Κερδίστε 5 Kidom Family Pass για το Halloween στο Allou! Fun Park από τις 5/10 έως τις 3/11

Κερδίστε 5 Kidom Family Pass για το Halloween στο Allou! Fun Park από τις 5/10 έως τις 3/11

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε 5  Kidom Family Pass των δύο παιδιών και γιορτάστε το Halloween στο Kidom Allou! Fun Park.

Οι 5 τυχερές οικογένειες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Kidom Family Pass όποια μέρα επιθυμούν από τις 5/10 έως τις 3/11.

Θα τα παραλάβουν από την reception του AllouFun Park, όπου θα υπάρχει λίστα με τα ονόματά τους. Απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, στα γραφεία του mama365.gr και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email. 

Το Kidom του Allou! Fun Park υποδέχεται το Halloween και τη φοβερή Kidoφρουλα!

Η Kidoφρούλα είναι μια μικρή γλυκιά μάγισσα που επισκέπτεται το Kidom στο Halloween για να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους μικρούς μας φίλους.  Ζει στο 3ο σύννεφο δεξιά πάνω από τον παραμυθένιο κόσμο του πάρκου.  Είναι αόρατη κανονικά αλλά εμφανίζεται την περίοδο του Halloween και υπόσχεται μοναδικές στιγμές διασκέδασης!


Κάθε Σαββατοκύριακο, από 5 Οκτωβρίου, η Kidoφρούλα υποδέχεται τους φίλους της στο υπέροχο Kidoφρουλοσπιτάκι της στο Kidom και μοιράζεται μαζί τους όλα της μυστικά! Ανακατεύει το καζάνι της λέγοντας το μαγικό της ξόρκι και μαζί με τα παιδιά ετοιμάζει το αγαπημένο της kidoφρουλοφίλτρο!  

Και φυσικά, όσα παιδιά την επισκεφθούν θα πάρουν δώρο την αγαπημένη της μυστική συνταγή. 


Αλλά το Halloween στο Kidom δεν τελειώνει εδώ! Οι βοηθοί της Kidoφρούλας υποδέχονται όλα τα παιδιά με γλυκίσματα σε μια απόλυτα Halloween ατμόσφαιρα, ενώ μαζί ετοιμάζουν τις πιο υπέροχες Halloween κατασκευές


Η Kidoφρούλα θα ανακατεύει το καζάνι της έως τις 03 Νοεμβρίου… 

Προλάβετε να την επισκεφθείτε και πάρτε μέρος στον πιο Άμπρα Κατάμπρα διαγωνισμό με δώρο 10 FULL Ασφαλιστικά προγράμματα από την Εθνική Ασφαλιστική

Μην ξεχνάτε ότι η είσοδος στο Kidom είναι ελεύθερη ώστε όλα τα παιδιά να έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την υπέροχη Kidoφρούλα!


Φυσικά στο Kidom σας περιμένουν όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών: ο παιδότοπος του Kidom Fouskes, με τα τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πιο ψηλό πύργο Youpi Tower και πολλά- πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών

Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

  • Η είσοδος στο Kidom είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες
  • Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 17:00 – 22:30
Σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες: 10:00 – 23:00
v