Κερδίστε 2 θεραπείες προσώπου και σώματος από το Ινστιτούτο Αισθητικής της Μαρίας Αργείτου

Κερδίστε 2 θεραπείες προσώπου και σώματος από το Ινστιτούτο Αισθητικής της Μαρίας Αργείτου

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και γίνετε μία από τις 2 τυχερές νικήτριες που θα κερδίσουν 1 θεραπεία προσώπου και 1 peeling σώματος, δώρα συνολικής αξίας 220 ευρώ, από το Ινστιτούτο Αισθητικής της Μαρίας Αργείτου. 

Δείτε τις νικήτριες:

ΦΑΣΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ: peeling σώματος

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ: καθαρισμός προσώπου

 



 

Το Ινστιτούτο Αισθητικής της Μαρίας Αργείτου είναι ο χώρος όπου η γυναίκα μπορεί να αφεθεί με απόλυτη εμπιστοσύνη και ασφάλεια, γνωρίζοντας πως θα ανανεωθεί ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Η Μαρία Αργείτου, με εμπειρία 40 χρόνων στον χώρο, επιμένει να προτείνει μόνο όσα η κάθε επιδερμίδα έχει πραγματικά ανάγκη. Επιμένει στη σωστή περιποίηση, από την εφηβική κιόλας ηλικία, και αναζητά τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα κορυφαίων οίκων, γεγονός που συνιστά μη-επεμβατική τη στάση της απέναντι στην επιδερμίδα κάθε γυναίκας ή εφήβου που θα την εμπιστευτεί. 

Αντιμετωπίζει την κάθε περίπτωση με σοβαρότητα, προσήλωση και το ίδιο ενδιαφέρον για να καταλήξει σε εξατομικευμένη αντιμετώπιση, πάντα μετά από σκέψη και συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο, χαρίζοντας όλη της την εμπειρία με τον πιο προσεγμένο τρόπο.

Στο πλευρό της βρίσκονται εξειδικευμένες αισθητικοί που ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της και παρέχουν τις πιο εξελιγμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, από εταιρείες πρωτοπόρες στο είδος τους.

Ωστόσο, το σημαντικό πλεονέκτημα της φιλοσοφίας της Μαρίας Αργείτου είναι ο σεβασμός στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ανθρώπου που περνά την πόρτα του Ινστιτούτου Αισθητικής, στο οποίο κάθε γυναίκα αφήνεται άφοβα τόσο στα χέρια της όσο και στην ομάδας της – γνωρίζοντας ότι τίποτα περιττό δεν θα προστεθεί στη μοναδική κούρα ομορφιάς της.

Τα επαναστατικά μηχανήματα, τα κορυφαία προϊόντα – πρωταγωνιστές – που μπορείτε να προμηθευτείτε για τη συνέχεια της θεραπείας στο σπίτι σας – καθώς και οι προσωπικές συμβουλές κάνουν κάθε επίσκεψη να μοιάζει σαν ένα δώρο προς τον εαυτό σας.

Τα δώρα που προσφέρονται στις τυχερές αναγνώστριες είναι αξίας 220 ευρώ και αφορούν θεραπείες προσώπου και σώματος. Συγκεκριμένα:

  • Μια τυχερή θα κερδίσει έναν καθαρισμό προσώπου, 
  • Μια τυχερή θα κερδίσει ένα peeling σώματος.

Σημειώνεται ότι τα ραντεβού με το Ινστιτούτο Αισθητικής της Μαρίας Αργείτου θα κλείνονται κατόπιν διαθεσιμότητας.

 

v