Τα …στραβά και ανάποδα του ζωδίου σας!

Τα …στραβά και ανάποδα του ζωδίου σας!

Σας έχουμε ενημερώσει για τις προβλέψεις των άστρων για το 2014, σας έχουμε πει με ποια ζώδια ταιριάζετε, ποια ζώδια γίνονται οι καλύτεροι γονείς, έχουμε βρει ακόμα και τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζει το κάθε ζώδιο! Έχει έρθει η ώρα να ανακαλύψουμε και την πιο... σκοτεινή πλευρά των άστρων που σας κυβερνούν. Ποια είναι, λοιπόν, τα κακά, στραβά και ανάποδα που χαρακτηρίζουν το κάθε ζώδιο...;

Κριός

 

Καθώς σας κυβερνά ο παρορμητικός πλανήτης Άρης, τις περισσότερες φορές βουτάτε στα βαθιά χωρίς να λαμβάνετε υπ'όψιν τις πιθανές επιπτώσεις των πράξεών σας. Έτσι, συχνά προκαλείτε μια σειρά αναταραχών, τις οποίες περιμένετε ότι θα σας συγχωρέσουν, απλά και μόνο επειδή είστε τόσο χαριτωμένοι!

Ταύρος

Θεωρείτε τον εαυτό σας ένα άτομο αξιόπιστο. Η έλλειψη αυθορμητισμού, όμως που σας διακατέχει, κρίνεται από τους άλλους ως βαρετή. Προσκολλάστε εύκολα στη ρουτίνα και αναζητάτε πάντα τον πιο εύκολο δρόμο για να ξεμπερδεύετε από μία κατάσταση, λόγω του ότι είστε ένα υπερβολικά σταθερό ζώδιο, το οποίο κυβερνάται από την πιο «χαλαρή» Αφροδίτη.

Δίδυμοι

Είστε γεμάτοι νέες ιδέες, αλλά είτε δεν παίρνετε την απόφαση να τις πραγματοποιήσετε, είτε περιμένετε από τους άλλους να το κάνουν για εσάς. Η χειρότερη φήμη γύρω από το ζώδιό σας είναι ότι είστε διπρόσωποι. Αυτό ίσως είναι λίγο σκληρό. Απλά σας είναι πολύ εύκολο να κάνετε ριζικές αλλαγές στην ζωή σας, οι οποίες συχνά αφήνουν τους άλλους σοκαρισμένους ή και πληγωμένους.

Καρκίνος

Μπορείτε να πνίξετε κάποιον με την αγάπη σας. Σας κυβερνά το Φεγγάρι, κάτι που σας κάνει τρομερά τρυφερούς και ευαίσθητους, μα το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να γίνετε καταπιεστικοί και να ξεχάσετε ότι οι αγαπημένοι σας χρειάζονται χώρο για να ανασάνουν! Συνηθίζετε να συγχέετε τις λέξεις «μητέρα» και «σύντροφος» και πολλές φορές κουράζετε τους άλλους, ζητώντας τους να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Λέων

Όσα χρόνια κι αν περάσουν ακόμα εκπλήσσεστε από το γεγονός ότι, παρόλο που στη NASA προσλαμβάνουν τους πιο έξυπνους ανθρώπους στον πλανήτη, δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι το σύμπαν περιστρέφεται γύρω σας! Κατηγορήστε τον Ήλιο που σας κυβερνά και το ότι όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες περιστρέφονται γύρω από αυτόν.

Παρθένος

Για εσάς υπάρχει το σωστό μέρος για το κάθε τι, και το κάθε τι για το μέρος του! Θεωρείτε τον εαυτό σας άνθρωπο οργανωμένο και επιμελή. Έχετε διαρκώς την τάση να ασκείτε κριτική και στον εαυτό σας, αλλά και στους άλλους. Στην πραγματικότητα αποζητάτε την προσοχή των άλλων, ενώ ψάχνετε πάντα την αγνή τους πλευρά. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να σας θεωρήσουν, όμως, υπερβολικά σχολαστικούς και γκρινιάρηδες, αν δεν αποφασίσετε να γίνετε λίγο πιο αυθόρμητοι και χαλαροί.

Ζυγός

Ως ένα ακόμα ζώδιο της Αφροδίτης, είστε εθισμένοι στην χαλαρότητα και στις προσωπικές απολαύσεις. Αυτό που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι, κατά κανόνα, οτιδήποτε έχει να κάνει με την αυτο-βελτίωσή σας. Ακόμα κι όταν τα χρήματα που έχετε πάνω σας φτάνουν μόνο για μια μπύρα, εσείς θα παραγγείλετε σαμπάνια και θα αγοράσετε 50, σχεδόν πανομοιότυπα, κραγιόν, μανό, φορέματα κ.λ.π.

Σκορπιός

Σας κυβερνά ο Πλούτωνας, ο πλανήτης των εμμονών. Προσκολλάστε σε κάτι και δεν το αφήνετε να φύγει για κανέναν λόγο, αποκλείοντας οτιδήποτε άλλο! Στην καλύτερη περίπτωση, με τα «κολλήματά» σας θα μπορούσατε να σώσετε τον κόσμο. Στην χειρότερη... σας είναι αδύνατο να συμβιβαστείτε σε οποιοδήποτε περιοριστικό μέτρο.

Τοξότης

Είστε οι «ξερόλες» του ζωδιακού και πρέπει, όχι μόνο να μεταφέρετε, αλλά και να επιβάλλετε στους άλλους τις τρομερές γνώσεις σας για το κάθε τι. Αυτό, όμως, που εσείς αντιλαμβάνεστε ως δωρεάν παροχή γνώσης, οι άλλοι το βλέπουν ως έλλειψη τακτ. Να σκέφτεστε, λοιπόν, πριν «χώσετε» τη μύτη σας κάπου.

Αιγόκερως

Ξέρετε πως γίνεται κάτι και δεν βρίσκετε κανέναν λόγο για να το αλλάξετε. Εσείς πιστεύετε ότι έτσι κρατάτε τις παραδόσεις, αλλά οι άλλοι σας βλέπουν ως ελεγκτικούς και δογματικούς. Ο Κρόνος που σας κυβερνά αγαπά τις δομές και την καθιερωμένη τάξη πραγμάτων, αλλά ορισμένα πράγματα χρειάζονται κατά καιρούς ανανέωση –συμπεριλαμβανομένης και της σκέψης σας!

Υδροχόος

Επαναστατείτε -συνήθως- χωρίς αιτία. Σας κυβερνά ο Ουρανός που σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να πιάσετε τα όπλα ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να πιστεύετε ότι με αυτόν τον τρόπο εκφράζετε τη μοναδικότητά σας, όμως οι γύρω σας θεωρούν ότι σαμποτάρετε μόνοι σας τον εαυτό σας.

Ιχθείς

Ο νεφελώδης Πλούτωνας που σας κυβερνά σας δημιουργεί διαρκώς την τάση να «ξεφύγετε». Επιδιώκετε, λοιπόν, να ξεφύγετε από την πραγματικότητα με κάθε πιθανό τρόπο, από το να ονειροβατείτε κατά την διάρκεια της ημέρας, έως να οδηγείστε σε καταχρήσεις. Πιστεύετε ότι με τον τρόπο αυτόν εξερευνάτε τον πνευματικό σας κόσμο. Οι άνθρωποι γύρω σας, όμως, θεωρούν ότι απλά... είστε χαμένοι στο διάστημα!

v