Sex toys: Ό,τι πιο καινούργιο κυκλοφορεί στην αγορά!

Sex toys: Ό,τι πιο καινούργιο κυκλοφορεί στην αγορά!

Είτε αναζητάτε ένα δώρο που θα ξετρελάνει τον σύντροφό σας είτε απλά ψάχνετε τρόπους για να... ανάψετε τα αίματα στην κρεβατοκάμαρα, σας έχουμε την πιο εκκεντρική ιδέα: Πρωτότυπα, «νέας γενιάς» sex toys που υπόσχονται να κορυφώσουν την σεξουαλική εμπειρία! Δείτε τι κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά και... βγάλτε έξω την πιστωτική.

Συσκευή δόνησης-μασάζ Jimmy Jane: Hello Touch

Κάτι τέτοιο μάλλον δεν έχετε ξαναδεί. Πρόκειται για ένα... παιχνίδι για τα δάχτυλα. Η συσκευή είναι πολύ ελαφριά και αποτελείται από δύο δονούμενους δακτύλιους που εφαρμόζουν στα ακροδάχτυλα, οι οποίοι ενώνονται με ένα περικάρπιο, ενώ συνοδεύεται και από ένα ζευγάρι ακουστικά –για τις πιο... μοναχικές στιγμές. Το παιχνίδι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες και είναι προτιμότερο να τοποθετείται σε νευρικές απολήξεις του σώματος.

Μάθετε περισσότερα και αγοράστε το online από εδώ.
Τιμή: 65 δολάρια.

Φετιχιστικό σετ Lelo: Dare Me Kit

Το σετ αποτελείται από χάντρες, κορδέλες για να δένουν τα χέρια και μαστίγιο και απευθύνεται σε ζευγάρια που έχουν πολλές φαντασιώσεις στα... σκαριά! Οι «χρήστες» του λένε ότι είναι ιδανικό για προκαταρκτικά παιχνίδια. Προσφέρεται σε συσκευασία πολυτελείας.

Μάθετε περισσότερα και αγοράστε το online από εδώ.
Τιμή: 99 ευρώ.

Δονητής We Vibe Touch

Οι κριτικές λένε ότι αποτελεί τον πιο ισχυρό δονητή τελευταίας τεχνολογίας, καθώς συνδυάζει ιδιαίτερα απαλή αίσθηση, χάρη στην μαλακή σιλικόνη από την οποία περιβάλλεται, τέλεια εφαρμογή και όση ακριβώς δόνηση μπορεί να χρειάζεται η γυναίκα. Οι άνδρες, μάλιστα, που το εφάρμοσαν στην σύντροφό τους λένε ότι εξεπλάγησαν από την επίδραση που είχε πάνω της, αλλά και στη σεξουαλική πράξη γενικότερα.

Μάθετε περισσότερα εδώ και αγοράστε το online από το Amazon.
Τιμή: 59,99 δολάρια (αν το αγοράσετε από το Amazon).

Συσκευή δόνησης-μασάζ Lelo: Ida

Πρόκειται για μία high-tech συσκευή που συνδυάζει δόνηση και μασάζ και απευθύνεται περισσότερο σε ζευγάρια. Διαθέτει τηλεχειριστήριο, ώστε να μπορεί ο ένας από τους δύο συντρόφους να ελέγχει την ένταση και τον περιστροφικό ρυθμό, ενώ δίνει απεριόριστες δυνατότητες χρήσης.

Μάθετε περισσότερα και αγοράστε το online από εδώ.
Τιμή: 199 δολάρια.

Σετ λιπαντικών K-Y Brand Yours + Mine

Αυτό το σετ λιπαντικών απευθύνεται στον άνδρα και τη γυναίκα που θέλουν να αυξήσουν την ερωτική τους διέγερση πριν ακόμα ξεκινήσουν τα παιχνίδια. Μία μόνο σταγόνα στις επίμαχες περιοχές αρκεί για να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος και να κορυφώσει τις αισθήσεις.

Μάθετε περισσότερα και αγοράστε το online από εδώ.
Τιμή: 17 δολάρια.

Δακτύλιος Je Joue Mio

Δακτύλιο πέους έχετε ξαναδεί. Ο συγκεκριμένος, όμως, θεωρείται από όσους τον έχουν δοκιμάσει πολύ πιο «αναπαυτικός» και μαλακός, χάρη στην απαλή σιλικόνη από την οποία περιβάλλεται. Επιπλέον, υπόσχεται επτά διαφορετικές ισχυρές δονήσεις, είναι ιδιαίτερα ελαστικός και επαναφορτιζόμενος, ενώ υπόσχεται να κρατήσει τον σύντροφό σας στο... ύψος του για πολύ περισσότερο χρόνο.

Μάθετε περισσότερα εδώ και αγοράστε το online από το Amazon.
Τιμή: 94,41 δολάρια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v