορίες για Καλή Νύχτα

Το βιβλίο «Ιστορίες για Καλή Νύχτα» προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο για ν' ανακαλύψουν τα παιδιά τον εαυτό τους και τη δημιουργικότητά τους μέσα από εύκολες και διασκεδαστικές διαδικασίες διαλεκτικής σκέψης. Εκτός από το να ηρεμεί τις αγωνίες τους, το «Ιστορίες για Καλή Νύχτα» γαλουχεί και ενισχύει τον φυσικό δεσμό οικειότητας ανάμεσα στο γονιό και στο παιδί.

Αυτό το βιβλίο, προορισµένο να χρησιµοποιηθεί από γονείς για όλα τα παιδιά µεταξύ 4 και 8 ετών, είναι µια συλλογή από 20 αφηγήσεις διαλεκτικής σκέψης. ∆ιαβάζοντας τις ιστορίες δυνατά, οδηγούµε το παιδί σε υπέροχες περιπέτειες που εξάπτουν τη φαντασία του. Η κάθε ιστορία ξεκινάει µε το παιδί να παίρνει το µαγικό του φαναράκι και να περπατάει στο Μαγεµένο Μονοπάτι... για να ανακαλύψει στη συνέχεια έναν ολόκληρο καινούριο κόσµο φαντασίας. Ενθαρρύνοντας το παιδί να περιγράψει και να εµβαθύνει στις εικόνες που βλέπει, και στη συνέχεια να διαδράσει µε την ιστορία ενώ αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη, ο γονιός οδηγεί το παιδί στο δρόµο της διαλεκτικής σκέψης – και το βοηθάει να βουτήξει στην απεριόριστη δηµιουργικότητα και εσωτερική ηρεµία του.

Για παιδιά από 4 ετών. 

Σ' ευχαριστώ γιαγιά

Η μικρή Βαλέρια ρωτά τη γιαγιά της για πράγματα που την ανησυχούν καθώς περπατούν στον πανέμορφο, γεμάτο χρώματα κήπο τους. Εκείνη τότε της μιλά για την πραγματική αγάπη των δικών μας ανθρώπων, για όσα μας προσφέρει η φύση και πρέπει να τα εκτιμούμε σωστά, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να τρεφόμαστε υγιεινά.

Για παιδιά από 5 ετών. 

Η καινούρια στολή του αυτοκράτορα

Κάποτε ζούσε ένας αυτοκράτορας που τον ένοιαζε μόνο να φοράει καινούριες στολές. Κάποια στιγμή ήρθαν στη μεγάλη πολιτεία δύο απατεώνες που έλεγαν ότι ήταν υφαντές και ότι μπορούσαν να υφάνουν το πιο όμορφο ύφασμα που θα είχε τη μαγική ιδιότητα να είναι αόρατο σε οποιονδήποτε δεν ήταν άξιος για το επάγγελμά του ή κουτός. Ο αυτοκράτορας το έμαθε και θέλησε αμέσως να του ράψουν μία καινούρια στολή από αυτό το ύφασμα. Στη συνέχεια όμως όλοι θα εκπλαγούν από την αλήθεια...

Για παιδιά από 3 ετών. 

v