Η δύναμη της ζωής: Δείτε το μωρό που γεννήθηκε μισό κιλό... 10 εβδομάδες μετά! (φωτο)

Η δύναμη της ζωής: Δείτε το μωρό που γεννήθηκε μισό κιλό... 10 εβδομάδες μετά! (φωτο)

Η μικρή Emily Cressey γεννήθηκε πρόωρα και συγκεκριμένα νωρίτερα κατά 16 εβδομάδες. Είναι ένα από τα νεότερα βρέφη που έχουν γεννηθεί και επιβιώσει, καθώς ήρθε στον κόσμο στην 24η εβδομάδα της κύησης που είναι και το νόμιμο όριο για άμβλωση. Χθες η οικογένειά της γιόρτασε τις πρώτες δέκα εβδομάδες της.

Με βάρος που μόλις ξεπερνούσε το μισό κιλό, η μικροσκοπική Emily έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει! Χθες η μικρούλα έκλεισε τη 10η εβδομάδα, διαψεύδοντας όλα τα προγνωστικά των γιατρών που δεν έδιναν πολλές ελπίδες στην οικογένειά της. 

Για πρώτη φορά η μικρή ήπιο το γάλα της με μπιμπερό, μια στιγμή που η μαμά της προσευχόταν να έρθει αλλά φοβόταν μήπως δεν φτάσει ποτέ. "Ήταν η πιο όμορφη στιγμή, οι περισσότερες μαμάδες την έχουν δεδομένη, πολλές κουράζονται κάποια στιγμή, εγώ όμως όχι', δήλωσε η 34χρονη.

«Το να τη βλέπω να τρώει με το μπιμπερό ήταν υπέροχο, είμαι τόσο ευγνώμων για τη στιγμή αυτή, είναι τόσο πολύτιμη η ώρα αυτή, όταν έχεις δώσει τέτοια μάχη για να κρατηθεί το μωρό σου στη ζωή», τονίζει.

Η Emily ζυγίζει πλέον σχεδόν 1.800 γραμμάρια και παίρνει συνεχώς βάρος. "Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, βλέπω τα δέκα κεράκια της Emily και νιώθω πόσο ευλογημένοι είμαστε", δηλώνει ο μπαμπάς της. "Την κρατάω στην αγκαλιά μου και ξαφνιάζομαι με το πόσο δρόμο διανύσαμε. Ξαφνιάζομαι και επειδή συνειδητοποιώ πόση δύναμη έχω μέσα μου, χωρίς να το γνωρίζω. Παρότι η Emily είναι ακόμα πολύ μικρή, είναι εδώ, είναι δυνατή, είναι αποφασισμένη, είναι μαχήτρια. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω; Τίποτα...".

Πηγή: dailymail.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v