Γκρι: Πώς θα φορέσετε καλύτερα το trend του φθινοπώρου

Γκρι: Πώς θα φορέσετε καλύτερα το trend του φθινοπώρου

Το γκρι χρώμα είναι φετίχ στη φετινή γυναικεία γκαρνταρόμπα. Παλτό, ζακέτες, παντελόνια, φορέματα ή απλά διάφορα αξεσουάρ υποκλίνονται στη γοητεία του και κάνουν τη διαφορά. Αν δεν είστε σίγουρες πώς να συνδυάσετε το γκρι χρώμα, τότε ανακαλύψτε τις δικές μας μοναδικές επιλογές για αυτό το φθινόπωρο.

Ανδρόγυνο look, Mango

Ένα look που μπορεί να μην "πηγαίνει" σε όλες τις γυναίκες, ωστόσο μπορεί πραγματικά να σας κάνει να ξεχωρίσετε. Ένα μακρύ μάλλινο ριγέ γκρι σακάκι σεταρισμένο με γκρι παντελόνι και λευκό τοπ. Τα παπούτσια μπορεί να είναι oxford ή loafers (όχι γκρι!) και να ταιριάξουν ιδανικά σε ένα σύνολο για ώρες γραφείου. 

Τιμή: παλτό 99,99 ευρώ – παντελόνι 29,99 ευρώ

Μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Mango

Ρετρό φόρεμα, Zara

Ένα υπέροχο γκρι midi φόρεμα σε ρετρό ύφος που πραγματικά αποθεώνει την τάση του γκρι. Τα δερμάτινα γκρι ankle boots τονίζουν ακόμα περισσότερο το στυλ, που είναι εξαιρετικά αφαιρετικό χωρίς να εμπλουτίζεται με περιττά αξεσουάρ. Φοβερή πρόταση για μια βραδινή εμφάνιση (τονίστε απλά το μακιγιάζ σε χείλη και μάτια!). 

Τιμή: φόρεμα 99,99 ευρώ – ankle boots 79,95 ευρώ

Μπορείτε να τα αγοράσετε από τα καταστήματα Zara. 

Πουλόβερ με στάμπα, Bershka

Μια αρκετά κοριτσίστικη αλλά και σέξι εμφάνιση που συνδυάζει ένα λεπτό γκρι πουλοβεράκι (με στάμπα μια νεκροκεφαλή) με μια μίνι μαύρη φούστα και γκρι μακριές κάλτσες. Τα αξεσουάρ μπορούν επίσης να παραλειφθούν, μιας και θα φορτώσουν υπερβολικά το σύνολο, ενώ ένα ζευγάρι oxfords θα δέσουν την εικόνα. 

Τιμή: πουλόβερ 19,99 ευρώ - μακριές κάλτσες 5,99 ευρώ

Μπορείτε να τα αγοράσετε στα καταστήματα Bershka. 

Σύνολο για γραφείο, Η&Μ

Ένα γκρι outfit για το γραφείο σε κλασική γραμμή. Κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα με τον τρόπο που δένει στο σώμα και ταιριάζει εύκολα με πιο εκκεντρικά αξεσουάρ για να τονίσει το σύνολο. Μπορείτε να φορέσετε ένα κόσμημα στο λαιμό, να συνδυάσετε με κάποιο φουλάρι, να προσθέσετε μια ζώνη ή δώσετε έμφαση στα παπούτσια. 

Τιμή: σακάκι 39,95 ευρώ

Μπορείτε να τα αγοράσετε στα καταστήματα H&M.

Φαρδύ πουλόβερ, Pull n Bear

Ένα γκρι πουλόβερ είναι must για αυτό το φθινόπωρο! Συνδυάστε το με τζιν παντελόνι ή με τζιν shorts (και καλσόν αν έχει κρύο) ή ακόμα και με μια μαύρη φούστα σε ίσια γραμμή. Μπορείτε να το τονίσετε ακόμα περισσότερο με μεγάλα ασημένια αξεσουάρ, ενώ ένα ζευγάρι μποτίνια θα το κάνουν την τελευταία λέξη της μόδας. 

Τιμή: πουλόβερ 15,99 ευρώ

Μπορείτε να τα αγοράσετε από τα καταστήματα Pull n Bear. 

Trendy φόρεμα, Topshop

Ένα υπέροχο γκρι φόρεμα μέχρι το γόνατο και με λεπτομέρεια διαφάνειας πάνω από το μπούστο. Αν το συνδυάσετε με μια μαύρη ζώνη ή αν βάλετε απλά ένα ζευγάρι χρωματιστές γόβες ή αν το γεμίσετε με πολλά κοσμήματα (όχι όλα μαζί!) θα αποκτήσει άλλο στυλ και θα απογειώσει την τάση του γκρι για τη φετινή σεζόν.

Τιμή: φόρεμα 25 ευρώ

Μπορείτε να τα αγοράσετε στα καταστήματα Topshop.

Ψηλόμεση φούστα, Asos

Μια ιδιαίτερα κομψή πρόταση για το φθινόπωρο. Μια φούστα σε Α γραμμή μέχρι το γόνατο συνδυασμένη με μαύρη ζιβάγκο και ένα ζευγάρι γόβες ή πέδιλα. Ταιριάζει για το γραφείο, για βόλτα στα μαγαζιά, ακόμα και για βραδινή έξοδο, αν έχετε μαζί σας ένα clutch και οπωσδήποτε έντονο eyeliner και κόκκινο κραγιόν. 

Τιμή: φούστα 67,39 ευρώ

Μπορείτε τα τα αγοράσετε online στα Asos. 

To πιο hot αξεσουάρ για φέτος! Γκρι σκουφάκι, River Island

Φέτος το γκρι μπαίνει παντού και αυτό δεν εξαιρεί σε καμιά περίπτωση τα αξεσουάρ. Ένα γκρι σκουφάκι είναι ιδανικό για να το φορέσετε μέσα στη μέρα, ακόμα και με ένα μαύρο φόρεμα ή με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Διαφορετικά μείνετε σε μια πιο κλασική εμφάνιση με τζιν παντελόνι, πουλόβερ ή πουκάμισο και μποτάκια. 

Τιμή: 18 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε στα καταστήματα River Island

v