10 ρομαντικές ιστορικές φωτογραφίες παραδίδουν μαθήματα... αγάπης!

10 ρομαντικές ιστορικές φωτογραφίες παραδίδουν μαθήματα... αγάπης!

Δείτε δέκα μοναδικές φωτογραφίες που ξεχωρίζουν τόσο γι'αυτό που απεικονίζουν όσο και γι'αυτό που εκπροσωπούν, για το συναίσθημα που βγάζουν και για τα μαθήματα που μας δίνουν για την αγάπη, την συντροφικότητα και τις μεγαλύτερες αξίες της ζωής. 

Η αγάπη ξεπερνάει το μίσος

Ένα ζευγάρι αγκαλιάζεται σε μια στιγμή πάθους... Την ίδια ώρα γύρω τους εξελίσσονται διαδηλώσεις και αναταραχές, στους δρόμους του Βανκούβερ το 2011.

Μια αυθόρμητη κίνηση μπορεί να μείνει στην ιστορία 

Ο Glenn McDuffie και η Gloria Bullard φιλιούνται στην Times Square το 1945, με τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και μας χαρίζουν μια από τις πιο... θρυλικές στιγμές πάθους στην ιστορία (οι δυο τους δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι!). 

Ένα ταραχώδες ειδύλλιο του Χόλιγουντ

Η Elizabeth Taylor και ο σύζυγός της Richard Burton μοιράζονται, το 1968, μια ξεχωριστή στιγμή του επικού ρομάντζου που τους συνέδεσε ανά διαστήματα, κατά τη διάρκεια της ζωής τους.   

Η αγάπη δεν θέλει συμβιβασμούς

Η αξιωματικούς του Αμερικανικού Ναυτικού Marissa Gaeta φιλάει δημόσια την σύντροφό της, Virginia Beach, καθώς επιστρέφει στο σπίτι της, το 2011. 

Αγάπη χωρίς ντροπές

Ο πεζοναύτης Sgt. Brandon Morgan επιστρέφει σπίτι του και... κυριολεκτικά πηδάει πάνω στον σύντροφό του μόλις τον συναντάει στην Χαβάη, το 2012. 

Το φιλί του αποχαιρετισμού

H εκρηκτική ηθοποιός Marlene Dietrich αποχαιρετά έναν αξιωματικό στο Λος Άντζελες το 1943 με ένα καυτό φιλί. Το πάθος είναι διάχυτο μέσα από τον ασπρόμαυρο φακό. 

Η συντροφικότητα σφραγίζεται χωρίς όρους και ετικέτες

Ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι παντρεύεται στην Νέα Υόρκη το 2013. Η προσμονή και η χαρά στα πρόσωπά τους αποτυπώνονται με ευκρίνεια στην κάμερα. 

Η αληθινή αγάπη θέλει δύναμη

Η Jean Moore σκύβει και φιλά με συγκίνηση τον αρραβωνιαστικό της και βετεράνο του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, Ralph Neppel, το 1945. 

Με πάθος και... πολλά φιλιά!

Η ηθοποιός Martha O'Driscoll φιλάει έναν στρατιώτη που φεύγει για τον πόλεμο το 1941. Ένα πλήθος από στρατιώτες παρακολουθούν και επικροτούν αυτή την αυθόρμητη κίνηση πάθους. 

Η πραγματική αγάπη διαρκεί για πάντα

Η Gloria Bullard αναβιώνει το 2013 την ιστορική φωτογραφία στην Times Square μαζί με το πραγματικό της σύντροφο, τον πιλότο του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου Jerry Yellin. 

v