Η «πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου» κάνει το μίσος κίνητρο: Δείτε το βίντεο!

Η «πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου» κάνει το μίσος κίνητρο: Δείτε το βίντεο!

Η Lizzie Velasquez είναι μία από τους τρεις ανθρώπους στον πλανήτη που γεννήθηκαν με το εξαιρετικά σπάνιο σύνδρομο Neonatal Progeroid Syndrome, εξαιτίας του οποίου, μεταξύ άλλων δυσμορφιών, της είναι αδύνατο να πάρει βάρος, ενώ της έχει προκληθεί τύφλωση στο δεξί μάτι. Παρά την αποκρουστική εμφάνιση, ωστόσο, η Lizzie στα 25 της χρόνια έχει καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σημασία της ομορφιάς και να επιτύχει τους περισσότερους στόχους της, παρά την τεράστια κοινωνική κατακραυγή που έχει δεχτεί.

Η Lizzie, πτυχιούχος σήμερα στον τομέα της Επικοινωνίας, συγγραφέας τριών βιβλίων και Motivational Speaker (Ομιλήτρια Παρακίνησης), μίλησε πρόσφατα σε εκδήλωση του οργανισμού TEDx προκαλώντας στο κοινό δάκρυα συγκίνησης. Είπε πώς ένιωσε όταν, ως μαθήτρια Λυκείου, ανακάλυψε ένα βίντεο για αυτήν με σχόλια μίσους όπως «πάρε ένα όπλο και αυτοκτόνησε», «μη βγαίνεις έξω και τρομάζεις τον κόσμο» και πώς κατάφερε να μετατρέψει όλα αυτά τα σχόλια σε «σκάλα» που την οδήγησε στην προσωπική επιτυχία.

Η Lizzie κατάφερε να μετατρέψει το μίσος σε κίνητρο και, με την πολύτιμη βοήθεια των γονιών της, μπόρεσε να αναλάβει τα ηνία της ζωής της και να διεκδικήσει τα θέλω της. Όπως χαρακτηριστικά λέει «Είχα μία πραγματικά δύσκολη ζωή, αλλά δεν πειράζει. Θα αφήσω τους στόχους και τις επιτυχίες μου να με προσδιορίσουν, όχι την εξωτερική μου εμφάνιση.»

Η ομιλία της καταλήγει με το εξής ερώτημα προς το κοινό: Εσάς τι σας προσδιορίζει; Οι φίλοι; Η οικογένεια; Εκεί βρίσκεται η ευτυχία του καθενός.

Δείτε την εκπληκτική ομιλία:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v