Eleven: Έλληνας σκηνοθέτης ενώνει μέσω του ποδοσφαίρου παιδιά από όλον τον κόσμο (βίντεο)

Eleven: Έλληνας σκηνοθέτης ενώνει μέσω του ποδοσφαίρου παιδιά από όλον τον κόσμο (βίντεο)

Το "Eleven" είναι ένα ντοκιµαντέρ που με κεντρικό άξονα το ποδόσφαιρο γιορτάζει τη διαφορετικότητα και βοηθά τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια του Έλληνα σκηνοθέτη Μιχάλη Μονεμβασιώτη που αποτελεί μια µη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία, όλα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η καμπάνια "Eleven" αποτελείται από 11 σκηνοθέτες που ακολουθούν την ιστορία έντεκα εντεκάχρονων παιδιών, από έντεκα διαφορετικές χώρες, καθώς ετοιμάζονται να ζήσουν το παιχνίδι της ζωής τους! Στόχος είναι τα παιδιά αυτά να συναντηθούν σε μια χώρα και να απολαύσουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι μαζί με γνωστούς ποδοσφαιριστές. Οι χώρες που συμμετέχουν πέρα από την Ελλάδα είναι: Αυστραλία, Βραζιλία, Δανία, Αίγυπτος, Ιαπωνία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Τρινιδάδ, Τομπάγκο, Αγγλία, ΗΠΑ.

Η καμπάνια έχει ανέβει στο Κickstarter, ώστε να μπορέσει να χρηματοδοτηθεί με τη βοήθεια του κόσμου και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα βοηθήσει στον μεγάλο στόχο!

Στην Ελλάδα, συγκεριμένα, τα γυρίσματα του ELEVEN θα γίνουν στην Ξάνθη, με σκοπό να ενισχυθεί το Παιδικό Χωριό SOS, ενώ ο Έλληνας εκπρόσωπος της οικογένειας ποδοσφαίρου θα είναι ο Γιώργος Καραγκούνης.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία του ELEVEN στη σχετική σελίδα στο facebook.

Πηγή: elevencampaign.org

v