Χειμωνιάτικα αξεσουάρ: Tα πιο στιλάτα σκουφάκια και κασκόλ της αγοράς!

Χειμωνιάτικα αξεσουάρ: Tα πιο στιλάτα σκουφάκια και κασκόλ της αγοράς!

Απολαμβάνουμε τον χειμώνα με στυλ και ενδυματολογική άποψη και τα αξεσουάρ έρχονται να ενισχύσουν τις εμφανίσεις μας με τον πιο δυναμικό τρόπο. Διαλέξτε ανάμεσα σε υπέροχα κασκόλ, γάντια, φουλάρια και σκούφους για να ζεσταθείτε χωρίς να χάσετε στιγμή τη γοητεία σας.

Ασπρόμαυρα γάντια, Zara

Υπέροχα γάντια για όμορφη εμφάνιση σε business ραντεβού ή για μια στιλάτη βραδινή εκδήλωση. Συνδυάστε τα με pencil φούστα και πουλόβερ ή λευκό πουκάμισο για σούπερ κομψό σύνολο.

Tιμή: 17,95 ευρώ
Μπορείτε να τα αγοράσετε από τα καταστήματα Zara.

Αnimal print φουλάρι, Mango

Φουλάρι σε animal print για πιο ζεστή βραδινή εμφάνιση. Ταιριάξτε το με ένα καλό σακάκι και πουκάμισο, ή ακόμα με ένα πιο εκκεντρικό φόρεμα και ankle boots. 

Tιμή: 29,99 ευρώ
Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Mango.

Ροζ σκούφος, Pull & Bear

Παιχνιδιάρικο ροζ πλεχτό σκουφί, που φοριέται μέσα στη μέρα σε άπειρους συνδυασμούς. Με ένα τζιν παντελόνι, γούνινα μποτίνια και μια μεγάλη τσάντα δημιουργεί ιδανικό χειμωνιάτικο σύνολο. 

Tιμή: 9,99 ευρώ
Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Pull & Bear.

Πλεχτό κασκόλ και σκούφος, H&M

Πολύ όμορφο κασκόλ και σκούφος σε σομόν χρώμα, που ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις. Συνδυάστε τα με μια χαριτωμένη φούστα και μποτίνια, ενώ παίξτε και με την απόχρωση του καλσόν. 

Tιμή: 14,95 ευρώ
Μπορείτε να τα αγοράσετε από τα καταστήματα H&M.

Καρό κασκόλ, Topshop


Χαριτωμένο κασκόλ για να σφραγίσετε το ντύσιμό σας μέσα στη μέρα. Με ένα τζιν παντελόνι και ένα πουλόβερ αποθεώνει το casual look και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Tιμή: 18 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε online από τo κατάστημα Topshop.

Γούνινα γάντια, Bershka

Μαύρα γάντια με γούνινο τελείωμα που τα κάνει πιο όμορφα και σέξι. Ταιριάζουν τέλεια με μαύρο ή γκρι παλτό και μποτίνια, προκειμένου να ξεχωρίσετε σε μια βραδινή έξοδο. 

Tιμή: 12,99 ευρώ
Μπορείτε να τα αγοράσετε από τα καταστήματα Bershka.

v