5 τύποι ανδρών ιδανικοί για ραντεβού αλλά όχι για γάμο

5 τύποι ανδρών ιδανικοί για ραντεβού αλλά όχι για γάμο

Όλοι οι άνδρες δεν είναι ίδιοι. Και σίγουρα δεν κάνουν όλοι για γάμο. Μερικές φορές όμως, όταν ερωτευόμαστε αυτές οι... λεπτομέρειες τείνουν να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία. Αν πάντως ψάχνετε για κάτι σοβαρό που να έχει παραμυθένιο happy end, καλό θα ήταν να διατηρείτε τη ψυχραιμία και την νηφαλιότητά σας. Υπάρχουν 5 τύποι ανδρών με τους οποίος θα ήταν ωραίο να συνδεθείτε ερωτικά, αλλά που τελικά δεν αποτελούν καθόλου καλή περίπτωση για να σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον σας μαζί τους.

Εκείνος που φοβάται τη δέσμευση

Είναι ο άνδρας που μέχρι τώρα απέφευγε τη δέσμευση όπως ο... διάολος το λιβάνι. Μόλις όμως κάνατε σχέση όλα φάνηκαν να αλλάζουν. Φάνηκε προς στιγμή πως εσείς θα τον βάλετε στο σωστό δρόμο. Λάθος! Μπορεί τώρα να δίνει την εικόνα πως είναι δεσμευμένος μόνο μαζί σας, σύμφωνα με τον νόμο των πιθανοτήτων όμως σύντομα θα επιστρέψει στο παλιό, γνώριμο προφίλ του. Ο άνδρας που δε θέλει να δεσμευτεί ακολουθεί μια συμπεριφορά που πηγάζει από βαθύτερα ένστικτα και συνήθως από προσωπικές ανασφάλειες. Είναι δύσκολο αυτό το πρότυπο να σπάσει (χωρίς βέβαια να λέμε πως δεν υπάρχουν εξαιρέσεις) και συνήθως μόλις χάσει τον ενθουσιασμό του ή μόλις αρχίσουν τα δύσκολα θα στρίψει στην επόμενη γωνία. Στην περίπτωση αυτή εσείς θα μπείτε σε μια διαδικασία να προσπαθείτε διαρκώς, με αποτέλεσμα να εξουθενωθείτε. Αυτή η κατάσταση σίγουρα δεν αποτελεί στέρεη βάση για γάμο.

Ο ευαίσθητος τύπος

Σας εντυπωσιάζει αρχικά γιατί βλέπετε έναν άνδρα που είναι εξοικειωμένος με τη θηλυκή του πλευρά. Είναι, δηλαδή ευαίσθητος και έχει ίσως αναπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ. Σύντομα όμως καταλαβαίνετε πως του λείπει ένα βασικό κομμάτι... δε ξέρει να επικοινωνεί, να μιλάει με ηρεμία όταν κάτι τον απασχολεί, να συζητάει όταν κάτι τον ενοχλεί. Η παθητικο-επιθετική συμπεριφορά του γίνεται γρήγορα κανόνας στη σχέση, πράγμα που οδηγεί στη συνέχεια σε συμπεριφορές φόβου, ενοχής, θυματοποιημένης στάσης. Μην αυταπατάστε! Ο άνδρας που προτιμά να εγκλωβίζεται στο ευαίσθητο πρόσωπό του για να καλύψει τα δικά του κενά, προβάλλοντάς τα στη σύντροφό του, σε καμιά περίπτωση δεν κάνει για σύζυγος.

Αυτός που τους ξέρει όλους

Είναι ο άνδρας που έχει γνωριμίες σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεστε. Είναι εκείνος που γνωρίζει τον πορτιέρη στο club, τον σερβιτόρο στο εστιατόριο που πάντα θέλατε να πάτε ή τον υπάλληλο στο γωνιακό μαγαζί. "Καλό είναι αυτό", θα σκεφτείτε. Μη σας παραπλανά η υπερβολική κοινωνικότητά του. Αυτός ο άνδρας θα είναι συνέχεια στο τηλέφωνο, θα τσεκάρει τα email του και θα προσπαθεί να είναι σε επικοινωνία συνέχεια με πολύ κόσμο. Είναι άλλο να είσαι κοινωνικός και άλλο να προσπαθείς να ικανοποιήσεις τους πάντες και να γίνεσαι ψυχαναγκαστικός με ένα συνεχόμενα διευρυμένο δίκτυο γνωριμιών. Πολύ γρήγορα δε θα διαθέτει καθόλου χρόνο για εσάς και τη σχέση σας. Θα μπείτε σε δεύτερη μοίρα και η λέξη "μέλλον" θα διαγραφεί μια και καλή.

Ο -φαινομενικά- πρίγκιπας

Είναι εκείνος που έχει τόσο καλή εμφάνιση, που όλες οι φίλες σας θέλουν να τον κλέψουν. Νομίζετε ότι χτυπήσατε φλέβα χρυσού. Είναι όμως αλήθεια αυτός ο άνδρας που θα σας κάνει ευτυχισμένες; Μπορεί τώρα να τον κοιτάτε και να αισθάνεστε ένα κάποιο δέος, ωστόσο η εμφάνιση σε κάποια χρόνια θα αλλάξει και δυστυχώς μόνο προς το χειρότερο. Υπάρχουν πράγματα πίσω από τους κοιλιακούς και τα μπλε του μάτια που εκτιμάτε και με τα οποία πραγματικά συνδέεστε; Δείτε πίσω από την εμφάνιση και κρίνετε τις προτεραιότητες του γάμου. 

Ο νεότερος άνδρας που σας θαυμάζει

Μπορεί να συμβεί να συναντήσετε κάποια στιγμή στη ζωή σας έναν άνδρα μικρότερο από εσάς που θα σας απογειώσει την αυτοπεποίθηση. Αυτός ο άνδρας θα είναι ειλικρινής και πολύ τρυφερός μαζί σας, θα είναι έτοιμος να σας δώσει όλη την αγάπη και το θαυμασμό του και θα επιθυμεί να δεσμευτεί άμεσα μαζί σας. Ακούγεται τέλειο αλλά δεν είναι. Σύντομα θα βγουν στην επιφάνεια τα δικά σας συναισθήματα που θα ωχριούν μπροστά στα δικά του και τότε εκείνος θα ξεβράσει πάνω σας όλη την πίκρα και την απογοήτευσή του. Αυτή η σχέση είναι υπέροχη για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όσο εγωιστικό και αν αυτό μπορεί να ακούγεται, ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v